Doongle uygulamasından biriyle tanıştım ama sürekli whatsapp numaramı isteyip duruyor işi dolayısıyla sürekli oradaymış hiç bir sosyal medya hesabı yok vermeli miyim çok konuşmak istiyorum bi güvenemiyorum da bi sorayım dedim lütfen bi help
Güncellemeler
+1 yıl
yardım eden herkese teşekkür ederim çok fikir verenlere
Aynen öyle sen numaranu vermek zorunda değilsin internetten tanıştığın biri sadece. Kendisini tanıttığı kadar tanıyosun onu o yüzden çok güvenme. Ben yaşadığım için uyarmak istedim yoksa haddime değilde 😂
Bi güvendiğim çocuğa numarayı verdikten sonra direk yavşadı ya ben senden hoşlanıyorum filan kendi kendine sahiplenmeye başladı. Napıcamı bilemedim böyle bi süre sonra numaramı kaybetmişti şansıma bi daha da vermedim kimseye. Bi kere fotoğrafımı bi kıza atmıştım gidip bi kaç kişiye yaymıştı. Bunun gibi olaylar olabiliyor.
doongle diye bi uygulama giriş yapıyosun yabancılarla sohbet muhabbet etme imkanın var arkadaş oluyosun işte hem dil geliştirmek için çok güzel aynı instagram gibi hikaye akışı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Verme kötü bişey olsa numaranı yayabilir. Seni farklı numaralardan rahatsız edebilir. Numara kişisel bi bilgidir. Yine de sen bilirsin.
Hadi bakimmm jdjdks geçmiş olsun naptın peki nasıl anladın?
benden 10bin dolar istedi hahahhaha
He olur gel verim deseydin 😂
hahahahhaha ay güldürdün beni hahahahhahxs
😂😂
Normal bir insan sürekli telefon numarası istemez, eğer güvenmediysen verme
Verme baska uygulamadan gorusun bi sure
ikna edebilsem ikna olmuyor resmen :D
Aynen soyle soyle Kusura bakma Benim bazi prensiplerim var saygi duymani isterim Kabul edersen gorusuruz etmezsen sen bilirsin de bak ne oluyor
Aynen öyle sen numaranu vermek zorunda değilsin internetten tanıştığın biri sadece. Kendisini tanıttığı kadar tanıyosun onu o yüzden çok güvenme. Ben yaşadığım için uyarmak istedim yoksa haddime değilde 😂
@Clemelqueen yaşadın mı? :D
Evet
@Clemelqueen nasıl sonuçlandığını sorabilir miyim çok mu kötü şeyler oldu
Bi güvendiğim çocuğa numarayı verdikten sonra direk yavşadı ya ben senden hoşlanıyorum filan kendi kendine sahiplenmeye başladı. Napıcamı bilemedim böyle bi süre sonra numaramı kaybetmişti şansıma bi daha da vermedim kimseye. Bi kere fotoğrafımı bi kıza atmıştım gidip bi kaç kişiye yaymıştı. Bunun gibi olaylar olabiliyor.
@Clemelqueen anladım
uzakta yaşıyorsa gerek yok. sana yakın biri olursa daha iyi olmaz mı. nerede yaşıyorsun
ben İstanbul'da o ingilterede :DD
bence unut onu :) burada erkek mi bitti.
hahahahaha haklısın
Nerelisin :)
İstanbul
konuşalım istersen
istemem
Peki
normalden arama sıkıntı yok
Bence ver ya bir şey olmaz yamuk yaparsa numarasını silersin engellersin sıkıntı yok
Uygulama ney verdiinmi
başka bir uygulamadan konuştuk numaramı vermedim iyikide vermemişim dolandırıcı besbelli yani
İyikide kanka uygulama ney anlatırmısın bende indirim sıkılyodum
doongle diye bi uygulama giriş yapıyosun yabancılarla sohbet muhabbet etme imkanın var arkadaş oluyosun işte hem dil geliştirmek için çok güzel aynı instagram gibi hikaye akışı var
Nasıl bir uygulama hangi ülkeler var?
yabancı arkadaş edinme sohbet muhabbet uygulaması her ülke var
Peki teşekkürler
Kız bende üye oldum. Herkes kendini beğenmiş
hahahahhahahahah yok be o kadarda değil benm konuştuğum bi kaç kişi var orda biride dolandırıcı çıktı işte :D
Güveniyosan ver
verilir neden verilmesin.
ya sonuçta ingilterede yaşıyo tanımıyorum ne bileyim bi güvensizlik var
verilir
Ver engellersin bişey olursa
Hayır verilmez