Fotoğraflarda ciddi pozlarda mı daha iyi görünürsün, yoksa gülümserken mi?

Kesinlikle gülerim. Ama daha çok doğal , üstü başı kötü veya bakımsız halleri çekmeyi çok seviyorum. Yıllar sonra anılarda çıktıkça çok daha komik oluyor bu doğal halli fotolar. Hele de çocuklar. Oğlum ocakliktaki ızgarayı oynamış bebekken. Yüzü dahil her tarafı simsiyah. Şimdi bakıp bakıp gülüyoruz 😂
Hiç poz veremiyorum. Hatta poz vermekten aşırı derecede sıkılıyorum. Ciddi dursam gül diyorlar, gülümsesem daha çok gül diyorlar ve iyice sıkılıyorum.

Şurda bile ne kadar çirkin çıkmışım, esbabın güzeli bile yetmiyor, tipimi düzlemeye, ki onca dokunuş var uygulamayla🙂

En son burada güzelmişim🙂
Ben genelde hep ciddiyim nadir gülerim. Ama gülerken daha iyi çıkıyourm galiba
Hep gül 🌺
Cevap
33Cevap
Ee ben genellikle klasik giyim takım tercih ettiğimden, ciddi olanlarda daha iyi çıkıyorum...
Çünkü gülümserken fotoğraf çekilebilecek bir kadın olabileceğine inanmıyorum bu yaşamda artık...
Hiç ciddi poz veremiyorum, tam ciddi olucam bi gülme geliyo. Gülümsemediğim bi fotoğrafım varsa da yanlışlıkla çekilmiştir :D
Görüntü olarak çalışırken yolda yürürken veya herhangi bir durumda tamamen ciddiymişim. fotoğraflarda öyle peynir chesee vırt zırt yok direk sırıtırım
Ben ciddi fotoğraflarımı daha çok beğeniyorum, arkadaşlarım gülerken daha iyi olduğunu söylüyor. Bu konuda bir çok söylenti var...
gülümsenerek verilen pozlar her zaman güzeldir ama ben o gümseme işini beceremiyorum işim dışıma vuruyor
Benim hiç ciddili pozum yok gerçi gülerken de pek yok djdj hep Mona Lisa 😂😂
Ben fotoğraflarda fotojenik çıkmam ama sanırım ciddi durduğumda daha iyi görünüyor
Hep ciddi poz veriyorum ama nadiren gülümsediğim fotoğraflar en güzel çıktıklarım oluyo
Gülümserken daha rahatım. Ciddi poz veremiyorum çok saçma geliyor
Kesinlikle ciddi pozlar favorimdir. Gülerek verdiğim pozlar çok komik oluyor bilmiyorum 😂
Ben genelde gülümserken güzel çıkıyorum. Beni daha samimi ve cana yakın gösteriyor , genelde hep gülen bir insan olduğum için ciddi olduğum zaman, Katile benziyorum. 😄🤦🏼♂️
Fotoğrafta ciddi olduğumda daha iyi çıktığımi düşünüyorum ama gerçekte gülerken daha hoş olduğumu söyler bazıları☺️
Fotojenik değilim malesef. Yani ikisindede kötü durabilirim
Gülmenin bana yakıştığını düşünüyorum. O yüzden hep gülümseyerek poz veririm.
sanırım ciddi. ama nedense çoğu zaman gülerek poz veriyorum :)
Hiçbir fotoğrafta gülmediğim için bana kızıyorlar halbuki ciddi durunca insan daha ALFA oluyor bu yüzden ciddi poz vermeyı tercih ederim
Ciddi pozlarda çekici, gülümserken melek gibi gözüküyorum. Bilemedim.
Ciddi bana gülmek yakışmıyor
Ciddi durunca daha hoş görünüyorum.
Bunu bana değil de Nasılım konu etiketinde soru olarak paylaşırsan daha objektif yorumlar alabilirsin bence
hertürlü kötü çıkıyrum.
Hepsinde kötü çıkarım. belkide zaten çirkinim.🙄
Hafif tebessum gidio Bana
herkes gulerken bence
Ciddi fotolarda daha çekici olduğumu düşünüyorum.
Fotoğraflarda genel olarak iyi görünmem.
Ciddi olunca itici buluyom kendimi gulumserken iyi
Gülümsemeyi sevmem ciddiyet iyidir
Gülümsemek her zaman herkese daha çok yakışır. :)
Foto çekerken sırıtmayı sevmiyorum
Hiç ciddi pozum yok ki ya bilmiyorum
Ben genelde ciddi gözüküyorum
Tabi ki de ciddi gülümseyince ayıya benziyorum
Gülümserken daha iyi olduğumu düşünüyorum.
Gülümserken en doğalından
Gülümsemeyi kendime yakistirmiyorum
İkisinde de hoş oluyor
Gelişine diyelim. Her an iyi çıkabilirim
Ciddi, gülemıyorum fotolar da.
ikisindede iyi gòrünemiyorumm
Fotoğraflarda ciddi çıkıyorum.
Ben gülümserken daha iyi görünüyorum.
Hiçbirinde maalesef :)
Gülümse çeliyorum ☺️Gülümseyerek
Her türlü kötü
Ciddi daha iyi duruyor