erkek arkadaşım yüzünden bi anlık boşluğuma geldi hile açtım banımı da yedim ve hesabim çok güzeldi emek hesabı idi şimdi güzel bir hesap mi satin alsam tanıdık güvenilir biri var siteden alcam yine ama tanıdık biri
Ya da yeni bir hesap mi acşam prime 108 tl
Ama o ıçindeki şeylere üzülüyorum madalya level saat falan:((
Faceit falan kascam emek harcicam seneler sonra gitmez di mi gitmesini istemiyorum alan arkadaşlarım var tanıdık zaten satan kişi kimse de sorun olmamış 0 ama korktum
Yardım edin nolur çok üzgünüm
Ya da yeni bir hesap mi acşam prime 108 tl
Ama o ıçindeki şeylere üzülüyorum madalya level saat falan:((
Faceit falan kascam emek harcicam seneler sonra gitmez di mi gitmesini istemiyorum alan arkadaşlarım var tanıdık zaten satan kişi kimse de sorun olmamış 0 ama korktum
Yardım edin nolur çok üzgünüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sıfır tertemiz hesap al kimseye güven olmaz 1 kere hile açmak yetiyor banlanmak için. İtemleri de mecbur ara sıra kutu açarak yapabilirsin belki pahalı bir item gelir 1 günde dizersin :] Faceit kasmak istemen efsoymuş :D
Yeni hesap açacaksan ilk başta steamı komple silip tekrar yükle özellikle cs nin olduğu klasörü. Tekrar virüs algılarsa ya da dosya yakalarsa yeni aldığın hesabına banlatabilirsin.
Valla ben Şu an steam'i actim csgo oynamak icin ama bence satin alma, cok guveniyorsan ve inventory'sinde skin falan varsa siz bilirsiniz ama sifir kendinize ait olan her zaman daha guzeldir bence ya...
Bence de kendime ait olsun istiyorum. Ama oradaki hizmet madalyası ne kadar süre oynadığımı gösteriyordu artık gostermicrk ya da o tarz şeyler:(
Ve en önemlisi o sadakat rozeti olmicak şekli çok hoş idi
Valla bosver oyle seyleri, en azindan temiz olsun kendinize ait olsun, hem oynayabilidkten sonra ne onemi var, herkes smurf aciyor oynuyor...
Çok içimi rahatlattin seni seviyorum
Rica ederim🙏
Face id kasmak mi :) hesabını kendin oluştur sağlam bir şekilde kullan.
Ama tüm emeklerim gitmeyecek mi :( madalyalariiimmm
yapacak bir şey yok sonuçta sen hile kulandın bunu düşünecektin.
prime almana gerek yok ücretsiz olanı al seviye 21'e kadar sık dişini ondan sonra seçkin hesap oluyor zaten.
Al gitsin
Hangisini
Hesap almak daha mantıklı
İleride gitmez ama di mi ömür boyu bende kalsın istiyorum
Onun hakkında bilgim yok
2. el hesap alabilirsin
Boşver csgo pişmanlıktır ark al :D
Pek anlamam ama para verip alma taraftarı değilim