Oyun dünyasına, yayıncılara ilgili olanlar bilir. Şubat ayı başında Erzurum adında yerli bir oyun piyasaya çıktı. Oyun yapısı itibariyle daha önce piyasaya sürülmüş yabancı oyunlara benzetildi. Jahrein'de oyunu oynayıp oyunu beğenmediğini söyledi hatta oyunu linç etti. Sonrasında da canlı yayında oyunu iade etti. Ağır eleştirileri karşısında oyunun yapımcısı aynı ağırlıkta karşılık verince ortalık karıştı.
Sizin bu tartışmada görüşünüz nedir? Yerli oyunlar ne olursa olsun desteklenmeli mi yoksa diğer oyunlardan ayırt edilmeden linçlenmeli mi?
Erzurum’un yapımcısından beklentimle tamamen örtüşen bir cevap almışım 😇Jahrein, yapımcının cevabına aynı sertlikte cevap verince oyun yapımcısı linçlenmeye başladı. Oyunu oynayan bir başka yapımcı olan PintiPanda ise yerli bir yapıma böylesine linç edilmesine sessiz kalmadı.
Çakma ve kötü iş yapıp övgü bekleyen herkesin net bir şekilde cevabını alması gerekiyor bir arpa boyu yol alınacaksa.
Ürettiğin şeyi herkes beğenmek zorunda değil. My project ue4 on sys tray... pic.twitter.com/SgkyoHnC6C— Jahrein (@jahreindota) February 23, 2021
Farkli cephelerden yayincilarin Erzurum, Potentia ve Ronin : Two Souls gelistiricelerini gömdüğünü ve hatta rencide ettiğini görmek beni üzdü.
Siz yaptiginizi elestiri saniyorsunuz ama onbinlerce takipciniz elinde mesalelerle gidiyor o insanlarin üstüne.
Çok yazık, çok ayıp.— Tuna Akşen #KalkGel (@pintipanda) February 24, 2021
Sizin bu tartışmada görüşünüz nedir? Yerli oyunlar ne olursa olsun desteklenmeli mi yoksa diğer oyunlardan ayırt edilmeden linçlenmeli mi?
Jahrein
PintiPanda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat