Telefon bağımlısı sevgili kötü değil mi?

1 Buçuk yıldır sevgiliyiz. Baya zamandır da aynı evde yaşıyoruz. Çalışmıyoruz 1 senedir evde oturuyoruz. Ve onun bir oyunu var sürekli onu oynuyor. Canım öyle bir sıkılıyor ki. Telefona kapanınca dünyayı unutuyor. İnsan gibi cevaplar bile veremiyor telefondayken. Telefonu eline almasından şarjı bitene kadar telde. Sonra da benimle biraz ilgileniyor sonra ya tvye az bakıyor genel de benim diğer telimi istiyor video izliyor. Beraber yaptığımız bir aktivite yok. Arada bikaç video izleriz o kadar. Beraber film dizi hiçbir şey izleyemiyoruz. Aynı şeyleri sevmiyoruz. Sevdiklerimizi de bir yere kadar izliyor sonrasında ya uyuyor ya telini eline alıyor. Hiçbir şeyi sonuna kadar yaptığımızı görmedim. Aramızda zerre aşk kırıntısı hissetmiyorum. O kadar zamandır aynı evdeyiz nebiliyim duygusal hiçbir şey adam gibi yaşamadık. Benim eski sevgililerim az buluştuğum o insanlarla bile ne duygusal anlarım oluyordu. Aynı evi paylaştığım insanla yok. Bu yuzden milyon kez kavga ettik her seferinde o barışmak istiyor. Sana çok aşığım çok seviyorum diyo ama ben aşırı inanmıyorum. Burda sadece kötü şeyleri anlattım iyi şeyleri anlatsam biraz da olsa ona güvenmemi anlardınız. Bu akşam 21.30larda uyandı. Az benimle ilgilenip teli eline aldı 4 saat tam. Sonra ben dedim ki bıktım artık telin için de yaşaman doğru mu dedim. Değil dedi. Sonra yastığımı laptopumu alıp yan odaya geçtim. Bikaç kez sordu niye böyle yapıyosun diye. Hiç cevap vermedim görmüyormuş gibi onu sonra hemen 02.00de yine yattı uyudu. Şaka gibi resmen. Bırakmakta bırakmıyor asla. Dibine kadar haklı değil miyim? Asla hayatımda istemiyorum onu.
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz önce yanıma geldi sarıldı yanağımdan öpüp hadi içeri gel burası soğuk ben buraya geçerim istersen durma soğukta üşürsün eşyalarını içeri getireyim dedi bende gitmedim istemiyorum dedim. Durumun ciddiyetini artık anlamalı.
Telefon bağımlısı sevgili kötü değil mi?