Telefon elinden dusmez habire arkadaşlarıyla akrabalarıyla konuşuyor ve sürekli mesajlasiyor hele telgram gruplarından çıktığı yok kızlarla da mesajlasiyor eminim bir kaç kere teşekkür ederim mesaji gördüm bir kiz niye durduk yere teşekür etsin ki mesajın devamı nerde diye sordum bahanelerle geçiştirdi benim kimim kimsem yok ailem ve arkadaslarim yok yani telefonda sadece onunla konusuyorum bunu bildiginden kimimle konustugun mesajlastigin beni ilgilendirmiyor benimkilerde seni ilgilendirmez asla telefonuma dokunma diyor ben esler arasinda boyle seyler olmaz gizlisi olan yapar dedim benim uzerimde baski kurma istediğim kisiyle istediğim kadar konusurum diyor zaten yalanlarda söylüyor bende güvenmediğim birinin hic bir şeyini merak etmem bu saaten sonra ne halt yersen ye dedim bende telefonuma şifre koyucam dedim koy banane dedi biliyor kimsiyle konuşmadığımı o yuzden bu kadar rahat ya da artik umursamiyor bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle şeyleri çözmenin tek yolu kontrol etmek değil kendi benlik saygını ortaya koymaktır ve karşı tarafı değiştirmeye çalışmak, üstüne gitmek yerine kendini değiştirmektir. Sen değişince o da değişecektir. Sen onun eşi bile olsan ilişkiniz ne durumda bilmiyorum ama ilişkiler için genel konuşacak olursam seni hiçbir zaman cepte sadece onunla vakit geçiren ona muhtaç gibi görmemeli aksi halde su andaki gibi kıymetsiz olursun. Kendi değerini ortaya koyduğunda o da bunu fark edecektir. Sen de şifre koy, başkalarıyla konuş kız arkadaşlar olur kendine uygun biçimde aldatmaktan bahsetmiyorum asla kendi değerlerini sınırlarını kimse için çizme. Bunu da onun için yaptığını düşünmesin ne zaman senin kimlerle konuştuğunu merak eder o zaman tekrar ilgisini üstüne çekmiş olursun. Sen ondan uzaklaştıkça başka şeylerle meşgul oldukça seni merak edecektir. Bir ilişkide her şey bilinmeli kavramı yanlıştır bilinenin aksine. Kendi basına mutlu görünmeli, arkadaşların sosyal hayatın olmalı bir yerlere gitmelisin ne bileyim en önemlisi merak etmeli seni kaybetme korkusu olmalı. Bunlar ilişkinin dinamikleridir. Söylediklerimi yapar ve sabırla bunları değiştirirsen karşıdaki de değişecektir. Bir psikolojik danışmandan tavsiyeler...
24 Yorumla- +1 yıl
@Kırılmışbirkızz işin kötü yanı böyle insanların hayatlarımıza eş olarak tercih edilmiş olması. Adam belli ki problemli. Ciddi anlamda bağlanma bozukluğuna sahip. Bir ilişkiyi sürdürebilme motivelerine, kendinlik yapısına asla sahip biri değil. Büyük olasılıkla da bu kadar bencil olduğuna göre de narsist eğilimli. Başlangıçta her şeyi onun önüne seren ikna edici yapıda roller üstlendiği, elde etme ve kendini güvende hissetme çabası güden biri olarak ortaya çıkmış olduğunun garantisini bile veririm. Böylesi bir durumda hiç bir şeyi sevdiği için değil, her şeyi hep kaybetmekten korktuğu için yapmış olur. Böyle yapıda olanların evlenince kaygıları da diniyor tabi. İlişkiye duyduğu tek merak ve motive kendi kaygı ve korkularından besleniyordu. Şimdi güveni bulunca ilişkisine duyduğu değer azaldı. Tıpkı 3 yaşinda bir bebek gibi annesinin elini bıraktı ve dışarıya açıldı. Böyle kişilerle kurulan ilişkiler hep problemli oluyor malesef. Eğer gerçekten de karşı taraf bu adamdan uzaklaşmayı bilmezse yaşayacakları gerçekten yalnızlık ve aldanmışlık sonra da tükenmişlik olabilir.
- +1 yıl
@bilginüye Merhaba çok teşekkür ederim. Haha süper görüş şansını bu sefer kaçırdım ama okuyan değerli arkadaslara en azından faydam dokunabilirse kendi adıma çok mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim.
