İnternet & Teknoloji İphone 12 pro max mi huwai mate 40 promu? ALABDULLAH Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi siz hangisini şeçerdiniz. Güncellemeler+1 yıl zengin degilim öylesine soruyoru İphone 12 pro max mi huwai mate 40 promu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yusufريهعث Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl İkiside değil Huawei mate x s bunu al millet üstüne atlar inan bana araştır ne xiaomi ne iphone nede samsung halt etmiş dediğimi al 20 sene kullan. 0 2 Yorumla ALABDULLAH +1 yıl 30.000 tl felan bu model Yorumla Yusufريهعث +1 yıl Yaw kardeşim pro ya da verecen 12 000 falan dandik telefon parana yazık dediğim telefonu al ben sana yardım ederim. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fotograf üzerinden bakarsak iPhone sensör teknolojisini farklı boyuta taşıdı. Lens olarak daha farklı markalar ile çalışıyor. Ama telefon olarak samsung un orta seviyelerden birini alıp aradaki farkla adam akıllı bir compact makina düşünürdüm 0 0 Yorumla
archcoder Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 44% +1 yıl Yüzde 80 iphone diyecektir. Bence "Huawei Mate 40 Pro" imkan varsa plus. 0 0 Yorumla
HollandaKizi Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. iPhone 12 pro max 0 1 Yorumla Pianoblack2 +1 yıl bisiklet sürelim mi? Utrech yakınlarında olabilir mesela? belçikaya geçelim Huy kalesine çıkalım Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. ıphone 40 pro 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkiside değil Huawei mate x s bunu al millet üstüne atlar inan bana araştır ne xiaomi ne iphone nede samsung halt etmiş dediğimi al 20 sene kullan.
30.000 tl felan bu model
Yaw kardeşim pro ya da verecen 12 000 falan dandik telefon parana yazık dediğim telefonu al ben sana yardım ederim.
Fotograf üzerinden bakarsak iPhone sensör teknolojisini farklı boyuta taşıdı. Lens olarak daha farklı markalar ile çalışıyor. Ama telefon olarak samsung un orta seviyelerden birini alıp aradaki farkla adam akıllı bir compact makina düşünürdüm
Yüzde 80 iphone diyecektir. Bence "Huawei Mate 40 Pro" imkan varsa plus.
iPhone
iPhone 12 pro max
bisiklet sürelim mi? Utrech yakınlarında olabilir mesela? belçikaya geçelim Huy kalesine çıkalım
ıphone 40 pro
nokia 3110