Sizin değerli görüşlerinize göre hangi Youtuber daha faydalı içerik üretiyor.
Barış Özcan
Orkun Işıtmak
Uras Benlioğlu
Ruhi Çenet
Mertcan Bahar
Enes Batur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
valla acıkcası pek youtuber takip eden biri değilim. bence hiçbiri. hani profesyonel değillerki. cogunun amacı eglenceli içerik üretmek. eğlenceli içeriklerde faydalı olmaz. :D bence sonucu yasal sorumluluklar ıceren yüzde yüz güvenilir hesaplar olsa iyi olurdu. misal mor tıklı olsalar. ben diyelim ki o konuda bir uzmanım. diyetisyenim. bol keseden sallamıyorum mor tıkım var diplomam var. olurda yanlıs birşey dersem mahkemeliğim. ki izleyen bunlara güvenerek uygulasın hayatına. şimdi bakıyorum. zayıflamak ıcın su cayı için bunu yapın diyorlar. yaptım bi şeye faydası olmadı. ee ne olcak. farklı bir acıdan bakmak ıstedım. bence bunlar ünlü olanlar bir sürü hesap var. ve faydalılar eminim ki vardır. illla videolu anlatım da değil. eskiden kitaplar vardı internetten bloglar. insanlar daha da hazıra alıstı
Ben ilk baştakini seçtim bi videosunu izledim gerçekte faydalıydı Orkun Işıtmak ile Enes baturun ki genel olarak eğlence tarzı Faydalı birşey hiç göremiyorum onların videosunda. özellikle Enes baturun videoları tamamen sıkıcı nasıl izleniyor gülüyorum
Her ne kadar sesinden bile korsanda Ruhi Çenet 🤞
Secim için teşekkürler 🌸
Açık ara b. ö
Cevap
60Cevap
Şunu takip ette kültürlen biraz :D hahahaha 😂
https://www.youtube.com/embed/YVYcQJSDYQYBarış özcan diyeceğimde kendisini zaman gazetesinden buyana tanırım fetö'cüdür. kendısı. ama içerikleri güzeldi eskiden nasa yayınları dışındaki içerikleri saçma sapan şeyler. diğer youtuber'lar zaten çöp
Diamond tema, Tolga bahar, Haluk Tatar, hamza yardımcıoglu, shiftdelete, ruhi Çenet, İlkay alpgiray benim favorilerim bunlar. aklima gelen olursa eklerim
Benim izlediğim kanallar daha çok;
Pintipanda
Filmler ve Filimler
Oğuz sasi
Arada bir çok kanalıda izliyorum fakat en çok bu 3 kanalda vakit geçiriyorum. Dürüst olmak gerekirse.
Barış Özcan tabiki son videosunu izlediniz mi? marsa son inen araçla ilgili o kadar heycanlı anlatıyor ki biz Türk'ler olarak bunu başaramasakta, insanlık olarak heycanlanıyosun ve o bunu yaşıyo😔😔😔
Barış Özcan, adam mars operasyonunda bile canlı yayın yaptı sırf bize gosterebilmek için, hem Türkçe'ye çeviriyor anında başka kanal yok böyle
Orkun ışıtmak bana çok samimi geliyor bilmiyorum. Adam hiç kim ne diycek diye düşünmüyo. bence orjinal ve içimizden biri kendisi.
Çok zor soru..
İkisi arasında kararsızım..
Ruhi çenet ile Barış Özcan..
Oy kullanamadım. :)
Barış Özcan gerçekten EŞSİZ ve BENZERSİZ biri, sadece bu iş için yaratılmış👍
FAYDALI Konuları, araştırmaları ve etkili anlatımı...
Burada yer alan kişileri (1 2 istisna hariç) takip eden insanların boş beleş kimseler olduğuna inanıyorum.
Bunların arasında Barış Özcan. Ve neden hiç kadın yok
Doğru damla Biliç olmalıydı aralarinsa
Bunların içinde net Barış Özcan. Adını anmayacağım boş beleş youtuberlera tıklanma bile kazandırmam.
Mertcan baharin embriyo hali konmuş ama dogru olmuş o zamanlar fena sariyordu
1. Barış Özcan
2. Ruhi Çenet
3. Engin Deniz videoları
Barış Özcan
Gerisi saçma sapan şeyler üretiyor
Ben gerçekten faydalı oldukları konusunda şüpheliyim
Pek youtube izlemem izlersem de Barış özcanı, Japon Hamzayı ve japonic i izlerim
Bebar bilim e bakmanızı öneririm. Bilimsel konuları çok ilginç yönleriyle anlatıyo Barış Özcan gibi.
Mertcan bahar hahaha
kanka senin oraya eklemen gereken çok şey vardı ilyas güneş gibi mesela
Anket saçma. Benim açımdan ve eminim bir çok kişi açısından hiçbiri diye seçenek olmalıydı
Yani gerçekten barış özcanı koyup sonra o saçma şeyleri koymanız..
Barış özcan ile ruhi çenet orkunu tanımam diğerleri çöp
hangisi şımarık değilse o ruhiyi cok izlemedim ama
terbiyeli birine benziyor. diğerleri biraz cıvıyorr 😁
Barış Özcan aslında hikaye anlatımcısı. Ruhi'nin daha fazla emek verdiğini düşünerek onu seçtim.
Hic birini izlemiyorum.. kendim bulur ogrenirim, eğlenceli degil bunlar da
En kaliteli videolar bu adamda netflix de yarışma bile baslatti iyi olmasaydı nasıl yapacak ki?
En eğlenceli Görkem Karaaslan. En faydalı Ruhi Çenet.
Orkunu neden beğenmediniz ya 😭 izletiyor kendini adam. 😋
Orkun'un o resmini koyarsan kimse ciddiye almaz :) ben Barış Özcan'ını değerli buluyorum.
en faydalı barış özcan ve ruhi çenet bence. ama eğlenceli olarak alper rende mi ne o çocuk kaliteli gibi
hiçbirini takip etmiyorum
Herkesin ilgi alananına göre değişir, kimi oyun yapar, kimi araba tamir eder, kimi öğrencidir.
Barış özcan ve orkun ışıtmak. Digerlerinden nefret ediyorum
Diamond Tema, evrim ağacı
Yeaaa
Hepsi çok uzun konuşuyor ilgi çekmiyor
KESİNLİKLE SADECE ENES
açık ara barış özcan ile ruhi çenet
En faydali Ruhi en eglenceli degisebilir
Barış Özcan çok bilgili birisi
Tabii ki de Ruhi Çenet ve Barış Özcan
Barış ustanın yanına Ruhi'ye koyabiliriz.
Ruhi Çenet
Haluk tatar, barış özcan, ruhi
Unlost yok üzüldümmm.
Emre Durmuş, dünyayı gezen çocuk
Barış Özcan , ruhi çenet
Enes Batur ama bazı videoları iğrenç
Barış Özcan gibisi var mı be?
Ruhi ve baris olabilir
Hic biri umrumda degil
Hikmet Anıl Öztekin
Çağtay Pala
Barış özcan daha iy yerleri hakediyor