Stranger Things Aklıma direk ilk olarak bu dizi geliyor. Şu an 3 sezonu var 4. Gelecek ama hiç sıkılmadan izlemistim. Fantastik türünde cok iyi bir dizi bence. Bir kasabada normal dünyanın ötesinde başka karanlık ve yaratıkların olduğu bir dunyanin kapısı vardır. Onlarla ilgili heyecanli ve sürükle bir dizi. Locke&key Bu da çok ama çok begendiğim fantastik dizilerden birisi. Şu an 2 sezonu var. 3. Sü de ileriki yıllarda gelir sanirim. Konusuabalarının ölümü ile birlikte babalarınin çocukluğunun gectigi kasabada büyük bir eve gelir 3 cocuk ve anneleri. Cocuklar orada sihirli anahtarlar bulurlar. Her anahtarin farkli bir gorevi vardır ilk basta eglenceli gibi gelir sonradan bircok tehlikeli durumlarla karşılaşırlar. Alice in Borderland Squid Game'e benzeyen bir dizi ama ben o diziden önce izlemiştim bunu. 3 arkadaş bir anda şehirde kimsenin olmadığını farkeder. Bir oyun yalani yazısı vardir kocaman. Kendilerini sürekli ölümcül oyunların olduğu bir dünyada bulurlar. Baya iyi bir diziydi, dediğim gibi Squid game e benziyor ama bu dizi de iyi. Unbeliaveble Bu gerçek hayat hikayelerinden alınmış mini bir dizi. 2 kadın dedektif bir tecavüzcüyü yakalamaya çalışıyorlar. Ve başrolde genc bir kiz daha var. Onun psikolojisi filan çok iyi işlenmiş dizide. Beğenmiştim ben. In from the cold Bu en son izlediğim dizi. 2. Sezonu gelir mi bilmem ama beğendim bunu da baya. Bir Rus ajanı kadın var. Bu bazen şekil değiştirebiliyor. Bilimkurgu bir dizi. Ajanlı ve aksiyonlu şeyleri seviyorsan gayet güzeldi. The Stranger Mini bir dizi. Sonuna kadar ne olacak diye merak ettiriyor. Konusu ise yabancı bir kadın bir adamin yanina gelir ve adamın karısı hakkında ondan sakladığı bir sırrı söyler ve dizi böylece başlar. Archive 81 Bu da son izlediğim dizilerden birisi. Gerilim ve psikolojik tarzda diziler seviyorsan bu dizi güzeldi. Başlari biraz sıkıcı gelebiliyor insana çünkü başta anlasilmiyor ama sonradan belli oluyor her şey.
Film oladak. ise Fırtına Anı Görünmeyen Misafir Get out Alive Anarşi
Can sıkıntısını giderecek ve seni eğlendirecek bir dizi önerim var: #10BinAdım.
Geçenlerde GAİN üzerinde denk gelip başladığım bir dizi ve şimdiden bağımlısı oldum diyebilirim.
Konsept olarak ilk kez eski sevgililerin aynı dizide bu kadar yakın olduğunu görüyorum. “Acaba ben de bir mesaj atıp yürüyüşe mi davet etsem?” sorusu izleyen herkesin aklına bir kez gelecek türde bir kimya yakalamış Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın oynadığı karakterler.
Kahveler hazırsa play tuşuna basıyorum!🎬
Öncelikle ana karakterlerimiz; Mehmet ve Ezgi’nin eski sevgili olduklarını belirteyim.
Aslında ilişkilerinde çok da iyi anlaşamayan iki karakter. Bu ikili, sağlıklı yaşam için duydukları 10 bin adım atma teorisini pratiğe çevirmeye karar veriyor.
İzleyiciler artıyor.👥
İlk bölümü bitirdim ve hız kesmeden ikinciye geçtim. Çünkü bu dizi acayip sarıyor! İlk bölüm ile birlikte karakterlerin arasındaki zıt kutuplar kanunu gibi olan kimyayı anında anlıyorsunuz.
Bu arada gördüğünüz gibi ikinci bölüme yüksek bir ilgi var benim odada.😂
Kaçak izleyici vaaaar!
