Hes koduyla başlayan dijital kölelik nereye kadar gider acaba. Insanlar neden ürün gibi kodlanıyor ki? Özgürlüklerimiz zamanla yok mu olacak. Hes kodunu yüzünden nerde olduğumuzu ve ne yaptığımızı daima bilecekler mi😑?
İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı.
Sen kölelik dersin. Ben insan sagligi icin su asamada buna mecburuz derim. Ortada somut bir hastalik var. Yapacak birsey yok. Illaki israr ederim diyorsan. Hes kodsuz otobuse binmeye calis. Yolcular gerekli aciklamayi yapacaktir sana.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim hes kodumu başkası kullanabiliyor ama. Burda meselenin sağlık olduğunu düşünmüyorum.
Kullandirmayin. Kimse kullandirmasin. Vatandas olarak bu uc kagitciliga alet olupta. Insanlari atese atmamakta bizim sorumlulugumuzda degilmi. Devletin gorevleri oldugu gibi bizimde vatandas olarak gorevlerimiz var bu konuda.
Abd de birçok insan maske ve hes koduna karşı ayaklandı ve eylem yaptı. Bu insanlar sence vatanını sevmiyor mu? Neden devletin bir bildiği vardır deyip her şeye itaat etmiyorlar sence
Olabilir. Ama bu durum olen milyonlarca insan oldugu gercegini degistirmiyor. Bunlar su goturmez bir gercek sonucta. Bazilari bu duruma inanmak icin ailesinden birisinin ölmesini bekliyorlar.
Bir söz vardır, tatlı bir yalan söylediğinde 10 kişi seni alkışlar. Acı bir gerçek söylersen eğer 8'i saldırıya geçer 2 kişi ise sorgulamaya başlar. Inşallah birgün saldırmak yerine araştırmayı öğrenirsin ne diyeyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen kölelik dersin. Ben insan sagligi icin su asamada buna mecburuz derim.
Ortada somut bir hastalik var. Yapacak birsey yok.
Illaki israr ederim diyorsan. Hes kodsuz otobuse binmeye calis. Yolcular gerekli aciklamayi yapacaktir sana.
Benim hes kodumu başkası kullanabiliyor ama. Burda meselenin sağlık olduğunu düşünmüyorum.
Kullandirmayin. Kimse kullandirmasin. Vatandas olarak bu uc kagitciliga alet olupta. Insanlari atese atmamakta bizim sorumlulugumuzda degilmi. Devletin gorevleri oldugu gibi bizimde vatandas olarak gorevlerimiz var bu konuda.
Abd de birçok insan maske ve hes koduna karşı ayaklandı ve eylem yaptı. Bu insanlar sence vatanını sevmiyor mu? Neden devletin bir bildiği vardır deyip her şeye itaat etmiyorlar sence
Devletin üzerinde küresel bir düzenin olduğu yalan mı yani
Olabilir. Ama bu durum olen milyonlarca insan oldugu gercegini degistirmiyor. Bunlar su goturmez bir gercek sonucta. Bazilari bu duruma inanmak icin ailesinden birisinin ölmesini bekliyorlar.
ben kullanmayacağım. işten atabilirler toplu taşımaya ve binalara almayabilirler. caddeye çıkmayı bile yasaklayabilirler. ama kullanmayacağım
Bu fantastik dünyanı Vbloglara, mikrobloglara ya da dijital yayınlara yönlendirdir. Belki Tim Burton gibi global olarak tanınabilirsin.
Bu zekayla bugüne kadar nasıl geldin
Bir söz vardır, tatlı bir yalan söylediğinde 10 kişi seni alkışlar. Acı bir gerçek söylersen eğer 8'i saldırıya geçer 2 kişi ise sorgulamaya başlar. Inşallah birgün saldırmak yerine araştırmayı öğrenirsin ne diyeyim.
aşı olana sıvı çip takılıyor
Öyle birşey yok
ne alaka