DESTEK OLURSANIZ SEVINIRIMMMMM
Youtube'da nasıl yükselebilirim?
DESTEK OLURSANIZ SEVINIRIMMMMM
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başlık çok önemli oluyor büyük ve dikkat çekici başlıklar
Kapak fotosu önemlidir dikkat çekerse işe yarar
İçerik ne ile alakalı bilmiyorum fakat çekim kalitesi uzunluk süresi flan önemli konuşman gereken videolarsa aynı şeyleri sürekli tekrarlama ve az ve öz konuş kısa tutman gerekir insanlar sıkılır hemen
Bunun dışında ise reklam onemli maddi açıdan biraz iyiysen reklamını yaptırabilirsin
Instagram'da orda burda hesabını paylasabilirsin
Sevdiklerinden destek isteyebilirsin
İleride çekilişler yapabilir ve abone olmalarını saglayabilirsn bu şekilde çekiliş sahici olmalı yoksa kaybedersin
Cevap
4Cevap
istedigin olunca atiyorum 1 milyon olunca nolcak? mutlu mu olcaksin?
İlginç başlıklar koyarak ve en çok popüler olan videolardan çekerek
Video sürelerini artır ve daha çok video paylaşmaya çalış. Abone yükselten bilindik ve güvenilir olan siteleri kullanabilirsin.
Kanalın ne söyle de abone olak
Derde de bak sen hele aman ne önemli
ver bakayım kanalına
Ses çok değişik geliyor net bir ses yok, ışık kalitesi yeterince iyi değil ve giriş gelişme sonuç olarak farklı açıdan bakılıyor, şahsen 3 saniye sonra kapadım. ve render yaparken effect eklememişsin.
degisik, halbuki kaliteli bir mikrofon kullanıyorum? isik kalitesine gelirsek baslangic olarak ring light kullandım sonuçta profesyonel bir Youtuber degilim diger dediğinde anlamadım 😭
Ring light beyaz kullan ve kamera içinde olsun, render video düzenlidiğin program'da effect kullanma ve hızlı konuşmaya çalışma orta ayarda konuş ve espri kat ortaya ^^
Kanal adı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?