İnternet & Teknoloji İyi akşamlar tel sorunu çözemedim? Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kandiliniz mübarek olsun bu arada ☺️bu problem bayadir yapamadım üç ayı geçti biturlu çözemedim ya bilen varsa yardımcı olsun.İçin ,Buna giden,Sonuç bu oluyor napicam😑😶😐 Güncellemeler+1 yıl Wp a giremiyorum. Güncellemeler+1 yıl Sanırım kimse yok yine ya 😄😅😃 İyi akşamlar tel sorunu çözemedim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Telefonu resetleyinAma fotolari rehber emailleri yedekleyinDenedinizmi fabrika ayarlarına döndürmeye 1 10 Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Hiç reswtlemedim. ya hepsi giderse Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Yaptım reset byaa güzel oldu böyle tel hafifledi 🤣 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Baska gmail kullan Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Nedenki aynı gmali kaydettim bile Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Peki duzeldimi sorun Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Aynen düzeldi ya tam bir senede herşey dahil gitti ama foto mesaj vs.. gibi ama rehber falan duruyor. tesekker ederim. Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ne demek Rica ederim💗 Yorumla Hayanasınıya +1 yıl İyi geceler🙂 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Sizede 🌸😘 Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sorun senin Google hesabın, hesaba girebiliyor musun, giremiyorsan yeni bir hesap aç bir şey fark etmeyecek. 1 1 Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Aynen öyle gmaile girebiliyorum. falan ama ne güncelleme nede indirme playbstore e erişim olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telefonu resetleyin
Ama fotolari rehber emailleri yedekleyin
Denedinizmi fabrika ayarlarına döndürmeye
Hiç reswtlemedim. ya hepsi giderse
Yaptım reset byaa güzel oldu böyle tel hafifledi 🤣
Baska gmail kullan
Nedenki aynı gmali kaydettim bile
Peki duzeldimi sorun
Aynen düzeldi ya tam bir senede herşey dahil gitti ama foto mesaj vs.. gibi ama rehber falan duruyor. tesekker ederim.
Ne demek Rica ederim💗
İyi geceler🙂
Sizede 🌸😘
Teşekkürler 🥰
Sorun senin Google hesabın, hesaba girebiliyor musun, giremiyorsan yeni bir hesap aç bir şey fark etmeyecek.
Aynen öyle gmaile girebiliyorum. falan ama ne güncelleme nede indirme playbstore e erişim olmuyor