İnternet & Teknoloji İnstagramdan bildirim geldi 1 adet okunmamış mesajınız var diye sonra bildirim kayboldu neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesajlarada girip baktım görünmüyor Allah Allah instagram hatası mı bu nedir bu ya Güncellemeler+1 yıl Ya bence instagramın bir hatası bu İnstagramdan bildirim geldi 1 adet okunmamış mesajınız var diye sonra bildirim kayboldu neden? Cevapla Instagram Soruları Nedir Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
drnfb Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 39% +1 yıl Bir attığı msjı geri çekmiş 🍀🍀Ay ölsem daha iyi çatlardım 😂😂 0 11 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl hahaha gerçektenmiibirde sevdiğinden gelmişse Yorumla Soran +1 yıl Ay evet ölüyorum şu an meraktan 😃😃😃😃 Yorumla drnfb +1 yıl At kendini 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl acaba kim ya Yorumla drnfb +1 yıl 😂😂😂😆 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl ilan-ı aşk olmasın :) Yorumla Soran +1 yıl Ya etmedi işte bildirim geldi ben bu uygulamadaydım yukarıdan bildirim geldi işte 1 adet okunmamış mesajınız var diye sonra imstaya girdim baktım ne bildirim ne de mesaj var Yorumla drnfb +1 yıl Ön izleme açsana ben anında hemen indiriyorum silse bile görüyorum telefonum program dolu 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor ne indircem simdi ben Yorumla drnfb +1 yıl Sen temiz kal kurtlu olmak iyi değil sonra benim gübi burnun boktan çıkmaz 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Ya bence bu instagramın bir hatası birkaç kisiye daha olmus Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Silmiş mesajı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oha kim acaba 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla Power_MAN +1 yıl Hayranındır Yorumla Power_MAN +1 yıl Evet kaç yıllık ig kullanıcısıyım Yorumla Soran +1 yıl Oha kim acaba cesaret mi edemedi sadece yukarıda bildirim geldi ben instagramda değildim burada takılıyordum Yorumla Soran +1 yıl İşte yukarıdan bir yazı geldi bir adet okunmamış mesajınız var diye Yorumla
nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Silinmiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biri yazıp sildi mi yani Yorumla nonamebutlolita +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kim acaba merak ettim ya aşırı hemde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir attığı msjı geri çekmiş 🍀🍀Ay ölsem daha iyi çatlardım 😂😂
hahaha gerçektenmii
birde sevdiğinden gelmişse
Ay evet ölüyorum şu an meraktan 😃😃😃😃
At kendini 😂😂😂
acaba kim ya
😂😂😂😆
ilan-ı aşk olmasın :)
Ya etmedi işte bildirim geldi ben bu uygulamadaydım yukarıdan bildirim geldi işte 1 adet okunmamış mesajınız var diye sonra imstaya girdim baktım ne bildirim ne de mesaj var
Ön izleme açsana ben anında hemen indiriyorum silse bile görüyorum telefonum program dolu 😂😂😂
O nasıl oluyor ne indircem simdi ben
Sen temiz kal kurtlu olmak iyi değil sonra benim gübi burnun boktan çıkmaz 😁😁
Ya bence bu instagramın bir hatası birkaç kisiye daha olmus
Silmiş mesajı
Oha kim acaba 😃
Ciddi misin
Hayranındır
Evet kaç yıllık ig kullanıcısıyım
Oha kim acaba cesaret mi edemedi sadece yukarıda bildirim geldi ben instagramda değildim burada takılıyordum
İşte yukarıdan bir yazı geldi bir adet okunmamış mesajınız var diye
Silinmiş
Biri yazıp sildi mi yani
Evet
Kim acaba merak ettim ya aşırı hemde
Mesajı geri çekmiştir