Fake bir hesap açsanız profilde kendini tanıtma yazısı olarak neler yazardınız? İnandırıcı ve kültürlü bir yazış tarzı ile örnek bir metin yazarmısınız görüşlere?
Güncellemeler
+1 yıl
Kısa bir yazı
Güncellemeler
+1 yıl
...
Fake bir hesap açsanız profilde kendini tanıtma yazısı olarak neler yazardınız? İnandırıcı ve kültürlü bir yazış tarzı ile?
Anlamını biliyorum , yani tek bi kelime olarak değil benim bahsettiğim. Kendini kısaca tanıtmak gibi kısa bi yazı biraz kültürlü bir dille ve inandırıcı şekilde anlatılmış olarak kısa yazı örneği nerde bulabilirim?
Hımmm özür dilerim demekki tam anlamamışım ama biraz çalışsam şık bir tanıtım yazısı üretirim ihtiyaç duymadım sadece ama seni anlatmalı yinede fake bile olsa öyle değilmi
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Fake bir hesap açsanız profilde kendini tanıtma yazısı olarak neler yazardınız? İnandırıcı ve kültürlü bir yazış tarzı ile?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnan ki hiç böyle birşey yapmadım fake olayınıda buradan öğrendim lakin muhabbet olsun bir düşüneyim mmmmmm
Ütopya derdim
Ütopya?
Hayaldeki mutlu gerçeklik
Anlamını biliyorum , yani tek bi kelime olarak değil benim bahsettiğim. Kendini kısaca tanıtmak gibi kısa bi yazı biraz kültürlü bir dille ve inandırıcı şekilde anlatılmış olarak kısa yazı örneği nerde bulabilirim?
Hani instagramdaveya kuzlar soruyor kendinden bahsetme bölümü oluyorya oraya yazılacak gibi uydurma bi yazı
Hımmm özür dilerim demekki tam anlamamışım ama biraz çalışsam şık bir tanıtım yazısı üretirim ihtiyaç duymadım sadece ama seni anlatmalı yinede fake bile olsa öyle değilmi
Yok beni anlatmasın ya bir erkeği anlatsın, düzgün alçakgönüllü bir insanı anlatsın kültürlü bi anlatış şekliyle biraz entel olabilir
Yazmıycaksın sanırım
Yok yazmayacak değilim eşim siparişler atmıştı alışveriş filan anca eve gelebildim 😃
:D peki yazarsan bekliyorum
Kendim olmayı tercih ederim
Açman gerekti diyelim, birde erkek profiline uygun bi yazı olsun örnek olarak yazarmısın? inandırıcı ve kültürlü bir tarzda
Ben ilgilenmiyorum canım öyle şeylerle
Üni adı yaz atıyorum özyeğin üni inşaat müh gibi