Genelde oyun için kullanırlar ama tanışmak içinde kullanırlar sohbet zaman geçirmek için, fazla süre takılıyorsa sıkıntı sana ilgisiz kalır iki ya da üçüncü planda olursun daima.
Oynadığım oyunda yapılan gelişmeler açılan savaşlar hakkında sesli yönetim programı olarak biz kullanıyoruz başkalarını bilemem çoğu insan bunun için kullanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde oyun için kullanırlar ama tanışmak içinde kullanırlar sohbet zaman geçirmek için, fazla süre takılıyorsa sıkıntı sana ilgisiz kalır iki ya da üçüncü planda olursun daima.
Ne için kullandığına bağlı bence sonuçta bi tinder değil :D
oyun icin diye biliyodum
Boş beleş biri ayrıl gitsin
Şahsen oyun oynamak ve sohbet etmek için kullanıyorum :D arkadaş tayfamla
napılıyo
Oyun oynadığın arkadaş tayfan varsa oyun oynarken konuşuluyor sohbet muhabbet makara falan genellikle erkek erkeğe olunur.
Tıpkı skype gibi
Discord bir oyun içi konuşma platformudur. Yanlış bir şey yok.
peki öyleyse
nasıl yani? arkadaşlarımızla oyun oynarken nasıl konuşucaz awm bu nasıl kafa?
discord kullanan erkek adamdır halsiyetlidir koruyucudur sadıktır discord kullanan erkekleri kaçırmayın
Arkadaşlar açıl destek bu gün eşimin diskort kullandığını gördüm ve şifre gizli
@Rojkkkk oha boşan
Oyun için kullanıyorum.
napıyosunuz tam olarak
Sesli sohbet uygulaması oyunlar hakkında konuşuyoruz, yeri geldiğinde normal muhabbetler dönüyor. Fikir alışverişi diyelim biz buna 😀
Yıllardır kullanıyorum noldu ki :)
oyun icin kullanıyodu da tam anlamadım
Ben de sadecel oyun oynuyorum :)
Oyun icin kullanıyorlar boş beleş insanlar sana tavsiyem.. tiktik ayril
Birsey düşünmeye gerek yokki
niye
oyun oynuyordur
Oyun oynadığını
Oyun için
napıyosunuz orda
Oynadığım oyunda yapılan gelişmeler açılan savaşlar hakkında sesli yönetim programı olarak biz kullanıyoruz başkalarını bilemem çoğu insan bunun için kullanır
peki öyleyse teşekkürler
Rica ederim