@246lumina Ben bu yıkığa da yorum gelir mi diye bi soru sormuştum eski hesabımdan. Önce soru başlığımla dalga geçtiler. Sonra sevgilisi beni abaza olmakla suçladı sitede yorum yapan bi kıza da aynı yorumu yaptılar ikiniz de abaza birbirinizi söndürün tarzında iğrenç bi yorum yapmıştı. Sonra soruma yorum yapan diğer insanlarla da dalga geçmişlerdi. Gerçi 2 sene falan oldu bitti gitti işte aman. Sevgilisi kim bilmiyorum merak da etmiyorum zaten. Ama pqueen ablayı severim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
en sevdiğim yayıncı, youtuber.. Hem çok örnek alınası saygılı bir kadın, hem de çok komik ve eğlenceli
Twich canlı yayınında benim nasılım soruma sevgilisiyle beraber t*şşak geçmişliği var ama olsun bazı videoları güzel izliyorum bazen.
sevgilin kimki merak ettim?
ne için t@şş@k geçmiş
@246lumina Ben bu yıkığa da yorum gelir mi diye bi soru sormuştum eski hesabımdan. Önce soru başlığımla dalga geçtiler. Sonra sevgilisi beni abaza olmakla suçladı sitede yorum yapan bi kıza da aynı yorumu yaptılar ikiniz de abaza birbirinizi söndürün tarzında iğrenç bi yorum yapmıştı. Sonra soruma yorum yapan diğer insanlarla da dalga geçmişlerdi. Gerçi 2 sene falan oldu bitti gitti işte aman. Sevgilisi kim bilmiyorum merak da etmiyorum zaten. Ama pqueen ablayı severim
tamam telekkürler :)
izliyorum bazı videolarını evet
İyi biridir. Ama hiç takip etmiyorum. ;D
pqueen candır cann
bana bir şey katmıyorsa sevmem izlemem
Tanımıyorum
İlkkez duydum