Merhabalar benim redmi note 9 telefonum var alalı 2 hafta falan oldu fakat asla kullanamıyorum kendi kendine takılıyor donuyor ya da kapanıyor bunun bir çözümü var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir kaç video izledim ve HW indirme diye birşeyi kapatırsam muhtemelen düzelir mis peki HW indirme nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Note9 s kullanıyorum bende öyle bi sorun yok Android ve arayüz sürümü nedir? Güncelleme yaptın mı?
Güncelleme yaptım evet daha da ağırlaşması dışında bir fark olmadi acaba Xiaomi lerde hep bu sorun varmıdır yoksa bana mı denk geldi
Yani duzeltilmeyecek bir şey değil Android sürümünün falan fotosunu atabilir misin bakalım bi istersen
Yardımcı olamaya çalışırım
redmi serisi alınmaz, xioami nin üvey evladı gibi ben 2 gün önce mi8 aldım inanılmaz birşey, birdahakine alacaksan Mi serilerine bak.
bende 1 hafta önce gm 20 pro aldım. Ne ısınma var ne kasma nede başka bişey. iyiki onu almamışım
Gerçekten iyiki almamissin nasıl pişmanım anlatamam içindeki herşeyi sildim bir kaç uygulama dışında yine de yok düzelmiyor
nereden aldın?
KKTC
Cihaz global mi tr cihazı mi
Tr cihazı
Sd kart filan taktiysan virüs olup olmadığını kontrol et, arkasında ki CE yazısı telefon un altında mı yoksa yanında mı birde ona bak
CE yazısı telefonun altında ve SD kart falan da atmadım ama indirdiğim bir uygulamadan virüs inmiş olabilir değil mi
İndirdiğin programda virüs olabilir ondan da kasar cihaz
servise gönder
2 haftalık telefonu servise mi göndereyim cidden :((