Evet çok haklısınız malesef öyle bir yanılgı içerisine girilmiş. Bu görüşünün temelinde karşımızda ki kişinin problemli biri olduğu gerçeğini reddetmiyor ama bedelini bize ödetiyor.
Bu yapıda kişiler rollerini, araçlarını tatmin olmak istedikleri, yeni ihtiyaç ve heyecan hissettikleri hedefe ulaşmak için değiştirirler ama gerçek kendinlikleri, karakterleri, öz yapıları ve motive kaynakları asla değişmez, sadece kaygı ve korkuya göre hangi hedefe yönelecekleri şekillenir. Peki güzel bir ilişki için tüm ömrümüz sürekli bunların kaygı ve korkularını tetikleyecek uğraşılar edinerek mi geçecek? Bu durum bizim de yıpranmamıza yol açmayacak mı? Değişmeniz gerekiyor denilirken aslında bu nokta es geçiliyor.
Böyle bir ilişkiyi dengelemek demek, güvenli bağlılığı, bütünleşebilmeyi, duygusal sorumluluklar ve bilinci ortadan kaldırmaya benzer. Benliği zayıf, empatiden yoksun, karşımızda ki gibi duyarsız biri olmayı gerektirir. Sevgi bunun neresinde? İlgi alaka dostluk güven nerede?
(Kelime sınırlaması olduğu için devamı var) - +1 yıl
@bilginüye (yorumlarda kelime sınırlaması olduğu için yazımın devamı)
Öyle bir ilişki düşünelim ki hiç bir zaman derinleşemeyeceğimiz. Sırtımızı yaslayacağımız her an dönüp hala orada mı diye bakmak zorunda kalacağımız. Bizi hep kaygı ve korkuların tetiklediği.. Hiç bir zaman bu ilişki de kendimizi rahat ve özgür bırakamadığımız, kendimiz gibi olamadığımız. Böyle bir ilişkiyi sürdürmenin bedeli çok ağır gerçekten. Sürekli bir güven kaybını, yalnızlığı ve çaresizlik hissini beraberin de getiriyor. Böylesi bir ilişkiyi sürdürmek her haliyle ne kadar sağlıklı veya sağlıksız olabileceğinin tartışmasını kişilerin kendi değerlendirmesine bırakıyorum. Bu tür durumlara çok üzülüyorum açıkçası ama eşlerimizi seçerken pek bilinçli davranmadığımız aceleci kararlar aldığımız, psikoloji konusunda pek az kitap ve yazı okuduğumuz, kendimizi hiç değerlendirmediğimiz, öğrenmeye zaman ayırmadan hareket ettiğimiz bazen çok ortada. Yaptığımız bazı seçimler bunun bir sonucu. Kendimizi değiştireceksek bile bence bize, ruhumuza zarar veren tercihlerimizden arınmayı başararak önce işe başlamalıyız. Daha kendimizin farkında ve değerimizi ilgimizi dostlugumuzu ve güvenimizi sarsmayan insanlarla yolu birlikte aydınlatmalıyız.
En İyi Cevaplar
Teşekkür ederim mesajı himmm 🤔
Bekar erkeklere 'harika bir geceydi, teşekkür ederim.'
Evli erkeklerle güzel zamanlar geçirildiğinde ise yalnızca teşekkür edilir. Gizlilik varsa o evlilik zaten bitmiştir. Eşin seni garantiye almış bekarlık yaşantısına hız kesmeden devam ediyor. Seni de tahmin ettiğin üzere zerre umursamıyor. Düşünüyorum da sıradan ilişkilerimde bile benden telefonunu gizleyen bir adam görmedim aksine telefonlarına mesaj gelse bana sorarlardi bakar mısın lütfen kim diye...
Suçun büyük payı da sen de eşin sana bana yazıp çizen kim seni ilgilendirmez dediği zaman 'Ne halt yemeye evlendin o zaman' deyip tepkini ortaya koymadığın ve ona haddinden fazla yüz verip hatalarının arkasında durduğun için özetle eşin seni kaybetmekten korkmuyor bu da sana vermesi gereken değeri başkalarina verdiğini gösteriyor.10 Yorumla
+1 yılBence hiç hoş değil yani gizliliğin olması hayatımdaki kişiyle aramda bir gizlilik olsun istemiyorum.
Kii karışma deyince insan daha çok şüphelenir, telefon ortak da olursa merak edip sürekli bakmayız.
Eşiniz çok rahat ve sizden çekinmiyor da:/ aranıza mesafe koyun hatta o sizden şüphelensin ( gerçekten bir şey yapmayın tabii de) mesela telefonla biraz daha ilgilenin, bakımınızı artırın, fotoğraflar çekinin ( bunlar saadece eşinizin dikkatini çekmek için)
şunu da unutmadan söyleyeyim; belki de sizde eksiklik bulduğu için dışarıya yöneliyor..
İlgisini çekmeye çalışın. (Her erkek/kadın eşinde aradığını bulamıyor diye dışarıya yönelecek değil, yönliyorsa zaten karakter sorunu var da biz yine de tedbirimizi almalıyız.10 Yorumla
+1 yılbu adamı çok mu aradın adamın çevresi o kadar genişlemiş ki seni artık evde görmüyor sadece sen evde yemek yapan ev temizleyen birisin sana saygısı kalmamış eğer bu durum devam ederse seni yalnızlığa iter kesinlikle telefonda ilişkisi var hatta sanal yapıyordur bir ara yemeğine uyku ilacı koy o uyurken o mesajları kontrol et ve fotoğraflarını çek bu durum böyle devam ederse boşanma davasında lazım olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
86Cevap
+1 yılBence sende şifre köy telefonuna ve gizli gizli yazisiyor gibi yap. O gelince de sanane de kilitle telefonunu. Sürekli böyle yap bı zaman sonra o senin hissettiğini iyi anlar ve konuştuğu kişileri bırakıp sana yönelecek. Gerçekten dene bunu. Ve sahte bı hesapla onun profiline mesaj at o seni mesela çamaşır katladigini bildiği sırada sen ona yaz bu sahte hesaptan. konuş bakalım ne tip konuşuyor.
Simdiden seni aldatyorsa gerçekten bı düşün ya bu oyunla onun aklını başına getirirsin.
Ya da ailene vs şöyle duzeltmeye çalışsınlar araya büyüklerinizi de sok.
Hiç olmazsa da ayrlman lazm. Düşün bak 30 40 yıl onunla bu şekilde durabilecek misin. Sana kendini hep değersiz hissettirecek.
Bu arada birbirinize olan tavrinizi ölç tart bı objektif şekilde...
Allah yardımcın olsun39 Yorumla- +1 yıl
Ulan ne teşkilatlı hatunlarsınız işi düzelteceğiniz vakit dahada bozuyorsunuz
- +1 yıl
Bu kadının söyledikleri evliliği bitiren cinsten bir yöntem konuşmadan iletişim kurmadan böyle işlere girerse sonu hüsran biter
- +1 yıl
@YALNIZ-INSAN bak kardeş adam yoldan çıkmış kiminle konuşmaktan söz ediyosun?
Bu adam laf dinlemez. Belki çevrende yoktur anlayamyorsun bu durumu - +1 yıl
@_Kelebek_Etkisi sen de haklı olabilirsin de her halükarda karşılıklı oturup konuşmalılar kestirip atmadan ya da terapi görmeleri lazım
- +1 yıl
@YALNIZ-INSAN o dediklerin olması gerekenler ama olamyor. Bende öncelikle iletişim kurarak çözülmesinden yanaym. Lakin malesef her ailede iletişim kurmak mümkün olmuyor
- +1 yıl
@Essbeyy sakinim😅
- +1 yıl
@_Kelebek_Etkisi_ ilişki kısır döngüye dönüşüyorsa o zaman yapacak bir şey yok
+1 yılNormal şartlar altında iki birey arasında saygı olmalı, bu saygıdan kastım bireylerin kendi özel alanlarına olan saygıdır. Kişi ne başkasının özel alanına girebilir ne de kendinin girilmesine izin vermemelidir , tabiki belirli şartlar altında. Ama sizde olan olayın ben bundan farklı olduğunu görüyorum, bu saygı değil tamamen saygısızlıktır. Eşinizden şüphelendiğinizde, eşinizin sizin içinizi rahatlaması gerektiği yerde manipüle edici tavırlarının olması hiç normal bir şey değil. Ama şuna inanırım ki, kadınlar hissederse doğrudur. Size bir kitap önerisi sunmak istiyorum. Esra Ezmeci - Kadınlar sıcak erkekler soğuk sever. Bu kitapta yazanları okuyup uyguladığınızda hayatınızdaki değişiklikleri görecek ve bu kitabı size önerdiğim için belki bana dua bile edersiniz. Umarım sıkıntılarınız bir an önce çözüme kavuşur. İyi günler dilerim.
