Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben aldım gaming olmayan versiyonunu.
arada pek fark yok zaten seninki gaming şekil olarak daha farklı o kadar. birde 1050ti vardı. neyse aldıktan sonra 1 ay geçmedi fanı titremeye başladı , garantiye gönderdim , 20 gün içinde gelmedi , iade istedim paramı olduğu gibi geri verdiler. bende dell g315 aldım. aynı özelliklerdeydi. tam 3 yıldır kullanıyorum buda şimdi fanı titreme yapmaya başladı. piyasada fan bulamadım buna göre o yüzden piyasaya fan düşsün diye bekliyorum.
Her laptopun bir sıkıntısı oluyor tabi.
tabii ki öyle. ben dell i çok sevdim çünkü insan gibi kullanmıyorum cihazı.
ilk 2 sene boyunca , yani pandemiye kadar nerdeyse her gün kütüphaneye götürdüm prize takılı olmadan günde 4 ila 7 saat boyunca beni idare etti bu cihaz. sürekli ram ve cpu yu sonuna dayayarak kullansam bile sessiz çalıştı , temizletirsem belki düzelir diye içini açtırdım , içinden iki üç kıl parçası dışında bir gram toz çıkmadı. ses yok ısınma yok daha ne isterim. sadece dediğim gibi donanımsal olarak böyle şeyler olabiliyor. dakikada binlerce tur atan bir parçanın deforme olmamasını zaten bekleyemezsin.
Bunu aldım ya sıkıldım araştırmaktan
alınır aga özellikleri aşırı iyi
Teşekkürler gardaşçığım
barısg gibi konustun lan izlemeye gidiyorum
😂😂 Aynen ondan takıldı ağzıma ama ben izlemiyorum 😒
oyun icin mi istiyorsun pc yi?
Yani %70 oyun %30 yazılım
daha iyi özellikte ve bu fiyata ya da daha uygun pc ister misin
Olur bakarım
Cevap
1Cevap
Alınır, özellikleri iyi.
Özellikleri iyi ama marka konusunda kararsız kaldım.
Aynı fiyat ve özellikte asus ya da msi varsa onlar daha iyidir. Hp hiç kullanmadım.
Daha iyi işlemcili falan modeller var ama ekran yenileme oranı düşük. 1650ti ekran kartı var ama ekran 60hz şaka gibi. Bu pc de 144hz mesela
İşlemcisi fazlasıyla yeterli aslında. 144 hz ekran yenileme iyiymiş, ram de 16 olsaydı şahane olurdu. Bu ürünün youtubeda video incelemesi vardır mutlaka, bi ordan bak, fikir verir detaylı.
Yabancı Bi kanalda oyun testi vardı sadece sipariş verdim. Sıkıldım araştırmaktan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?