İnternet & Teknoloji İphone 13 alır mıydınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İphone 13 çıksa alır mıydınız ki çıkacak Ben tekrar sınavdan sonra almak istiyorum 😀 İphone 13 alır mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Para pok tabi...2 sene önce çıkanNote 10 + i alamadim ben daha7500 den aşağı degil lanet şey 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Almam öbür sene de 14ü çıkarPazarlama hileleri 😈 0 0 Yorumla
Balik9191 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Samsung dan asla vazgecmemSamsung en çıkardığı teli almaya doğru adım adım gidiyorum.şu an samsung note 10 varVe çok güzel 0 0 Yorumla
k1v1rc1kb1muhend1s Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl iphone 11 aldım daha yeni... 5 g nin çıkmasını bekliyorum ve telefon teknolojisinin oturmasını beklicem sonra alırım :D :D şuanki 4.5 g nin en iyisi 0 0 Yorumla
DifferentBreed Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Muhtemelen Eylül ayında çıkacak. Türkiye fiyatları çok pahalı. Bir telefona o kadar para verirsem kendimi kötü hissederim 0 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl iPhone 25 çıkarsa 13 almayı planlıyorum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Deniz subayı misiniz Yorumla Serenia +1 yıl evet o deniz subayı Yorumla Alphonse55 +1 yıl Komutanım kendisi Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. İphone işletim sisteminden dolayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Para pok tabi...
2 sene önce çıkan
Note 10 + i alamadim ben daha
7500 den aşağı degil lanet şey
Almam öbür sene de 14ü çıkar
Pazarlama hileleri 😈
Samsung dan asla vazgecmem
Samsung en çıkardığı teli almaya doğru adım adım gidiyorum.
şu an samsung note 10 var
Ve çok güzel
iphone 11 aldım daha yeni... 5 g nin çıkmasını bekliyorum ve telefon teknolojisinin oturmasını beklicem sonra alırım :D :D şuanki 4.5 g nin en iyisi
Muhtemelen Eylül ayında çıkacak. Türkiye fiyatları çok pahalı. Bir telefona o kadar para verirsem kendimi kötü hissederim
iPhone 25 çıkarsa 13 almayı planlıyorum.
Deniz subayı misiniz
evet o deniz subayı
Komutanım kendisi
Parayı sen verseydin alirdim
İphone işletim sisteminden dolayı sevmiyorum
Ne zaman çıkıcamik ya 12 daha yeni çıkmamışmıydı
Kesinlikle iphone almam almadım da hiç
O paraya araba ya da motor alınır
Almam
Para yok
Almazdım