Ben istagramda birini takip ediyorum ama o beni takip etmiyo. hikaye paylasmisti bende o hikayeye emoji ile yanıt verdim. Sonra... Kişinin hikayesine yanıt verdin yazdı mesaj görünüyordu. ben hikayeye yanıt verdikten bı sure sonra mesaj kayboldu Sonra bana. Ben hikayesine yanıt verdikten sonra... kişiden mesaj isteğini kabul et kabul edersen seninle görüntülü sohbet edebilecek hareket durumun ve msjlari ne zaman okuduğun bilgisini gorebilecek yazıyo altında da engelle, sil ve kabul et sekmesi cikiyo ama hiç bı sekilde mesaj da yok yazmiyo kabul et e tıkladım. Ama bu seçenekler ben kabul ettikçe önüme tekrar çıkıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaten profilin gizli olursa mesaj isteği gelir önce karşı taraftan eğer kabul et dersen mesajını görürsün
Böyle bişey geliyo ama herhangi bi mesaj yok sadece bu söylediğim var bide profili ismi soy ismi var
Karşı kişiden örneğin Ayşe aslan dan mesaj isteğini kabul et diye bi seçenek geliyo altında da engelle sil ve kabul et butonu var
Mesaj olmaz zten sen kabul edersen görürsün mesajını o yüzden senin onayına sunuyor önce
Ben kabul ettikçe tekrar liyo o mesaj isteğini kabul et seçeneği.
Kabul ediyorum sonra arama motorundan tekrar onun ismine girince mesaj isteğini kabul et yazıyo bide engelle sil kabul et seçeneği cikiyo
Alla alla sorun var demek ki
Benim tek merak ettiğim şey karşı daki kiisi mesaj gönderdiği zaman ... Kişisinin mesaj isteğini kabul et demez mi
Örneğin Ayşe aslan dan mesaj isteğini kabul et yazıyo
Altta da engelle sil kabul et butonu var bu seçenek neden çıkar
Karşı daki kişi mesaj isteği gönderirse bu seçenekler çıkmaz mı benim bildiğim karşı daki mesaj isteği gönderdiği için böyle seçenek çıkar diye biliyorum
Mesaj isteği geldiğinde o seçenekler çıkar normaldir
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için Allah razı olsun 🙏
Rica ederim sizdende razı olsun 🙂
Her halde seni sesize almş
Sessize alma nasl oluyor aciklarmisin
Karşı taraf rasz edilm3k istemiyorsa mesajlardan mesaj kutusindan istedini sesize alıyor ve o isan artk mesaj atsada bildirim ya da mesaj onda görülmez ve söylediniz secenekler ekrana geliyor malesef
Allah Allah
Sessize almış olsa. Neden... kişinin isteğini kabul et seçeneği geliyo mesaj isteği olarak engelle sil ve kabul et butonuna var neden böyle bsiey geliyo ozaman
Ben onun hikayesine yanıt verdim sonra benim msjim kayboldu bır süre sonra bana bu seçenekler geldi
Mesajını sildi ve direkmen sesize aldı seni sonrada o secenekler geldi
Yani benim yanıt verdiğim msji sildi sonra. Sessize aldı oyzden mi o seçenekler çıktı sessize alsa niye öyle bı secenek çıksın ki
Ben başka biriyle de bu durumu denedim o kişide olan öbür kişide de oldu
Ama hiçbir şekilde sessize alma ve engelleme yapmamıştı
Ondan sonra mesajlarınız ona görünmicek diye boş oldugu için
Bu sessize alma işlemi nasl nerden yapiliyo
Mesajlara gir ve kimi sesize almak istiyorsa onu ismine bas üst sağ köşede görüntülü aramanın yanında nokta var oraya bas görüniyor
Tamam teşekkür ederim 🙏
Bende olmuyo
Bende de ilk defa böyle oldu
Hiç başıma gelmedi
Hmm. Belki bilen çevren yok mu ya
Anlayamadım
Bende anlayamadım işte. Ya size şöyle soylim
Karşı kişiden örneğin Ayşe aslan dan mesaj isteğini kabul et diye bi seçenek geliyo altında da engelle sil ve kabul et butonu var
Böyle bişey geliyo ama herhangi bi mesaj yok sadece bu söylediğim var bide profili ismi soy ismi var
edeyim
yazdığını silmiş geri almış demekki
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için Allah razı olsun 🙏
senden de razı olsun
Mesajı silmiştir
Bana bunu açıklayabilir misin lütfen
Instagramdan sorun var o zaman
mesaj isteğini kabul et seçeneği neden geliyo peki
Karşı taraf mesaj attığı için mi geliyo