Bu emojinin aslında uzun bir hikayesi var benim adıma ve bu emojiyi kızların "dostluk kibarlık" anlamında kullanıldığını anlamam 11 haftamı aldı, yani 11 haftam boşa gitti kısacası hayatımda
Üçüncü bölümüme girmiştim (evet 20 yaşında üçüncü üniversite bölümümdeyim) okul başlarında tatlı sevecen erkek ortamı olmayan bir kız bana takılmaya başladı sürekli yanımda ayrılmıyor bana bakıp gülümsüyor ve benimle sohbet ediyordu kankalarının yanından arada bir ayrılıp, hoş bir kızdı, yazışmaya başladık ama bir şey beni işkillendirmişti rehberine kaydetti mi vs durumları, ben yazdığımda saniyesinde dönen bir kız birde birbirimizi sürekli sorardık hatta kaza geçirmiştim okula gelemeyeceğimi söyleyince bana direkt gördüğü gibi iyimisin birşeyin var mı diye yazdı gören sevgili falan sanardı o derece, konuşurken de hep konuşma sonuna bu emojiyi kullanırdı sanardım ki değer veriyor falan :) , öğrendim ki beni rehberine bile kaydetmemiş, canı sağolsun ben üçüncü bölümümde iş ve akademik hayatı güzel giden birisiyim sadece ufak bir anı olaraktan kalsın, dediğim gibi kızlar bu emojiyi dostluk ve kibarlık ebabında kullanıyor ümitlenmeyin :)
Biliyoruz ki; Bir çoğumuz günlük hayatta teknolojinin ilerlemesi ile birlikte iletişimi net üzerinden farklı uygulamalar üzerinden gerçekleştiriyoruz. Fakat özellikle kadın-erkek ilişkilerin de karşı taraf kullanılanan emojilerin ardında farklı anlamlar arıyor ve çıkartabiliyor. Hatta böyle sorularda site de bazen yer alıyor. ❤koydu, bana aşık mı? 🌹koydu, benden hoşlanıyor mu? 😂güldü, Benimle dalga mi geçiyor? gibi vs. Bence böyle durumlara meal vermemek adına mesajın sonuna 🍀veya 🌸 koymak , bir dostluk iyi niyet iyi dilek içeriyor. Şahsi fikrim.
emojilerden sevdigim çiçeklerdir😊 anlamı ise Samuray tarzı yaşamı kabullenmiş olan Japon halkı için kiraz çiçeği büyük anlam taşımaktadır. ... Samuraylar kiraz çiçeklerine bakarak olası bir savaşta her an ölümü akıllarına getirmekte ve felsefi bir boyuta gitmektedirler. Kiraz çiçekleri samuraylar için hem yaşamı, hem de ani bir ölümü hatırlatmaktadırlar.🌸
Evet o emojiyi kullanıyorum, mesela; Teşekkür ederim🌸 Rica ederim🌸 görüşürüz❤🌸 gibi. Pembe kiraz çiçeğinin emoji hali. Sevimli gözükmek ve sevgi belirtmek için kullanıyorum. Mesela biri çok yakışmış deyince kafanı sağa doğru eğip teşekkür ederim dersin ya (kızlar yapar genelde). Oradaki tatlılığı vermek için kullanıyorum.
Ben kullanmam ama guzellik katmak ve letafet icin olabilir Ben guler yuzlu biriyim tebessumu severim kullandigim emoji. Insani yormaz zorlamaz. Nedir diye 🙂🤭
Bilemedim kii. Ben genelde 💖 bu emojiyi kullanırım veya 🙄 bu. Favori emojilerim çünkü. Çiçek emojisu pek kullanmam. Kullananların favori emojisi olabilir 🙃.
Genelde ben bunu dolapta satış yaparken kullanıyorum. Siparişim olduğunda "hayırlı olsun canım şimdiden güle güle kullan 🌸🌸🌸🌸" diyip minnoş bir satıcı olmaya çalışırım başka türlü kullanmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani yorum arasında sevdiği kişilere kullanıyorlar, zaman zaman ben de kullanıyorum. Normal bir emoji işte. Ama favorim "🌵" buu.