21 Yorumla- +1 yıl
Hatta Instagramdan Esra Ezmeci'yi takip edip yazdığı yazıları okuyabilirsiniz çok faydası dokunur.
+1 yılevet gereklidir. Bakmaman lazım. Bundan rahatsız oluyorsan boşanırsın ama bakma hakkın yoktur.
Herkes çizgisini, sınırını bilmediği için zaten bu evlilikler erkenden biter ya. Bana "seni çok özledim :* " diye bildirim gelse eşim açıp bakmaz. Hatta gördüğünü bile belli etmez. Ben de aynı şekildeyim.
"Telefondan rahatsız oluyorum, bu huyun değişmezse kafamda tilkiler dönüyor. Ya bu kafamdaki tilkileri öldür ya da o tilkiler sana olan aşkımı öldürecektir." diye medenice yaklaş. Medenice! kavga çıkartmadan! kızmadan! gururuna dokunmadan!
Eğer bırakmazsa telefonu 3 gün korkutmak için evden çıkarsın. Kalacak yerin yoksa bana gelebilirsin sorun değil. İnsanlık ölmedi ama gururuna dokunup, sinirlendirirsen bu olay şiddet ile bitebilir.10 Yorumla
+1 yılAsla kıskanç birisi değilimdir. Durduk yere ya da saçma sapan bir sebepten ötürü kıskançlık yapmam. İlişkide kıskanılacak bir şey oluyorsa bu ilişki benim için bitmiş demektir. Ama sevgilim ya da eşim olacak kişinin mailinin şifresine kadar alırım. Sonuçta onu kıskanmıyor olmam benden birşeylerini gizlemesini gerektirmez. Kıskançlığımdan değil ama bence verilmeli yani evlenmişsin ne gibi ozelin olabilir ki ödemeleri bile ortak yapıyorsunuz neyi gizleyebilir senden.
20 Yorumla
+1 yılKontrolle gelen sadakat sadakat değildir. Sizin olmadığınız ilk anda özüne dönecektir, sosyal medya bunun için biçilmiş kaftandır.
Sevgililik, flört, kankalık onları bilmem ancak eşler arasında sır olmaz. Isteyen istediği zaman telefonu da kullanır, mesaja da bakar. Özel hayat, ozgurluk, saygi bilmem ne gecin bunlari. Ancak bunu sürekli yapmak o insana guvenilmediginin işaretidir. Bu da karşı taraf için kırıcı olur. Siz en iyisi eşinize tuşlu telefon alın.😊20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlginç. Ne kadar rahat yargı dağıtıyor insanlar eşlerinin arkasından bile. Eşinin bir tek telefonumu rahatsız etdi seni? Kalan vakitlerde napıyor seni sırf telefon yüzünden ihmal etdiğini düşünüyorsan telefonu kır. Yok eğer ihmal etmediği halde telefona kafayı takmışsan naşükür birisin ne yapsa görmezden gelirsin. Seni tanımadıöım için iki seçeneklo konuşuyorum. Sen kötü dedin diye eşinin kötü olduğuna iyi dedin diye iyi olduğuna inanamam hakkına girerim neyse odur ben tanımıyorum. Bence sen gözden geçir her kes telefona bakıyor diye sen de bakacak deöilse öyle olsa her kes mutsuz diye sen de mutsuz olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç ilgilenmiyor hemde hiç tuvalete banyoya bile telefonla giriyor benimle sohbet bile etmiyor tek konuştuğumuz şey eve alinacak ne var ne yok pazara gittin mi markete gittin mi çamaşırı yıkadın mi yenekte ne var tek konuştugu benimle bu şeyler halimi hattrimi bile sormuyor bazi konularda ki dusuncelerini bile bana anlatmiyor ancak telefonundan yabancilarla konusmalarindan öğreniyorum bunlar normal mi Allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılBoşanma davası aç bakalım hakim bey karşısında da telefonla oynayacakmı. Evlisiniz kardeş değilsiniz aynı evde kalan arkadaş yabancı hiç değilsiniz. Ailelerle bir araya gelince otur konuş yüzü olucakmı kimse karışmıyor diye bildiğini okuyamaz bekar evi değil.
Kendini bilen gizlisi saklısı olmayan kişiler bu konuyu gündeme bile getirmezler çünkü karıştırma söz konusu olmaz. Telefonuma 'asla dokunma' diyerek bunu kavga konusu yapan kişinin mutlaka kirli çamaşırları vardır. Bana göre çok şaibeli ve gereksiz bir davranış.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Öncelikle kendine değer vermekten başlayabilirsin.
