Bende bilardo, kelimelik , Brawls Stars var, my cafe , block puzzle, wow , Brain test var yenilerde adam asmaca indirdim bu oyunlar bende yüklü ama oynamıyorum. Sadece kelimelik oynuyorum bilardo oynuyordum fakat bıraktım.#Moldovyapapatya
Merhaba, 8 Ball Pool'da süper bir hesabım vardı ama silmek zorunda kaldım uygulamayi. Brawl Stars'da var ama güncel değil, güncel olsa da oynamıyorum pek, beceremiyorum denebilir. Birçok oyun var ama zaman yok.
İyi bence bende sıkılınca oynarım diye ama bende oynamıyorum inanki sıkılmaya başladım beni galiba bilgisayar oyunları sarıyor telefon da sarmıyor örneğin geta çiftlik oyunu vb ders çalışıyorsan zaten gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba, 8 Ball Pool'da süper bir hesabım vardı ama silmek zorunda kaldım uygulamayi. Brawl Stars'da var ama güncel değil, güncel olsa da oynamıyorum pek, beceremiyorum denebilir. Birçok oyun var ama zaman yok.
Gacha Life var hehe
ben bilgisayar oyuncusuyum. mobil oyunlar pek hitap etmiyor
Yok desem çok mu şey yapmış olurum :D
Yok estağfurullah emir
Pubg mobile ve pes2021 mobile
Level kaç
61
kelimelik oynuyorum
bir de wordzee bu aralar
Hic yok
İyi bence bende sıkılınca oynarım diye ama bende oynamıyorum inanki sıkılmaya başladım beni galiba bilgisayar oyunları sarıyor telefon da sarmıyor örneğin geta çiftlik oyunu vb ders çalışıyorsan zaten gerek yok.
Pubg mobile, e footbol pes 21, clashofclans
Pasha fencer fıfa mobıle nba lıve mobıle
Bilgisayar kullanıyorum, telefonumda oyun yok.
Brawl stars
Pubg var
Top Eleven var
Pubg mobile