İnternet & Teknoloji Tv de google play yok? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Google play yükleyebimek için ne yapmak lazımAslında By ıp tv uygulamasını tv ye yüklemek istiyorum Tv de google play yok? Cevapla Uygulama Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benfenasi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl yukleyemezsin hiç bir cihaz da bu yoktvbox al isteğini yap ben öyle yaptım çok araştırdım şu an piyasada 1 adet öyle senin dediğin gibi cihaz var diğerleri hiç biri buna izin vermiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Markası ne acaba ayrıca fiyatı Yorumla benfenasi +1 yıl TV alana kadar tvbox bak al daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Tv almıcam ya Yorumla benfenasi +1 yıl tamam da neyi sorduğunu anlamdım. net zaten gizlisn gizli olmadan gösterecektim Yorumla Soran +1 yıl Sen aldığın şeyin resmini atarmısın Yorumla benfenasi +1 yıl burdan atamam kusurabakma hatta videosunu atardım dediğin uygulamayi bakacam Yorumla
Aydnkrt Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl TV nın markası nedir ve modeli 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Lc modeli ne bilmiyorum Yorumla Aydnkrt +1 yıl LCD mı led mı Yorumla Soran +1 yıl Lcd galiba led nasıl oluyor Yorumla Aydnkrt +1 yıl Led ince olan menüye girdiğin zaman ss ip tv cıkmıyormu Yorumla Soran +1 yıl https://resmim.net/i/blvMY Yorumla Soran +1 yıl İnce değil Yorumla Aydnkrt +1 yıl Smart yazanı tıkla görün at iştersen Yorumla Soran +1 yıl Altts bir sürü seçenek çıkıyor ne olması gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Ip tv yok Yorumla Aydnkrt +1 yıl Bana foto göndermen lazım ki yönlendirme yapım sana bende Vestel de kullanıyorum cunku Yorumla Aydnkrt +1 yıl Bu numarayı arasan LG servisi yardımcı olur sana 444 6 543 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yukleyemezsin hiç bir cihaz da bu yok
tvbox al isteğini yap ben öyle yaptım çok araştırdım şu an piyasada 1 adet öyle senin dediğin gibi cihaz var diğerleri hiç biri buna izin vermiyor
Markası ne acaba ayrıca fiyatı
TV alana kadar tvbox bak al daha iyi
Tv almıcam ya
tamam da neyi sorduğunu anlamdım. net zaten gizlisn gizli olmadan gösterecektim
Sen aldığın şeyin resmini atarmısın
burdan atamam kusurabakma hatta videosunu atardım dediğin uygulamayi bakacam
TV nın markası nedir ve modeli
Lc modeli ne bilmiyorum
LCD mı led mı
Lcd galiba led nasıl oluyor
Led ince olan menüye girdiğin zaman ss ip tv cıkmıyormu
https://resmim.net/i/blvMY
İnce değil
Smart yazanı tıkla görün at iştersen
Altts bir sürü seçenek çıkıyor ne olması gerekiyor
Ip tv yok
Bana foto göndermen lazım ki yönlendirme yapım sana bende Vestel de kullanıyorum cunku
Bu numarayı arasan LG servisi yardımcı olur sana 444 6 543
Tv icine tv mi kurcan sen aman aman