Kendine değer ver ve kendini sev.
Farklı giyin ve bazı şeyleri değiştir eşin hala aynı şekilde davranıyorsa başka şeylerdede değişiklik yap.
Ara ara dışarı çık.
Kendine sosyal aktiviteler düzenle.
İnsan tek başınada eğlenebilir.
Bunlara rağmen eşinde bir farklılık ya da sana bir geri dönüş olmazsa ardına bile bakma ve ya o ya da sen o evi terket.
Evleneceğin insanı iyi tanımalısın illaki evlenmeden öncede böyle şeyleri olmuş veya bazı şeylerini yakalamışsındır ve belkide sevgin bunun önüne geçmiştir.
Böyle insanları sevmeyin ve değer vermeyin.
Böyle insanlardan uzak olun.
Kitapları kendinize arkadaş edinin ve ruhunuzu yenileyin...
Umarım mutlu olursunuz.10 Yorumlatelefonunu gizliyorsa kesinlikle baska kadinlarin pesinde, yazisiyor. Esin sert ve ciddi tepki görmezse devam eder, hatta bulursa, buldugu kadin senden iyi olmaz ama aldatir.
Benden sana tavsiye yilanin basini kücükken ez, sifreni ver bakacagim deme, zorlarsin sifreyi verir ama bütün sohbetleri önceden siler. Onun icin gizli takip et, yakala, ondan sonra tam ciddi tepki, gerekiyorsa ayril.
Esler, sevgililer arasinda özel olmaz, olur diyenin iliskisi saglam degildir.20 YorumlaŞahsen eşim telefonumu iznim olmadan karıştırsaydı bu durumdan rahatsız olurdum ama senin eşin gibi de ağır bir tepki vermezdim. Sadece güvenmediği için gönül koyardım. Şüphesini gidermek adına da telefonumu bizzat kendim eline verirdim. Eğer eşin bir haltlar karıştırmasaydı aynı benim gibi bir tepki verirdi diye düşünüyorum. Yüzde yüz senin öğrenmeni istemediği bir şeyler yapıyor. Bu yüzden de gizleme gereği duyuyor.
10 Yorumla
+1 yılEşler birbirlerinin mahremiyetine saygı duymalı tabii ki. Ama bunu karşı taraf telefonuma sakın dokunma gibi kaba bir tabirle söylerse bir sıkıntı var demektir. Benim annem ve babam telefonlarını ortalıkta bıraktıkları halde bir kere bile birbirlerinin telefonunu alıp karıştırdıklarını görmedim. Ben de sevgilime yapmam mesela. Burada önemli olan eşinin o söylemeden senin onun mahremiyetine bakmaman. Onun sert bir şekilde bunu belirtmesi yanlış.
21 Yorumlaişte evlilik herkesin yapacağı işdeğil özgür ruhlu insanlar evlendimi baya zor gelir evlilik
Evlilikte mecbur herşeyini verecek teli de verecek çöp atsa haber verecek
Kimi erkek evlenirim yine bekar gibi yaşarım diyor sonrada hem kadına hemde kendine dünyayı zindan eder10 YorumlaEsşer arasında hiçbirşwy aöa hiçbirşey gizli olmaz, olamaz. En özelini paylaşıyosun. Hayat arkadaşın. Neyi gizleyeceksin.
Bu tar gizem yapanların sakladıkları birşey vardır. Net.40 Yorumla
+1 yılBu konuda benim düşüncem şu , bakmam ama dilediğim an bakabilmeliyim o da bakabilir.
Gizli kalmasını istediği bir şey yoksa neden bu kadar savunmacı yaklaşsın ki.40 YorumlaAsla öyle birşey kabul etmem istediği zaman bakabilir istediğini yaoabilir bende aynı şekilde bakarım eyer saklıyorsa yüzde yüz Bir şeyler karıştırıyor demektir gizlin saklın olacaksa niye evleniyon evlenme
30 YorumlaBunlar hep yanlış eş seçimi sonrada gelip bize dert anlatırsınız... Çok mu yakışıklıydı, çok mu parası vardı, ortamındaki en popüler çocuklardan mıydı, aleti mi büyüktü, romantik birkaç kelime söyledi Attila İlhandan iki şiir okudu da öyle mi etkilendin? Gelip geçici şeylere göre seçiyorsunuz adamlarınızı. Yaptığın yanlış seçimi çekiyorsun a be heyran banane yani...
