İnternet & Teknoloji İnstagram Arama geçmişini kalıcı silebiliyormuyuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arama geçmişini temizlesemde, bi harf yazsam o profilin ismi yine çıkıyor. Arama kayıtlarını komple nasıl silerim? Bilen var mı Güncellemeler+1 yıl Tek tek engellemekle uğraşmayım şimdi diye. Çok profile girdim, başka bi yöntem olmalı Güncellemeler+1 yıl Güncel İnstagram Arama geçmişini kalıcı silebiliyormuyuz? Cevapla Arama Soruları Profil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DeliMiNedir Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl kalıcı silemezsin, sunucularda datalarda saklanıyor veriler :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kötüü Yorumla
aygiz_y Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yanda çarpısı var ismin oyle silebilirsin ben oyle yapıyorum yani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyorki Mesela ‘A’ yazsam yine çıkıyor Yorumla aygiz_y +1 yıl Çok bakma hesabini dondur ya da bi süre SONRA yine ac Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapacağım artık Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben de kalıcı siliniyor ama nasıl bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ☹️ Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Şey yapabilirsin mesela A diyince çıkıyor A diyince çıkan ünlüye bas ünlünün profilinde öne çıkanları gez bir zaman sonra silinir Yorumla
defne34_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Silinir 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla defne34_ +1 yıl Hesap kısmında arama geçmişini sil var Yorumla Soran +1 yıl Soruyu iyi okudunmu? Yorumla defne34_ +1 yıl Geri kafaliysan napayım ya neyini anlamayayim sorunun Yorumla defne34_ +1 yıl Var diyorsak var neyini anlamadin Yorumla Soran +1 yıl Harbi kafasızsın kızım sen😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Onu bizde biliyoruz arama geçmişini, senin gibi cahile kalmadık yazma okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kalıcı silemezsin, sunucularda datalarda saklanıyor veriler :)
Kötüü
Selam, profili engelle o zaman silinir.
Yanda çarpısı var ismin oyle silebilirsin ben oyle yapıyorum yani
Olmuyorki Mesela ‘A’ yazsam yine çıkıyor
Çok bakma hesabini dondur ya da bi süre SONRA yine ac
Öyle yapacağım artık
Ben de kalıcı siliniyor ama nasıl bilmiyorum
☹️
Şey yapabilirsin mesela A diyince çıkıyor A diyince çıkan ünlüye bas ünlünün profilinde öne çıkanları gez bir zaman sonra silinir
Başka yöntemi yok
Silinir
Nasıl?
Hesap kısmında arama geçmişini sil var
Soruyu iyi okudunmu?
Geri kafaliysan napayım ya neyini anlamayayim sorunun
Var diyorsak var neyini anlamadin
Harbi kafasızsın kızım sen😂😂
Onu bizde biliyoruz arama geçmişini, senin gibi cahile kalmadık yazma okey
Olmuyo öyle