Güvenilir bir site biliyor musunuz?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Takipçi satın almanı önermem. Birden takipçi sayısını çok arttırdığı gibi belirli aralıklarla da düştüğü için hesabına zarar verir. Hele de kurumsal bir hesapta bu çok daha sıkıntılı olabilir. Zaten organik takipçi diye bir şey olmaz. Hepsi bot aslında. Organik diye satılanlar biraz daha kontrol edilebilir, dikkatli açılmış hesaplar o kadar. Gerçek hesap sahiplerini kimse kontrol edemez.
Zaten artık insanlar da bu takipçi olayını öğrendi. Bakıyorsun hesabın 100.000 takipçisi var ama beğeni ya da yorum olayı 2-3 tane. Hemen anlıyorlar takipçilerin bot olduğunu.12 Yorumla- +1 yıl
Zaten hesabı sıfır açtığım için bi 500 takipçi bile olsa yeter.. duzenli olarak takipçi almayı düşünmüyorum.. reklam vs verip sayıyı arttırırım zaten
- +1 yıl
O zaman başlangıç için alabilirsin. Çok cüzi bir miktar karşılığı alınabilir o kadarı. Bir İnternet sitesi vardı ama şu an linki aklımda yok. Yarın ofiste bakayım, atarım linkini. Ben çok kullandım, güvenilir bir site. Ama faydasını gördüm mü? Görmediğim için sana tavsiye etmedim.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Merhaba, aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz, ayrıca biz de yeni bir platform üzerinde çalışıyoruz, bizim platformumuzda açacağınız işletme hesabınıza mavi tik verebiliriz.
https://webmasterforum.com.tr/forum/instagram/00 Yorumla aktif alamazsın öyle bir sistem yok organik alabilirsin onda da takibi bırakma olayı çok oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Aktiften kastım bot olmasın
Bence o siteler pekte güvenilir değil.
2 hafta sonra hesabın çalınırsa şaşırma.
🌼10 YorumlaBence deneme derim hesabının çalınma riski var
10 Yorumla- +1 yıl
Takipçi satan güvenilir yerlerden
00 Yorumla - +1 yıl
Yaz bana yardımcı olalim
00 Yorumla Al da gör ebeninkini
01 Yorumla- +1 yıl
Neden yaa😄?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Her işiniz dalavere
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Insta kurumsal hesabım için nerden aktif takipçi satın alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Satılık aktif takipçi olmaz.
Satılık takipçiler itibarını zedeler.
Satılık takipçi olarak adlandırılanlan hesaplar gerçekte kiralıktırlar ve kira kontratı birkaç saat te olabilir birkaç gün de olabilir, garantisi yoktur yani ödediğin paranın tamamı da çöpe gidebilir ve kimseden hesap soramazsın.
Sana tavsiyem; parayla takipçi satın almaman (kiralamaman) yönündedir.
Onun yerine:
Bol kazançlar dilerim.
Çok teşekkürler☀