İnternet & Teknoloji Arkadaşlar kendime pc kasası alıcam ama tam anlamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bildiğiniz varsa bana link falan atar mısınız yanı ben gta 5 falan kaldırsın istiyorum bir 500 tl olsun en fazla Güncellemeler+1 yıl monitor bende var Arkadaşlar kendime pc kasası alıcam ama tam anlamıyorum? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl 500 tl kasa açmaz gta5 onun yerine kırık xbox veya ps3 yüklü konsol al. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nası yanı Yorumla Onuradr +1 yıl Oyun konsolu al. İkinci el. Xbox 360 mesela. Ben satıyorum arada Yorumla Soran +1 yıl ne kadar Yorumla Onuradr +1 yıl Kasa ve kola göre fiyat değişiyor. Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl 500 e bulaman belkı gta 4 oynatcak bısey bulursun letgoya bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kaça bulurun sence Yorumla yel__da +1 yıl letgo ya baksana ıste. 2500 den asagı zor bulursun dolar 8 lıra ıken Yorumla Soran +1 yıl he saol Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl 5000 demek istedin heralde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yok knk ben çok istemıyorum hanı bana yetsın Yorumla SKaragöz +1 yıl 500 tl e pc mi var Yorumla Soran +1 yıl sadece kasa boş kasa değil ama knk 5000 bınde çok Yorumla _husey1n +1 yıl Ciddi ciddi 500 demiş şfdoahdpashshdhd. Kardeşim 500 tl ye maus ve klavyeyi alırsın anca. Ucuza kaçarsan kulaklikta oda belki. Ne kasasi ne pc toplamasi 500e Yorumla Soran +1 yıl @_husey1n knk bende monıyor var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
500 tl kasa açmaz gta5 onun yerine kırık xbox veya ps3 yüklü konsol al.
nası yanı
Oyun konsolu al. İkinci el. Xbox 360 mesela. Ben satıyorum arada
ne kadar
Kasa ve kola göre fiyat değişiyor.
500 e bulaman belkı gta 4 oynatcak bısey bulursun letgoya bak
kaça bulurun sence
letgo ya baksana ıste. 2500 den asagı zor bulursun dolar 8 lıra ıken
he saol
5000 demek istedin heralde
yok knk ben çok istemıyorum hanı bana yetsın
500 tl e pc mi var
sadece kasa boş kasa değil ama knk 5000 bınde çok
Ciddi ciddi 500 demiş şfdoahdpashshdhd. Kardeşim 500 tl ye maus ve klavyeyi alırsın anca. Ucuza kaçarsan kulaklikta oda belki. Ne kasasi ne pc toplamasi 500e
@_husey1n knk bende monıyor var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!