Menteşe kırıldı bilgisayarın kabloları falan gözüküyordu açıp kapayamıyorum diye bir servise götürdüm bilgisayarda hiçbir şey yok iyi çalışıyor acaba hata mı yaptım parça çaldıklarını nasıl anlarım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanımda yapılmasını istedim bugün biz öyle çalışmıyoruz iptal edelim demişler ve kolay gelsin dediğimizde yüzümüze bakmadılar
Parça çalan tamirci duydum ama laptopa dokunacaklarını sanmam hızında bir değişiklik yoksa sorun etme özellikten anlıyorsan internetten karşılaştır bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Garantiye verdiysen birşey olmaz ama mahalle bilgisayarcısının ne yapacağı belli olmaz ben gitmeyi tercih etmiyorum.
Yüksek puanlı bir yer buldum oraya götürdüm şimdi üzüldüm biraz param yok çünkü yeni alacak
Parça çalan tamirci duydum ama laptopa dokunacaklarını sanmam hızında bir değişiklik yoksa sorun etme özellikten anlıyorsan internetten karşılaştır bence.
Evet genelde yapanlar var. Malesef kimse işini düzgün yapmıyor.
laptop orda kaldıysa zaten yapılacak yapılmıştır.
Laptopu yaptırmadım
Çalıyorlar elbette orijinalle yan sanayisini değiştiriyorlar
Üzüldüm ya hiç vermese miydim
garantiye verdigin sürece sıkıntı yok diğer türlü her şey olabilir
Ya bende verdim format atsın diye aldığımda vidaların biri değişmişti içini açtı tekini kayıp mı etti acaba? Şerefsiz esnafa güven olmaz
Hızında falan sorun var mı
Yok sanırım eski bir laptop zaten baya yavaşlamıştı formattan sonra düzeldi doğal olarak, aldığımızdan beri vermemiştik tamire vs
Çalarlar hatta biz arabayı sanaye verdimizde başında neden bekliyoruz sanıyorsun
Ben de başında mı bekliyim
Ee herhalde yani
İzin vermezlerse yaptırmiyim mi
Annem kaporayu vermiş
Yaptırma ve de ki parasıyla mal yaptırıyoruz babanın hayrına yapmıyorsunki de cıngar çıkar
Sabah bırakın akşam alın demişler anneme
İnşallah Birşey olmaz
Allah bilir pentiumdur shdhagg
Lenovo ideapad 330
Bilindik yere göndermişsin merak etme yamuk yapmazlar. Düşük yıldız verirlerdi çoktan
Niye çalışsınlar hırsız mı bilgisayarcılar
Çalabilir
çalabilir
çalar
dedım sana calarlar dıyee
Yaptırmadım böyle kullancam malesef
bılıyorum sadece gozunun onunde yapmadıkları dedımm bunu guvenılır bır tanıdıgınla halletmelısın
Evet ya çok saçma yanlarında dursam nolcak ki öyle çalışmıyomuş
ıste guven vermezsen hıcbır zaman musterıı elde tutamazsın