1-2-3 derken kaçıncı bölümde olduğumu unuttuğum bir döngüye girdim ben. Her bölüm 10 dakika civarı olduğu için akıyor gidiyor. Sadece ben değil, etrafımdan da ilgi büyük görüyorsunuz. Bir gecede ilk sezonu bitirdim ben. Kahve yapmak için bile kalkmadım bilgisayarın başından. Daha doğrusu kalkamadım. İlk sezonu bitimi sonrası ise kendime bir söz verdim. İlk fırsatta ben de 10 bin adım atacağım.
Acaba ben de mi eski sevgilime yazıp, 10 bin adım atma teklifi yapsam? 🤔
@kağıthelva Hangi diziydi başladığın? Bu arada #10BinAdım kısa bir şey arıyorsan harbiden tam senlik. Onun dışında bir önerim daha var: Ayak İşleri. O bir tık uzun ama izleyince 25 dakikakın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.
@kağıthelva O da GAİN'de yayınlanıyor. #10BinAdım gibi komedi ve bu sefer absürt olanı. İki karakterimiz var Evren ve Vedat. Onların maceraları kısaca.
Benimde severek ve keyifle izlediğim birçok film var. Bunlardan senin için güzel bir liste yapayım. Eminim ki aralarında hoşuna gidecek şeyler bulabilirsin. Listemi incele ve kafana en çok hangisi yatarsa onunla başla. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
Selam, selam can sıkıntına iyi gelecek izlemen gereken film önerisinde bulunacağım hepsi de birbirinden güzel yapımlar beğenerek izledim birçoğunu seninde beğeneceğini düşünüyorum kesinlinlikle bu söylediğim filmleri izlemelisin.
Filmler; - After - Yüzleşme - 3 Aptal - Om Shanti Om - Biz Böyleyiz - Yırtıcı Kuşlar - Zero - Akıl oyunları - 365 Gün - Bird box - Yırtıcı Kuşlar - Dangal - Öteki Taraf - Bir Gün Listem bu şekildeydi keyifli seyirler 💃
Henüz izlemediyseniz "Uzun Hikaye" adlı Türk filmini önerebilirim. Ben film konusunda Türk filmlerini izlemeyi tercih etmem genellikle ve bugüne kadar izlediğim Türk filmi sayısı çok az. Ama bu film izlerken içinizi ısıtacak türden bir film..
zindan Adası - Uyumsuz - Sweet tooth - Venom - Ölmeden Önce - Kuralsız - Lost In Space - Lupin - Snowpiercer - The Mandalorian - The Boys - Hawaii Five - Star Trek Discovery - Arrow Listem bu şekildeydi iyi seyirler
Aç Kanal 7 yi hint dizilerini izle.. İlk anlamsız gelecek ama sonra anlamsızlık merak uyandıracak ve kendini bir saçmalığın içinde kaybolmuş bulacaksın baya iyi yani izle bence
Benimde severek ve keyifle izlediğim birçok film var. Bunlardan senin için güzel bir liste yapayım • Sil Baştan • Hayat Güzeldir • 6. His • Git Başımdan • Yıldızlar Arası • Göl Evi • Yer Çekimi • Marslı • Her Çocuk Özeldir • Sevginin Gücü • Adalet • Yüzüklerin Efendisi • Avatar • Furry • Yeşil Rehber • Zindan Adası • Yeşil Yol
Mentalist ve Sherlock var polisiye. Gerilim ararsan Chucky ve testere tavsiye ederim. Ananızla nasıl tanıştım diye dizi var. Gece beraber aynı anda başlayabiliriz hangisini istersen :)
Manifest, teen wolf, the 100, Vincenzo Cassano, Stranger Things, legends of tomorrow, arrow, supergirl, lucifer, the flash. Ben izledigim diziler arasinda bunlari cok sevdim. Sen nasil bir dizi ariyorsun aksiyon dram vs?
Gerilim, Aksiyonun en güzel filmi bende Nefesini Tut. Netflix’te karşıma çıkmıştı uzun süre sonra izlediğin en iyi filmdi nefessiz izledim herkese tavsiye ediyorum
İzlemdiy sen La casa de papel, İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi. Dizi, "Profesör" liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ve İspanya Merkez Bankası'nı soymasını konu ediniyor
yeni biten bir kore dizisi var izlemeni öneririm... bulgasal: immortal souls ... netflix dizisi ve drama seviyorsan ve biraz fantastik muhteşem bir dizi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mubi platformundan festival filmleri izleyebilirsin