İnternet & Teknoloji Samsung telefonlardan hangisini seçmeliyim? Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki model de kaldım. Galaxy S20 FE ve Note 10 lite, sizce hangisi? Samsung Galaxy S20 FE Samsung Galaxy Note 10 lite Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Samsung telefonlardan hangisini seçmeliyim? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Modelyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl S20 gerçekten çok güzel bir telefon ama ne bilim sadece istediğin için alıyorsan telefonu note 10 kesinlikle daha iyi bir tercih olur 1 6 Yorumla Be_smart +1 yıl Note 10 daha işlevsel gibi evet Yorumla Modelyaz +1 yıl Ama ben paramı telefonla kazanıyorum dersen tabiki s20 almalısın Yorumla Be_smart +1 yıl Video cekimi filan diyorsan oyle bir isim yok.. Yorumla Modelyaz +1 yıl @Be_smart hiç düşünme git note 10 al kafan rahat olsun Yorumla Be_smart +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Modelyaz +1 yıl Eiy seçersen sevinirim @Be_smart Yorumla
---Vavvveylâ--- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle note tavsiye ederim.Samsungun en iyi sürümü ben galaxy serisini aldim pişman oldum. 1 2 Yorumla Be_smart +1 yıl Note 20 biraz pahalı geldi de, note 10 lite iyi gibi Yorumla ---Vavvveylâ--- +1 yıl Olsun olsun note olsun da😀 Yorumla
SunPower Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ben de Note 10 Lite var, aşırı memnunum. 1 4 Yorumla Be_smart +1 yıl Isınma durumu nasıl? Yorumla SunPower +1 yıl Daha ısındığına şahit olmadım. Oyun oynamıyorum ama sırf denemek için PUBG Mobile indirip denedim, fps bile düşmez mi? Düşmüyor. :D Yorumla Be_smart +1 yıl Cok teşekkür ederim. Deneyimleyen birinden duymak iyi oldu Yorumla SunPower +1 yıl Telefonda bir tane negatif özellik yok. İçin rahat bir şekilde alabilirsin. Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
S20 gerçekten çok güzel bir telefon ama ne bilim sadece istediğin için alıyorsan telefonu note 10 kesinlikle daha iyi bir tercih olur
Note 10 daha işlevsel gibi evet
Ama ben paramı telefonla kazanıyorum dersen tabiki s20 almalısın
Video cekimi filan diyorsan oyle bir isim yok..
@Be_smart hiç düşünme git note 10 al kafan rahat olsun
Teşekkür ederim ☺️
Eiy seçersen sevinirim @Be_smart
Kesinlikle note tavsiye ederim.
Samsungun en iyi sürümü ben galaxy serisini aldim pişman oldum.
Note 20 biraz pahalı geldi de, note 10 lite iyi gibi
Olsun olsun note olsun da😀
Ben de Note 10 Lite var, aşırı memnunum.
Isınma durumu nasıl?
Daha ısındığına şahit olmadım. Oyun oynamıyorum ama sırf denemek için PUBG Mobile indirip denedim, fps bile düşmez mi? Düşmüyor. :D
Cok teşekkür ederim. Deneyimleyen birinden duymak iyi oldu
Telefonda bir tane negatif özellik yok. İçin rahat bir şekilde alabilirsin. Rica ederim.