1 Buçuk yıldır sevgiliyiz. Baya zamandır da aynı evde yaşıyoruz. Çalışmıyoruz 1 senedir evde oturuyoruz. Ve onun bir oyunu var sürekli onu oynuyor. Canım öyle bir sıkılıyor ki. Telefona kapanınca dünyayı unutuyor. İnsan gibi cevaplar bile veremiyor telefondayken. Telefonu eline almasından şarjı bitene kadar telde. Sonra da benimle biraz ilgileniyor sonra ya tvye az bakıyor genel de benim diğer telimi istiyor video izliyor. Beraber yaptığımız bir aktivite yok. Arada bikaç video izleriz o kadar. Beraber film dizi hiçbir şey izleyemiyoruz. Aynı şeyleri sevmiyoruz. Sevdiklerimizi de bir yere kadar izliyor sonrasında ya uyuyor ya telini eline alıyor. Hiçbir şeyi sonuna kadar yaptığımızı görmedim. Aramızda zerre aşk kırıntısı hissetmiyorum. O kadar zamandır aynı evdeyiz nebiliyim duygusal hiçbir şey adam gibi yaşamadık. Benim eski sevgililerim az buluştuğum o insanlarla bile ne duygusal anlarım oluyordu. Aynı evi paylaştığım insanla yok. Bu yuzden milyon kez kavga ettik her seferinde o barışmak istiyor. Sana çok aşığım çok seviyorum diyo ama ben aşırı inanmıyorum. Burda sadece kötü şeyleri anlattım iyi şeyleri anlatsam biraz da olsa ona güvenmemi anlardınız. Bu akşam 21.30larda uyandı. Az benimle ilgilenip teli eline aldı 4 saat tam. Sonra ben dedim ki bıktım artık telin için de yaşaman doğru mu dedim. Değil dedi. Sonra yastığımı laptopumu alıp yan odaya geçtim. Bikaç kez sordu niye böyle yapıyosun diye. Hiç cevap vermedim görmüyormuş gibi onu sonra hemen 02.00de yine yattı uyudu. Şaka gibi resmen. Bırakmakta bırakmıyor asla. Dibine kadar haklı değil miyim? Asla hayatımda istemiyorum onu.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz önce yanıma geldi sarıldı yanağımdan öpüp hadi içeri gel burası soğuk ben buraya geçerim istersen durma soğukta üşürsün eşyalarını içeri getireyim dedi bende gitmedim istemiyorum dedim. Durumun ciddiyetini artık anlamalı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tavrını koy gerekirse ayrıl. Ot gibi bir hayat bu hiç hissiyat yok
Hep koyuyorum sürekli kavga ikimiz de ağzı durmayan aşırı sinirli tipleriz ama bitemiyor bir türlü
Hayırlısı
Gereksiz bir sevgili tipi yanımda olmasının birlikte yaşamanın ne anlamı kaldı ki o zaman...
Şahsım adıma ayrılık için yeterli sebep
Merak ettim hangi oyunu oynuyor bukadar ama sana ilgi göstermiyodur ozaman
Mobile legends
İki secenek var ya sevgilim oynadıgı oyunu bırakacak ya da sen o oyunu oynamaya başlayacaksın :)
Tek bi secenek var benim icin önünde ayrılmak
O bıtakmıyor çok yaptım aynı evde olmasak biterdi de aynı evde olunca evli gibi aşırı büyük mesele olmayınca aldatmak falan gibi bitmıyo
Sen sıkıcı olabilir misin?
Tam adamına söyledin bunu cidden. Hayır ben tam tersiyim.
Ben eğlenceli biriyim benim yanımda olan genelde mutlu olur zaman çabuk geçer. Sinirli hallerim hariç iyiyimdir. Arkadaşlarım falan herkeste söyler bunu seninle aynı evde yaşamak aynı ortam da olmak çok güzel olur diye. Sıkıcı olan o hemde aşırı sıkıcı. Aslında kendisi de eğlenceli elinde tel olmadığında ve dışarı da olmadığımız sürece. Dışarı da somurtkan direkt eve gitmek ister gülmez. Bizi gören ancak birbirini tanıyor der. Sevgili gibi görünmüyoruz. Daha böyle çok şey var. İnsan sevgilisiyle dışarıda da aktiviteler yapar güler eğlenir yanlış mı? evde beraber tv izlersin başka şeyler yaparsın hiçbiri yok resmen ot gibiyiz sayesinde.
Evet, doğru diyorsun. Peki neden onunla birliktesin? Bu kadar neşeli bir insan kendi doğru erkeğini kolaylıkla bulabilir. Zamanımız çok değerli. Zaman harcamaya değmez gibi görünüyor karşındaki insan.
bakım bittimi
Yesss
Yenisine bak kanka bunla olacak gibi değil
Oyunmu oynuyor
Hııııı
Çekilmez
Çekilmiyor zaten :D