00 Yorumla
+1 yılBen olsam verirdim ne saklım gizlim olacak sonuçta hayat arkadaşım ben arkadaşımdan gizlemiyorum yani
Gizleyecek bir şeyi olmasa verir bence ama yuva da dağıtmayalım belkide eşyalarının karıştırılmasından nefret eden karakterdir hani illa altından bir şey çıkacak diye bekleme yinede00 YorumlaValla öyle. Bir kere evine gittim iş için ertesi gün evli çocuklu kafın başladı whtshap tan yazmaya kanka diye basladı lnn hiç bir muhabbet olmadı bakmadım yüzüne bile kanka olduk. Sonra yazmaya devam her gece
Ya senin kocan görmüyormu koca gece elinde tel yazışıyon. Ya ver su teli derse dedim
Şu an karsımda yemek yiyor güzel kardeşim dedi isteyemez o benim teli agzına pislrtğm dedi bisürü şifre var gerekirse kırarım teli dedi oyun oynuyom dantel oyası bakıyom biliyor netten dedi valla haklısın kız017 Yorumla- +1 yıl
Dayı nickin de hikayen de iyiymiş.
Sol bileğine kuvvet. - +1 yıl
Aynen dayı, sosyal medyada hikayelerle, fantazi diye nicklerle takılmaya devam et
- +1 yıl
Hahahahsh uyuturlar evet 😂
- +1 yıl
Dayı hadi ordan hikayelerine meraklı değilim gelmişsin 40 yaşına bir zahmet benden çok şey yaşa.
Gelmiş kaç yaş küçüğü ile sidik yarıştırıyor kafaya bak - +1 yıl
Sen kolunu göstererek mi kadınların sana düşeceğini sanıyon bayıldılar kola ha sanal da o işi yapmaya çalışan sen isin. Ben burda kadınlara ters yorum yapıp oyunlarını gercek yüzleri ni döküyom. Çünkü yıldım yasadıgım tecrübe leri aktarıyorum. Karı düşürmek isteyen senin gbi yalakalık yapar onlara
- +1 yıl
Prof kadınla olmayı büyüklük sanıyorsan ağır aşağılık psikolojisi vardır.
Profu kendinden üstün gördüğün için onlarla bir şey yaşamak gurur kaynağı olarak geliyor ahahahs yazık - +1 yıl
Kolum? Düşürmek istesem tüm vücudumu atarım amcacım.
Reelde yeterince yazan var, seninle mi uğraşacağım sen git sağda solda hikayelerini anlat sidik yarıştır :D - +1 yıl
Ayrıca takip ettiklerine bakılınca kimin karı kız peşinde olduğu ortada sanalda ahahshshhss.
Ulan sen 40 yaşına merdiven daya hala sanalda gelip bir dünya kızı takibe al.
Yazık yeminle üzüldüm amca ya.
+1 yılSeni koca elden gitmis cok olmus ayrilsan gidebilecegin yer yok mu ailen olsun durumun musait degilmi buna katlanmak cok zor yazik sana valla is falan bak herseyi ayarlayincada dava ac aldatma potansiyeli var ve bir evlilikte en onemli sey guven once ayarla sonra cik karsisina konus
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken boşa çünkü limon gibi seni sıktıktan sonra emin ol o boşayacak seni kalıbımı basarım boşan bak başının çaresine
50 YorumlaEvet, evli dahi olsanız herkesin bireysel özel bir alanı olmalı. İster sevgilim ya da eşim olsun telefonumu dokundurtmam. Sonuçta arkadaşlarımla olan mesajlaşmalarımız ya da tesettürlü arkadaşlarımın açık fotoğrafları var. Bunlar olmasa bile karıştırmaya hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılİstediğim kişiyle konuşurum ne demek ya adam senden zaten çoktan vazgeçmiş umrunda bile değilsin madem istediğiyle konuşcak ayrılsın o zaman az hayatındaki insana saygısı olur insanın ya
30 Yorumlaİster sevgili olun, ister eş. İlişkilerde kimsenin özeli yoktur. Siz birbirinizin özelisiniz.
Böyle bir ilişki olmaz, evlilik de olmaz, koca da.
Üzgünüm ama sizin pek evliliğini kalmamış. Verebileceğin en güzel cevap evli değilmişsiniz gibi davranmaktır. Onun yaptığı gibi.10 YorumlaSelam, bence karıştırmak hoş değil ama böyle yaparsa işin altında bir şey ararım.
