Kullanım kılavuzuyla uğraştım ama çok zor. Overlok makinesi kullanımı çok zordur. Dikiş makinesini klavuza bakarak 2 saat içinde dikiyor olmuştum ama overlok makinesi çok zor. İnternette bi video var ama başka bir markanın makinesi üzerinee gösterilmiş. Ona bakarak kullanırsam sıkıntı olur mu? Korkuyorum rutin yapmam gereken bir şeyi vs yapmayarak makinemi bozarım diye. Ben mi çok abartıyorum acaba? Nasıl yapabilirim önerisi olan var mı? Makinem Kiwi overlok makinesi bu arada
Kiwi overlok makinesini kullanmayı nasıl öğrenebilirim?
Ama mesela kılavuzda her kullanımda mutlaka burayı boşaltın yazıyor resimle o alanı da göstermiş ama ben o alanı bile bulamıyorum 😂 Ve kılavuzu okumadan kesinlikle kullanmayın diyor. Okudum ama çok zor anlaşılıyor klavuzla şekilde gösterdiği alanı görmek bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Overlok Makinesi evinize geldi, tül, perde, kıyafet rahatlıkla dikilir 5 dakikada yapılır kullanımı kolaydır.. 😂😂😂
Kullanış şekli hepsinin aynıdır yani ipi ayarliycan pedalı ayarliycan iğneyi ayarliycan gaza basıcan
Ama mesela kılavuzda her kullanımda mutlaka burayı boşaltın yazıyor resimle o alanı da göstermiş ama ben o alanı bile bulamıyorum 😂 Ve kılavuzu okumadan kesinlikle kullanmayın diyor. Okudum ama çok zor anlaşılıyor klavuzla şekilde gösterdiği alanı görmek bile
😄 görmeye çalış yaparsın sen
overlokcunuz ayagınzıa geldı hanımlar overlokcuuu dıyemı bagırcan:D
O overlok makinesi bu overlok makinesi değil yanlız :))
olsun guzel olurdu bence:D
Kullanım talimatı yok mu
Açıklamada yazdım
Hanımların dikkatine