Arkadaşlar benim instagram profilimde güzel çıktığım için bir fotoğraf var. Kapalıyım. Profilde snapchatin kırmızı renk boynuz efekti var. Bugün biri ne anlama geliyor diye sordu. Sizce profili kaldırsam mı? Ama çok tatlı bir profil. O yüzden kaldırasım da yok. Snapchat in boynuz efektini nasıl silebilirim? ya da silmesem mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya az önce soran cocuğa malefiz efekti dedim. SANA YAKIŞMIŞ dedi. Bu iltifat mı etti yoksa bana şeytan mı demek istedi?
İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
Gormedigimden bisey diyemiyorum 😂😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hani snapchat in boynuz efekti var ya. Ne anlama geldiğini soran bizim okuldan bir çocuk. Profil görüntü olarak güzel duruyor. Ama galiba boynuzlar garip duruyor olsa gerekki çocuk profilin ilginç dedi.
Benim hoşuma gidiyor. Resim güzel ama boynuz kısmı dikkat çekmez diye profil yaptım. Şimdi hem kapalıyım hemdeş şeytan gibi boynuz durması garip mi acaba. Okulumdan biri profilin ilginç dedi. Galiba malefiz efekti bu. acaba değişsem mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gormedigimden bisey diyemiyorum 😂😂
Hani snapchat in boynuz efekti var ya. Ne anlama geldiğini soran bizim okuldan bir çocuk. Profil görüntü olarak güzel duruyor. Ama galiba boynuzlar garip duruyor olsa gerekki çocuk profilin ilginç dedi.
Olsun ya ne olcak
Saka ile sorsaydin bu iltifat miydi diye
başta iltifat diye düşünüp teşekkr ettim. Mesajıma bakmadı daha. İlk kez konuştuk.
hoşuna gitmediyse sil
Benim hoşuma gidiyor. Resim güzel ama boynuz kısmı dikkat çekmez diye profil yaptım. Şimdi hem kapalıyım hemdeş şeytan gibi boynuz durması garip mi acaba. Okulumdan biri profilin ilginç dedi. Galiba malefiz efekti bu. acaba değişsem mi?
Kapali isen sil bence
Silme.
Silme boşveeer
Sen bilirsin