bak simdi ben onu engellemeden arkadslıktan cıkarıp oyle engelledim ve aradan baya uzun sure geçti engeli kaldırdım onun dm kutusunda geri sohbetin gozukmesi icin adımı aratması gerekmiyor mu?
Sen buyuk ihtimal carpi isaretine bastin ve boylelikle mesajlar sende yok oldu ama dedigim gibi engelleyip sildirmen ise yaramaz. Ayrica nickini aratmasinada gerek yok sohbet listesinin arasindaki nickine basarsa tum mesajlasmalari gorebilir ha ama kendi tarafindan tum mesajlarini silmis olsaydin ozmn goremezdi tabiki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen engelleyince mesajların gitmiyor görüyor yine de
ben engeli kaldırınca mesajlar geri gelmedi bende o kiside nasıl geliyo sacma degil mi
mesajları silmiştir
dm yi kapat yaptıysa mı diyosun
Mesajlar sen onu sildirip engellesen bile kaliyor hatta hesabini silsen bile duruyor onda
dmyi kapat yaptıysa sonradan ulaşamıyor ama
sohbet kutucugunda ismim cıkmazsa mesajları göremiyor dimi dm kapadıysa
Nasil yani
bak simdi ben onu engellemeden arkadslıktan cıkarıp oyle engelledim ve aradan baya uzun sure geçti engeli kaldırdım onun dm kutusunda geri sohbetin gozukmesi icin adımı aratması gerekmiyor mu?
cunku bnde gozukmedi dm ben mesajları gorebilmek icin engeli kaldırmıstım ztn ondada gozukmemesi gerekmiyo mu
Sen buyuk ihtimal carpi isaretine bastin ve boylelikle mesajlar sende yok oldu ama dedigim gibi engelleyip sildirmen ise yaramaz. Ayrica nickini aratmasinada gerek yok sohbet listesinin arasindaki nickine basarsa tum mesajlasmalari gorebilir ha ama kendi tarafindan tum mesajlarini silmis olsaydin ozmn goremezdi tabiki.
Yüklenir
peki tekrar nasıl engelleyebilirim o kisiyi sohbeti gözükmedgi icinn engelleyemiyorum