Fotoğrafın üzerine sağ tıkla webde ara de varsa karşına çıkacaktır.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arattım bir sonuca ulaşamadım bir uygulama indirdim İnternette ki her fotoğrafı aratarak öğrenebiliyorsun orada da bir sonuç çıkmadı demek ki düşmemiş.
Aslında sıkıntılı bir fotoğraf değil konu şu buradan bir kadın üye ile tartışmıştım Benim ırkıma aileme küfürler etti. Birde fotoğrafımı ss aldığını sitelere koyup yanına müstehcen fotoğraflar koyduğunu iddia etti 2 ay öncesinde, benimde aklıma geldi merak ettim sorayım dedim ama baya araştırdım yani bir sonuca ulaşamadım fotoğrafı arattığımda başka gülümseyen kadın fotoğrafları çıkıyor. Not: fotoğrafım asla açık bir foto değildi öyle biri değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fotoğrafın üzerine sağ tıkla webde ara de varsa karşına çıkacaktır.
Arattım bir sonuca ulaşamadım bir uygulama indirdim İnternette ki her fotoğrafı aratarak öğrenebiliyorsun orada da bir sonuç çıkmadı demek ki düşmemiş.
Düşmemiş evet sıkıntılı bir fotoğraf anladığım kadarıyla umarım canınızın yanacağı üzüleceğiniz bur hal almaz bu durum.
Aslında sıkıntılı bir fotoğraf değil konu şu buradan bir kadın üye ile tartışmıştım Benim ırkıma aileme küfürler etti. Birde fotoğrafımı ss aldığını sitelere koyup yanına müstehcen fotoğraflar koyduğunu iddia etti 2 ay öncesinde, benimde aklıma geldi merak ettim sorayım dedim ama baya araştırdım yani bir sonuca ulaşamadım fotoğrafı arattığımda başka gülümseyen kadın fotoğrafları çıkıyor. Not: fotoğrafım asla açık bir foto değildi öyle biri değilim.
Tamam bosver gitsin takma bile böyle şeyleri fotoğrafta sorun yoksa sıkıntı yok demektir...
Aynen takmaya değmez görüşünüz için teşekkürler bu arada.
Rica ederim iyi akşamlar:)
Fotoğrafın durumuna bağlı çıplaksa internete düştüğünde çok çabuk anlaşılacaktır
Değil
İndex atıcan ama facebook ve instagram da index işe yaramıyor. Sadece twitter da paylaşıldıysa gözükür
Tineye. com sitesine gir aramak istediğin resmi yükle başka sitelerde var mı bak
Cinsel bir fptysa
Dusse bile yayilmadi zor
Değil.
Search by images uygulaması
İndirdim uygulamayı resmi arattım alakasız kayalık resimleri falan çıktı.
Özel değilse atsana bana fotoğrafı
Hayır.
Tamam sakin djddhdhhd
Uygulamada Yandex'e gel, similar images'e tıkla orada yoksa düşmemiş demek
Dediğini yaptım arattığım fotoğraf çıkmadı ona benzer kadın fotoğrafları çıktı sadece.
O fotoğrafı google lens ile arat anlaşılır zaten
Google lens programı ile aratarak.
google gorselde arat.
Görselle arama yap
bir sonuca ulaşamadım görselle aramada.
O zaman muhtemelen düşmemiştir. Düştüyse de yabancı sitelerde olabilir ama düşük ihtimal
Görsellerde arayarak
cok kolay
Karşına çıkarsa.
google lens var oradan bakabilirsin