Uygulamayı düzenli olarak kullanır, düzenli fotoğraf, story, reel videolar paylaşır ve sürekli etkileşim de olursan alabilirsin 🙂 Algoritmayı ikna etmen lazım ama bunun için. Yüksek takipçi sayıları ve para ile alakası yok.
O hesabın kullanıcı adını söyler misin merak ettim? Rekor 10.650 tskipçi diyd biliyorum en az takipçili mavi tik alan. Bu arada resmi olarak açıklanan tek kriter internet bilinirliğinin olması.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tiktok fenomenlerine bile adam yerine koyup mavi tik veriyorlar.
Demek ki isteyen herkes alabilir.
doğrulama al diye yer vardı ayarlarda oradan diye biliyorum
Unlu olmadığın sürece yasa depart cc olmadığı sürece mavi tık alamazsın
Resmi bir web adresin veya adına açılmış bir şirket, işletme kurumu vs olması gerekiyor.
Uygulamayı düzenli olarak kullanır, düzenli fotoğraf, story, reel videolar paylaşır ve sürekli etkileşim de olursan alabilirsin 🙂 Algoritmayı ikna etmen lazım ama bunun için. Yüksek takipçi sayıları ve para ile alakası yok.
O hesabın kullanıcı adını söyler misin merak ettim? Rekor 10.650 tskipçi diyd biliyorum en az takipçili mavi tik alan. Bu arada resmi olarak açıklanan tek kriter internet bilinirliğinin olması.
Rekor 36 takipçi
@erdmsw evet var öyle bir sürü ben de gördüm
Sosyal meydanlarda mavi tik almak için uğraşılacağına, beyinleri geliştirmek, toplumlara çok fazla yarar sağlar diye düşünüyorum.
Ünlü hesablari nda var sadece
doğrulanmış hesap demek
Parayla da alabiliyorsunuz zaten.
artik önüne gelene mavi tik veriyorlar
Bizim için hayal
Doğrulama istemen gerek
Parayla