Ben fake olmasa da genelde tanımadıklarımın isteklerini kabul etmiyorum. Onlar da o şekilde olabilir, Ücretsiz postegro var. Ona instagram bilgilerinle gir istediğin gizli hesabın profiline bakabilirsin
Hayır direkt webden de giriliyor. postegro diye arat siteye gir sonra "web version"a tıkla. günde ücretsiz olarak 3 kez bakabiliyorsun hesaplara. Ama başka hesap da açarsın sınır doldukça halledersin işte
fotograflari ayni gun paylasma fake oldugu anlasilir bi kac gun arayla foto paylas ve yorumlar olsa iyi olur bazilari karsilikli yorum yaziyo oyle yapabilirsin arkadasmis gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takip sayıların yüksek olmalı. En azından 40-50 falan takipçin olmalı
Ya onu yaptım bir şekilde bazıları yine de kabul etmiyor, hesabı gizli olanlar için diyorum
Ben fake olmasa da genelde tanımadıklarımın isteklerini kabul etmiyorum. Onlar da o şekilde olabilir, Ücretsiz postegro var. Ona instagram bilgilerinle gir istediğin gizli hesabın profiline bakabilirsin
O uygulama kalkti diye biliyorum hala var mı
Var var. ben şimdi kullanıyorum hatta
Google playden mi indridiniz ve ucretli mi acaba
Hayır direkt webden de giriliyor. postegro diye arat siteye gir sonra "web version"a tıkla. günde ücretsiz olarak 3 kez bakabiliyorsun hesaplara. Ama başka hesap da açarsın sınır doldukça halledersin işte
İşte bu çok iyiymiş, çok teşekkürler
Sanki gerçek profilinmiş gibi kurgula bilgileri fotoğraf işinde de kolay bulunmayacak bi şeyler bulman lazım
Brazilya Gratis'in yorumlarından az takipçili bir kadını seç fotoğraflarını al 🥰
Deniycem teşekkürler ama takip isteği attığım hesaplar kabul etsin istiyorum mağaza hesabı mı açsam
200 den fazla takipçisi olmasi lazım bi de gönderi sayısı fazla olmali inandırıcı fake fotolar olmalı
fotograflari ayni gun paylasma fake oldugu anlasilir bi kac gun arayla foto paylas ve yorumlar olsa iyi olur bazilari karsilikli yorum yaziyo oyle yapabilirsin arkadasmis gibi
Fake işlerden anlamam ama eğer kişi şikayet ederse yasal bir boyutu var
Kisi profili olmasa bile mi
Eğer açacağın hesapta herhangi birinin fotoğraf, video veya ses kaydını izinsiz kullanırsan ciddi bir yasal boyutu var ceza alırsın
Kanka ben anlamam pek bu işlerden 😄
Yok ya kimseninkini kullanmadan yapmaya calisirim, hahha oyle diyince anliyosun sandim
Yok kanka anlamam ama bi arkadaşımın fotoğraflarını alıp kullanan biri vardı mahkemelik etti
Korkutucuymus haha