Merhabalar herkese, video ödevim var fakat yazdığım yazı baya uzun aklımda tutamayacağım için arkadan yazıyla okuyacağım ama gözümün oraya kaydığını göstermeden nasıl yapabilirim bunu? Taktikleri olan varsa çok sevinirim🙏🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Videoyu telefonun ön kamerasından çekecegim :)
Video çekerken arkadan çaktırmadan yazıyı nasıl okuyabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben olsam tam kamerayla yan yana koyar sadece yazıya bakarak okurum kameraya bakmazdım
Kameranın yanına koyunca gözün oraya kaymaz mı :/ bide telefonla çekeceğim için ön kameraya bakacagım
Şimdi videoyu başlat ama telefonun on kamerası yerine kağıdına odaklan geç gözleri kayık diyebilir hoca ama önemli olan onay vermesi zaten
Deneyeceğim tesekkürler :)
Önemli değil:)
Ekranın önüne yapıştır kağıdı
Telefondan cekecegim kağıt da baya büyük ve uzun :/
Ezberin iyiyse ezberlemeye çalış bence odaklan ve iyice oku çok tekrar yap ben öyle basit şekilde hemen ezberliyorum
İşte demekki arkadaşın ezber yeteneği yok yapamıyor hem diyelimki 3 sayfa onu ezberleyebilecek misin
3 sayfayı Okuması 5 dk sürer telefonu kapatıp okumaya odaklansa ve anlamaya inanın çok iyi öğrenir 5 6 kez tekrar ettiğinde onu diyorum ben
Lafının en sonunda ezberliyorum demissin ya ona binaen söyledim
Ben öyle yapıyorum onu kastetmiştim
3 sayfa nası 5 dk sürüyo ya 😅
Benim ezberim kötü ve dedigim gibi metin de zaten baya uzun oldugu icin sıkıntı olacak o yüzden nasıl okuyabilirim diye düsünüyorum