Abim TikTok videoları çekiyor utanıyorum, ne yapsam?

Tiktok videoları çekiyor 26 yaşında ya rezil ediyor bizi ya bide benide zorluyor birliktr çekelim diye ben kabul etmiyorum hiç annemi frlan oynatıyor kendi hesabında paylaşıyor beğeni like sayısıda yok yalnız 🤦‍♀️🤦‍♀️ anca bizi utandırıyor daha önce aylar aylar önce benimlede çekmişi onuda youtube atmış valla mal mal güluyordum sakat gibi konuşmali bi video onuda paylaşmış 😓😭 yaa takio felan etmiyorum ama çevreye rezil oluyoz cidden gelmiş 26 yaşına onun yaşındakiler mesleğiyle işiyle uğraşıyor evlilik düşünüyor ilişki yapıyor bizim ki böyle sakat sakat videolar çekiyor cidden utanıyorum. güzel şeyler çekse anlıycam ayrıyetten videolara özenmiyor da ev dağınık heryer heryerde gitmiş evde video çekmiş atmış tema felanda oluşturmuyor fenomen olucanı felan sanıyor
bide oyun oynayıp videoyu youtube atıyor onuda izledim oyun oynarken küfür ediyor izleyen like sayısı yine yok 0 . Tanımazdan geliyorum hiç bi yerden ekli değil takip etmiyorum ama kendi arkadaşlarına annemide benide kendinide rezil ediyor. sinir oluyorum yemin ederim ya..
Güncellemeler
+1 yıl
Neyi büyük konuşsam başıma geliyor ya Tiktok izlemem bile izlersemde bu ne boş ve mal insanlar derdim başıma geldi en yakınımdan kişi hem youtube hem tiktok ikisinede boş ve mal videolarla başladı. 🤦‍♀️🤦‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
abimin zekasıyla dalga geçmişsiniz Hem ayıp ben kardeşiyim hemde iyi bir üniversiteden iyi bir bölümden mezun ben zaten böyle olmasından dolayı utanıyorum yakıştiramiyorum daha rezalet hani o konuma hiç yakışmıyor gidip kendini daha ilerletmiyor yaşına göre boş işlerle ugraşıyor hakaret etmeyin zeka transferi yapın felanda demeyin boş olabilir ama burda zeka transferi diyenlerden zekidir teşekkürler.
Abim TikTok videoları çekiyor utanıyorum, ne yapsam?