Eşim telefonuma asla dokunma bakma diyor. Eşler arasında bu gizlilik gerekli mi?

Telefon elinden dusmez habire arkadaşlarıyla akrabalarıyla konuşuyor ve sürekli mesajlasiyor hele telgram gruplarından çıktığı yok kızlarla da mesajlasiyor eminim bir kaç kere teşekkür ederim mesaji gördüm bir kiz niye durduk yere teşekür etsin ki mesajın devamı nerde diye sordum bahanelerle geçiştirdi benim kimim kimsem yok ailem ve arkadaslarim yok yani telefonda sadece onunla konusuyorum bunu bildiginden kimimle konustugun mesajlastigin beni ilgilendirmiyor benimkilerde seni ilgilendirmez asla telefonuma dokunma diyor ben esler arasinda boyle seyler olmaz gizlisi olan yapar dedim benim uzerimde baski kurma istediğim kisiyle istediğim kadar konusurum diyor zaten yalanlarda söylüyor bende güvenmediğim birinin hic bir şeyini merak etmem bu saaten sonra ne halt yersen ye dedim bende telefonuma şifre koyucam dedim koy banane dedi biliyor kimsiyle konuşmadığımı o yuzden bu kadar rahat ya da artik umursamiyor bilemiyorum
Eşim telefonuma asla dokunma bakma diyor. Eşler arasında bu gizlilik gerekli mi?