90 YorumlaAldatıyor çok net... Bu şekilde yasak koyan tepki veren insan bir şeyler gizliyordur
50 Yorumla
+1 yılGerekli falan değil. Aynı yatağı paylaşan iki ikişinin ne gibi bir gizlisi olabilir. Buna benzer nasıl bir olay gördüysem sonu aldatmayla bitti. Kendine gel kızım, aldatıldım diye ağlıyorsunuz sonra.
10 Yorumla
+1 yılElbette ki bu şekilde davranışıyla şüpheli gözüyle bakmana sebep oluyor. Eğer başta herhangi bir gizlilik anlaşması yaptıysanız haklı olabilir. Ancak böyle bir anlaşma olmadığından bir şeyler dönüyor gibi. En iyisi hiç kurcalamamak ve en önemlisi bir yanlış varsa illa ki farkedersin.
Sevgiler..10 YorumlaEvliliğinizdeki diyaloklar hoş olmamış
Bende evliyim tel im ortadadır hoş kimse kurcalamaz lakin ihtiyaç halinde kızımda eşimde kullanabilir
Eşin saygısızlık etmiş10 YorumlaKızım bence boşa gitsin. Seni üzmek istemezdim ama bu adam seni hiç sevmiyor haberin olsun. O telefondan mesaj atıp konuşmaya çalıştığı kızlardan farkın yokmjş bir zamanlar. Evlenince de biraz tadını çıkartmış sonra sıkılmış gözü yine dışarıda. Kimsem yok boşanırsam ne yaparım filan deme elbet kendi düzenini kurup ayaklarının üstünde durabilirsin böyle ayılara tahammül etmene hiç gerek yok. Git hayatını yaşa yarın ne olacağımız belli değil.
10 Yorumla
+1 yılZaten canım sıkılınca alıp bakmak gibi bir çocukluk yapmam ama özellikle “telefonuma bakamazsın” diyip saklayamaz. İstediğimde açıp bakabilirim, o da benimkine bakabilir. Evliyiz nihayetinde. Saçma.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Eh madem seni ilgilendirmez diyecekti niye karısı sıfatını vermiş?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla canım kendince haklı olabilirsin herkes ister ki doğr insan olsun fakat bu devirdeki insana akılsız aklınla akıl öğretemezsin öğretsende dinlemez aklı senden almaz bakma diyorsa bakmayacaksın dikine dikine gitmeyeceksin senin isin telefonuyla değil oldu ki yakaladı kötü sen olursun yine olan sana olur bırak kendi haline
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor gerçekten, allah sabır versin sana. Telefon karıştırman hoş değil ama biliyorum ki sen de bir güvensizlik oluşmuş ve eşinin telefonuna bu yüzden bakmaya çalışmışsın. Ayrıca eşinin sana verdiği tavır da hoş değil, yani bu kadar kaba davranmaması gerekirdi bence. Yani bilmiyorum eşler birbirlerine hep böyle mi oluyor ama bir karı koca ilişkisi böyle olmamalıydı.
00 Yorumla
+1 yılEş arasında neyin gizliliği olacak? Hiç sevmiyorum su muhabbeti
30 Yorumla
+1 yılEsler arasinda gizlilik sacma
bi seyler karistirmasa böyle davranmaz 100%20 Yorumla
+1 yılYani en fazla ablamdan annemdrn kuzenimden saklarim oda sevgilimle mesajlar im oldugu icin evlendikten sonra esimdenn saklayamam oyar beni😂😂😂 saklanmamasi gerek saklaniyosa bise olabilir
20 Yorumla
+1 yılSaçma bence esin sonuçta EN bakilmicak yerlere bakiyo iş telefona gelince mı değişiyor
20 Yorumla
+1 yılHayır gizli bir şeyler dönüyor demek ki izin vermiyor
20 Yorumlavalla ben karımdan ne telefonumu saklarım da ne sosyal medya hesaplarımı. Ben karımın her şeyini bileceksem o da benim her şeyimi bilecek. Öyle ben yaparım, sen yapamazsın diye bi dünya yok, olamaz da.
00 Yorumla
+1 yılBöyle yapıyorsa % bir milyon aldatıyor ya da başkalarıyla konuşuyo
10 YorumlaBence Gizli saklılık olmamalı çünkü sevgili döneminde değilsiniz vermeyeseniz artık evlendiniz arada gizlenecek saklanacak birşey olmamalı herseyiniz bir olmalı istedgin zaman eline telefonu alıp bakabilmelisin ve bunu eşin gördüğü zaman gönül rahatlığıyla izin vermeli ki eğer izin vermiyorsa ben bunun altında bişey ararım demek görmemi istemedgi birşey varki sorun çıkarıp izin vermiyor.
