Merhaba arkadaşlar. Ben Duolingo kullanıyorum ve 28 Şubat akşamı arkadaşıma Duolingo daveti gönderdim ve arkadaşım da daveti kabul edip uygulamayı indirdi. Bu yüzden 1 haftalık Duolingo Plus kazandım. 1 hafta sonra Plus bitiyor dediler..
Ama bugün 8. gün ve Duolingo Plus bitmedi. Google hesabımda ve Play Store'da hiçbir şekilde üyeliğim görünmüyor. Telefonumda ekli ödeme yöntemi de yok kart bilgileri vs. Ama faturama yansır mı bilmiyorum. Ücret ödemek istemiyorum. Hesabı sil dedim ama 6 Nisana kadar beklememi söylüyorlar. Plus kendiliğinden normale döner mi, ya da ben ne yapmalıyım ücret kesilmemesi için. Aylık abone olmak istemiyorum.
Ama bugün 8. gün ve Duolingo Plus bitmedi. Google hesabımda ve Play Store'da hiçbir şekilde üyeliğim görünmüyor. Telefonumda ekli ödeme yöntemi de yok kart bilgileri vs. Ama faturama yansır mı bilmiyorum. Ücret ödemek istemiyorum. Hesabı sil dedim ama 6 Nisana kadar beklememi söylüyorlar. Plus kendiliğinden normale döner mi, ya da ben ne yapmalıyım ücret kesilmemesi için. Aylık abone olmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ücretli mi olmuş benim indirdiğim zaman ücretsizdi. İptal ettiyseniz bir şey olmaz
Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Ücretsiz de var. Onu kullanıyordum ilk. Sonra arkadaşım da yabancı dil öğrenmek istiyor ona uygulamayı indirme linki gönderdim. Arkadaşım da indirdi. Duolingo'nun böyle bir özelliği var. Arkadaşını davet edersen o da kabul ederse 1 haftalık ücretli yapılan şeylerden yararlanabiliyorsun. Kendim özellikle abone olmadım yani. Kendim abone olmadığım için de hiç üyeliğiniz yok bildirimi alıyorum, bu yüzden iptal etme durumum yok
Google play'de veya google hesabımda abonelik görünmüyor demek istediğim.
Saçmalık resmen ya para tuzağı olmuş büyük ihtimal fatura kesilir. Eskiden kalp yoktu sınırsız yapılıyordu çoğu şey
ödeme kısmında görünmüyorsa bir şey olmaz diye düşünüyorum
Şu an faturam kesilmedi ama güncel harcama tutarım her zamanki fiyatta görünüyor. Ama umarım Nisan faturası için kesilmez.
Ödeme kısmında hiçbir şey yok. Zaten ben kart kullanmadığım için telefonuma da hiç kart bilgileri veya herhangi bir ödeme şekli eklemedim haliyle, telefonu kullandığım ilk günden beri. Abone de olmam hiç ücretli uygulamalara ama bu 1 haftalık premium arkadaşımdan geldi işte. 1 hafta sonra iptal olur sandım, ama olmadı.
faturalı mı telefonunuz
Evet fatutalı.
Şimdi güncel faturam var henüz kesilmedi ama normal fiyatında görünüyor. Duolingo'dan ücret kesilmemiş yani ama daha 8 gün oldu. Aylık ücret alınırsa Nisan faturasından kesebilirler belki
büyük ihtimal o zaman yansır
Yaa.. Üzüldüm 1 haftalık deneme bile şok pahalı :( Tuzak resmen. Hiç böyle demiyorlardı sadece arkadaşını davet et 1 hafta kullan. 1 hafta sonunda iptal etmeleri lazımdı. İlk defa böyle ücretli uygulama denediğim için bilemedim yapmazdım hiç. Teşekkür ederim
busuu var onu kullan ya da udemy den kurs al bir başka seçenek te youtube. Rica ederim
gayet güzel bir uygulama
hiç duymamıştım o uygulamayı
Duolingo nedir?
Faturadan keseeler
Hiç böyle bir uyarı almadım. Mart ayı faturamdan kesilmemiş görünüyor. Ama arkadaşımdan gelen hediye duolingo plus bugün 8 gün oldu. Nisan faturasına kesilmez inşallah. Daha önce böyle arkadaşından benim hediye plus kullanan birisi 1 hafta sonra uygulama plus'tan çıkıp normale dönüyor demişti ama öyle olmadı anlamadım
o ne oliki