Ya da biraz daha ekleyip 12 almak mı?
veya hepsini boş verip başka bir marka mı?
veya hepsini boş verip başka bir marka mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Iphone 11 i 2 ye katlayıp 5e bölecek bir cihaz öneriyorum şimdi. Bu cihaz iphone 12 pro maxle bile kiyaslanan tam bir fiyat performans canavarı. Xiaomi mi10t pro. Kamerası zaten mevcut telefonlar arasında ilk 5e girer. İşlemcisi snapdragon 865 (dünyada ki en iyi işlemcilerden) 33w sarj aleti ve 5000 mAH batarya. Iphone 11 iki kere biter bu telefon 1 kere bitmez. Ve ekran yenileme hızı 144 hz, suanki telefonların en yüksek ekran yenileme hızı mevcut. Telefon resmen akıyor. Tek kötü özelliği ekranın ips lcd olmasi, oda iphonelarin cogu telefonunun kullandığı ekran zaten. Nereden baksan iphone dan iyi. Ve fiyati sadece 6300 lira.
xiominin sosyal medya uygunluğu yok
Sosyal medya uygunluğu derken abi iphone yhaa cılardansan telefondan anlayan herkes artık iphone alanlara salak gözüyle bakıyor. Dünya kadar para veripte rezil bataryalar koyan bir cihaz. Yeni model çıktıkça eskisini bukadar çöp eden firma yok. Yani anlayacagin iphone alanlar sadece markaya para veriyor. Adam akıllı telefon almak istersen iphone 11 in yarı fiyatina bile iphone 11 den iyi telefonlar var. Şahsen kazık yiyip iphone alsam bununla hava atmaya yüzüm olmaz. Çünkü komik durum göz göre göre 2 liralik suya 10 lira vermek gibi.
iphone ile birşey demedim sadece xiominin sosyal medya uyumsuzluğundan bahsettim yani instagram kamerası vs kullanırken piksel piksel olması
niye birden iphone şöyle iphone böyle diye sitem ettiğinize anlam veremiyorum ben iphone daha iyi bile demedim belli ki siz xiomicilerdensiniz.
benimde xiomi kullanan birçok tanıdığım var ve bir donem kullanmış biri olarak konuşuyorum
Sen bilirsin. Youtubedan karşılaştırma videolarini izle. Batarya testlerini izle. Bu ay icinde atilmis videolarin altindan aldığını belirten kullanıcılara sorular sor. Ona göre karar ver derim. Ben bu telefonla ilgili youtubedaki neredeyse tüm videoları izledim. Aklimda kalan eleştiri yok diyebilirim sana. Ciddi ciddi ben bile şaşırdım, bir telefonun bu denli sevilmesine. Gelen elestiriler telefon ağır gibi elestirilerdi. Oda beni memnun eder açıkçası. Arkası cam kasa olduğu için telefon premium hissi yaratıyor ağırlığıyla.
Cevap
3Cevap
Eger ki satmak istedigin de aynı parayı almak istiyorsan iPhone al karar iyi fakat 8 bin TL yi gidipte iphone 11 e vermem ben 3700 mah batarya 60 Hz ekran tazeleme hızı onu da geçtim iPhone 12 pro max bile aynı bok ama fiyatı uçuk çok saçma
androidler uzun vadede çok kasma yapıyor annemle telefonlarımızı aynı zamanda aldık annemin samsung a serisi (kaç olduğunu hatırlamıyorum) bende iphone 7 var annemin telefonu kendi kendine 2 yıldır kapanıyor ve ilk seneden sonra felaket kasma yapmaya başladı bende hala tıkır tıkır iphone isteğim bu yüzden daha önce hiç telefon satmadım sizce alıp satmak istesem iphone 11 mi 12 mi
çok aklısınız almanyadan bir arkadaşım 500 dolar civarları olduğunu askeri ücretle bir ay çalışsa rahatlıkla alabileceğini söylemişti
12 al sende para coktur
ne alaka 12 para çokluğuna göre mi al diyorsunuz af edesinizde sistemsel açıdan sordum ben
Alınır
Bence ülkenin ekonomisi belli. Az ver iyi al 😊
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?