Lenovo ve Dell laptoplar nasıl kaliteli mi?
Lenovo laptop modellerinin kalitesi nasıl?
Dell laptop özellikleri nasıl?
Lenovo laptop modellerinin kalitesi nasıl?
Dell laptop özellikleri nasıl?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lenovo laptopları tam bir fiyasko 2 yıldır kullanıyorum saç baş yolduracak kadar yavaş donup duruyor uzaktan eğitim de problem çıkarıyor şimdiki fiyatına baktım 6.000 tl şok oldum o laptopa o parayı veren bilgisayar dan anlamayandır 2 yıl içinde donmadığımı oyundan atmadığını siteden atmadığı ses konusunda problem yaşamadığimmı desem say say bitmez hele konu lenovo laptopların oyun oynamaya geldiğinde (oyuncu bilgisayarları hakkında demiyorum) Saç baş yolduracak kadar berbat bilgilisayarımın özelliklerine göre internette yaklaşık valorantta 120 150 fbs almam gerekiyor ama ben 1 ayda en az 2 3 kez maçları 10 fbs ile oynuyorum 60 fbs alınca şükrediyorum. Lenovo laptopların sadece tasarımı iyi onun dışında tek kelimeyle çöp ayrıca bilgisayar yavaş olduğu için kapatmak istiyorum kapanmıyor windows ların kapatmak için girilmesi gereken ekranın sol alttaki tuşuna fare ile basıyorum acılana kadar saçımı başımı yoluyorum dışı kaliteli görünse de içi tam anlamıyla berbat lenovoya para vermek yerine gidin hp toshiba ya da dell alın. Lenovo alırsanız bilgisayar basında sibir kırizi geçirirsiniz bu lenovoya bırakın 6.000 tl 1.000 bile verilmez 2 yıl boyunca bilgisayar basında geçirdiğim sınır kırizi kadar kumbara 50 tl atsam o paraya başka marka çok daha iyi bir laptop alırım ayrıca lenovo laptoplara oyun yüklemeyi düşünüyorsanız fortnite valorant pubg pubg lite pubg mobile lol gibi oyunları sakın yüklemeyin oyundan soğursunuz ben sırf bu yüzden oyundan soğudum ve başka oyun oyun oynamıyorum ailemde istemiyorum çünkü gerçekten sinirimden geberiyorum iyi günler umarım dediklerimi ciddiye alırsınız
Lenovo eski IBM. IBM'in kalitesini de hala sürdürmekteler. Bilmeyenler için söyleyeyim IBM ilk Personal Computer (PC) yapan firmadır. İlk bilgisayardan bugüne kalitelerinden ödün vermediler diyebiliriz.

Dell de oldukça sağlamdır. Parça kalitesi ve garanti bakımından sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Dell alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Bunların arasına bir marka eklenecek olursa kesinlikle Toshiba olmalı. Listeye Toshiba da eklenirse en sağlam ortalama laptopta ilk üçü çeker bunlar.
Bu söylediğim markaların hepsine güvenebilirsin ama verdiğin linklerde Dell, açık ara daha iyi özellikle işlemci olarak İ5 ile i7 arasında dağ gibi fark var bilginize.
Bizzat Lenovo Y510P kullanıyorum. Tam bir performans canavarı. Mühendislik işlerimi fazlasıyla görüyor. Tasarım alanıylada uğraşıyorum, ayrıca herkes gibi oyunda oynuyoruz. Hiçbirinde tek defa olsun yolda bırakmadı.
Fiyat performans olarak çok iyi modelleri var.
Lenovo kaliteli.. 5 senelik laptopu hala kullanıyorum
aaa bu aynısı değil mi indirime girmiş daha ucuz alıyım mı hemen? www.n11.com/lenovo-z510-59-413191-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-2gb-gt740m-P19279430
www.vatanbilgisayar.com/...otebook-bilgisayar.html 65 tl daha pahalıymış İstabulbilişime göre
walla aynılar mı peki vatanbilgisyardaki ile bu
www.vatanbilgisayar.com/...otebook-bilgisayar.html
www.vatanbilgisayar.com/...otebook-bilgisayar.html
Cevap
6Cevap
Dell tabi ki. Bilgisayar dedin mi benim aklıma o gelir hem özellikler açısından da iyi ama lenovo kötü demiyorum o da iyidir.
Samsung'u tavsiye ederim. Eğer ikisinden birisini alacaksan Lenovo'yu al.
Sıkıntı olmaz herhalde. Bir ara hafıza kartı almıştım. Bir tanıdığım da çamaşır makinesi almıştı.
Kredi kartıyla. Havale ile alırsanız geç gönderebilirler.
:-) Havale edeceksin o zaman.
İkisi de iyi bilgisayar, ancak DELL daha ağır basıyor.
İkiside taş gibidir. Hp almanı kesinlikle tavsiye etmem. Dell veya Lenova tercihinde haklısın.
değil bea naptın seğn :D
lenova iyidir
diyorum ben^^
İi ama bnce HP al
Bnce iyi ya
Hmm okmsn bilirsin hayılısı olsun
Bse değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?