İnternet & Teknoloji Zula oynuyan var mı? delideliküpeliii0 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim gibi zula oynuyan varmıdır gençlik😂 Güncellemeler+1 yıl Varsa özelden mesaj olarak nick atsın Zula oynuyan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. çocuk içi o ya gel valorant oynayalım aynı mantıkta oyun hemen hemen 0 7 Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Çocuk mu? Valorant çocuk için değilmi😂 Yorumla Simurg_4 +1 yıl ee evet çocuklarda var ama oyun kalitesi çok iyi volorantın hemen yeni çıktı sayılır Yorumla Simurg_4 +1 yıl sana demedim oyuna dedim ayrıca çocuk işi diye Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Çocuk için dedin, bende oynuyorum, bende çocuğum o zaman :)) Yorumla Simurg_4 +1 yıl hemen kendi üstüne alın zaten :D ona bakarsan bende volarant oynuyorumm hep veletler oynuyor arada yayıncılarla da oynuyorum :D güzel oluyor Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl 😀 Yorumla Simurg_4 +1 yıl sen onu boş ver gel cs go ve valorant oyna :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaw valorant cs go vs varken elin gulebası :D zulayı kim ne yapsın boşver :D git valorant ya da cs go oyna :D 0 1 Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Böyle iyiyim 😂 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir ara oynuyordum baktım her 10 oyuncudan 8 i hile yapıyor bıraktım. 0 4 Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Öylede güzel ama Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Neresi güzel ping yok bir şey yok sıkıyorsun mermi adamın içinden geçip gidiyor 😃 Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Ping var demek istedin herhalde 😂 Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl Ping yok olsa normal. Her gün onlarca kişiyi banlıyorlar. Zevk vermiyor o şekilde. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var var 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oynarız istersen Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Nick ver ekleyim seni Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Ama şu an ekliyemem sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bende tam bilmiyorum bakınca atarım Yorumla delideliküpeliii0 +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *kAi007* Yorumla kızçegü +1 yıl Yarın eklerim yeni girdim Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Oynamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çocuk içi o ya gel valorant oynayalım aynı mantıkta oyun hemen hemen
Çocuk mu? Valorant çocuk için değilmi😂
ee evet çocuklarda var ama oyun kalitesi çok iyi volorantın hemen yeni çıktı sayılır
sana demedim oyuna dedim ayrıca çocuk işi diye
Çocuk için dedin, bende oynuyorum, bende çocuğum o zaman :))
hemen kendi üstüne alın zaten :D ona bakarsan bende volarant oynuyorumm hep veletler oynuyor arada yayıncılarla da oynuyorum :D güzel oluyor
😀
sen onu boş ver gel cs go ve valorant oyna :D
yaw valorant cs go vs varken elin gulebası :D zulayı kim ne yapsın boşver :D git valorant ya da cs go oyna :D
Böyle iyiyim 😂
Bir ara oynuyordum baktım her 10 oyuncudan 8 i hile yapıyor bıraktım.
Öylede güzel ama
Neresi güzel ping yok bir şey yok sıkıyorsun mermi adamın içinden geçip gidiyor 😃
Ping var demek istedin herhalde 😂
Ping yok olsa normal. Her gün onlarca kişiyi banlıyorlar. Zevk vermiyor o şekilde.
Var var
Oynarız istersen
Nick ver ekleyim seni
Ama şu an ekliyemem sonra
Tamam bende tam bilmiyorum bakınca atarım
Tamam
*kAi007*
Yarın eklerim yeni girdim
Oynamıyorum
p2w değil mi o oyun?
Oyuncu değilim pek :)
Vardır