10 YorumlaEşler arasında gizli-saklı şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum.
10 YorumlaEşler neden birbirinden bir şey saklama gereği duyar ki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şüphe varsa bu giderilmeli. Eşler birbirlerini vesveseye sokup üzecek davranislardan uzak durmalilar. Bu bir seçenek degil mecburiyettir.
20 YorumlaHerkesi kendine ait bir özel yaşam alanı vs. Olması gerekiyor aslında karıştırılmamalı yani bu gereksinim duyuyorsan eğer bunu yapmaya ona olan güvensizliğinin belirtisi aslında güvensiz olduğun birine güvenmeye çalışmak için mi kurcalamak istiyorsun yoksa belki birşey bulurum haklı hissettiğimi kanıtlarım düşüncesimi bu?
00 Yorumla
+1 yılKocan pişkin bir zampara. Evlilikte telefon sifresi falan zaten olmamali ve telefonlara teklifsiz bakilabilmeli ama tabiki es dost arasindaki yazışmaları okumadan.
00 Yorumla
+1 yılGüvensizlik yaratacak herşey yapmış sonra bana guvenmiyorsun der 😀 sorun sadece telefon değil belli ki. Neden evleniyor ki sadık değilse çamaşır yikatip yemek yapman için mi .. sen aynısını yapsan şiddet cinayetle biter erkek yapsa çapkın der gecersin bu cahil toplumda ne yazık be.
00 Yorumlagizlisi saklısı olan insan telefonunu göstermekten sakınır, mesela benim herşeyim ortada ve erkek arkadaşım istediği zaman bakabilir. aynı şekilde bende onun.
ben bunu babam da yaşadım her zaman annemden ve benden saklardı bir gün çıkıcak kokusu ama hadi bakalım, dediğim gibi madem birşey yok durduk yere problem yaratmayada gerek yok. göstermesi gerek onun telefonuna bakmak senin hakkın.00 YorumlaValla onu bunu bilmem. Güven ortamı sağlanamıyorsa ya o ilişkiden pekbişiy beklemiyceksin. Öyle sürüp gidecek. seni aldattığını kabul edeceksin. Ya da çizgiyi çekeceksin. Ya herro ya merro?
00 Yorumla
+1 yılTamamen saçmalık! telefonuna elbette bakacaksın eşin o senin, ama bu böyle olmaz korkutman lazım veya ağzından laf al. örneğin; ne yaptığını biliyorum, BUNU NASIL YAPARSIN gibi seyler söyle eminim biseyler kacırır ağzından
10 Yorumla
+1 yılSadece başlığa göre yorum yapıyorum bence yanlış. Tamam her konuşma da okunmasın ama karı-koca arasında bu seviyede gizlilik çok fazla.
10 YorumlaBenim Görüşüm Eşler Arasında Gizli Saklı Olmaması Gerekiyor
20 YorumlaBariz bi işker karıştırıyo olsada, sen genede illa bunu gözünle görmek için elleme o telefonu.
20 Yorumla
+1 yılBirileriyle sohbet edebilirsin sen de o zaman. Kendini kısıtlama benimle bile sohbet edebilirsin.
20 YorumlaBence dokunmasına gerek yok. Her ne kadar evli bile olunsa , çiftlerin sınırları olmalı ve özelide. Her iki tarafın bu kadar baskıya hakkı yok
01 Yorumla
+1 yılÖzellikle alıp karıştırmak bence de çok hoş bir davranış değil ama çok da büyütmemek lazım. Bir sınırın olması haksızlık olur.
00 Yorumla
+1 yılo kadar gizlediği ne olabilir ki?
ha ben eski sevilime bende yasak koymuştum benim telefonumdaki dişi namına herkesi siliyor diye yasak koymuştum00 YorumlaEşin fazla tepki vermiş telefonlara karışmak doğru değil ama bunu düzgün bir üslupla ifade edebilirdi yanlış sözler söylemiş
00 Yorumlayani erkler arası konusmalars bakmamak. kaydiyla tabi dokuna bilr erkek de kadınların konuşmalarına bakmamak şeklin de olabilr
00 YorumlaBöyle şeyler olması eşin sen merkezli olmyan. Başka ortamlrı olduğu anlamına gelir senin neden kimsen yok
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim telefonuma asla dokunma bakma diyor. Eşler arasında bu gizlilik gerekli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler