Netflix hesabım vardı yenileyecegim ama yenilemeden önce merak ettim exxen nasıl sizce. Exxen içerikleri neler?
Exxen mi Netflix mi?
Exxen mi Netflix mi?
Exxen'i tercih edenin akıl sağlığını sorgularım. Aleyna tilki, cemal can, sırf acunun kızı istiyor diye türk tv tarihinin efsane dizilerinden Sihirli Annem'in daha b*ktan bir versiyonu, youtuberlar ve onların programları, usta oyuncuların yer aldığı yine b*ktan olan diziler ve filmler... ben bu çöplüğe neden para vereyim ki 🤦🏻♂️
Ben her ikisini de kullanıyorum. Çünkü Exxen platformunda olmayanlar Netflix'te var. Netflix'te olmayanlar Exxen de var. Ama Exxen'in programları daha çok hoşuma gidiyor.
Merak edenler için söyleyeyim;
Exxen içerikleri neler?

Gibi birçok dizi- film yarışmalar, talk show programları gibi birçok değişik yayın Exxen de bulunuyor. Bu yüzden Exxen mi netflix mi sorusuna aslında net bir yanıt vermek doğru olmaz. Ama eğlenmek ve gülmek istiyorsanız Exxen'e de üye olun derim. :)
Her ikisi de farklı aslında. Netflix daha çok dizi film konseptinde. Exxen ise hem dizi hem film hem de birçok yarışma ve show programları konseptinde. Ben Konuşanları izlediğim için Exxen'i tercih ediyorum. Bir de en sevdiğim dizilerden biri olan Leyla Mecnun dizisi de Exxen de olduğu için üyeliğimi oradan yana kullandım. Exxen mi Netflix mi dersen de ben şu an Exxen'i tercih ediyorum.
Exxende şimdilik içerikler yeterli değil henüz yeni bir platform ve gelişmesi zaman alır netflixe devam et ben Amazon kullanıyorum onun bile içerikleri Netflix kadar fazla değil o yüzden bi süre daha Netflixe devam
Cevap
13Cevap
Abimin halı saha takımı mı, Barcelona mı yener gibi olmuş :D
Exxen, hedef aldığı konuda bir girişim başlatmış ve nispeten içerik oluşturmaya başlamış olabilir ama, şimdilik kıyaslanacak platformal bile değiller.
Hem teknolojik altyapı, hem erişilebilirlik, hem hedef kitle, hem de kullanıcı profili bakımından dünyalar kadar fark var aralarında hala...
Netflix’i ben de pek beğenmem de nasıl karşılaştırma o öyle. 😂
Google "dizipal. com" yazarsan eğer ilk çıkana tıkla ve exxen, netflix, blutv de olanları izleyebilirsin. Bu arada exxen de gördüğüm kadarıyla güzel filmler yok.
Teşekkür ederim 💐
İçerik kalitesi ve zenginliği açısından her türlü önde. Uygulamayı ve içerikleri sürekli güncelliyorlar, geri bildirimlere önem veriyorlar. Bu yüzden kesinlikle Netflix
Amazon mu Netflix mi diye sorarsın anlarım da.
Exxen nedir ya,
Uçak ile at arabası kıyası gibi bir şey sanırım jsjsk
*arabası
exxen beş para etmez, konuşanlar için kaydoldum o da evlilik programına döndü. netflix iyidir💫
Konuşanlar muhabbeti yüzünden exen e sanırım hep kin güdeceğim
Evet ben de sevmedim o programı.
Yoo program hoşuma gidiyor benim, YouTube da ücretsiz izlerken parayla alıp bizlere parayla satması zoruma gidiyor , bende karşıyım buna
Hmm anladım
Exxen ciddi anlamda kendini geliştirmedigi için şu an iyi birşey söyleyemem ama Netflix kesinlikle tavsiye ederim her ne kadar fiyatı bu aralar tuzlu olsa da içerik anlamında çok iyi film ve dizileri var
Exxendede bir şey yokki bir tek Hasan'ın sunduğu komik guzel
Hmm film olarak orada da doğru düzgün bir şey yok 🤔
Aynenn malesef dizi olarak hükümsüz var bide
Selçuksports ve dizilla candır. Her türlü içerik var zaten paralı platform kullanmıyorum.
Tabi ki Netflix exxen kim yahu komik...
Hiçbiri. Internette bulduğum diziyi izliyorum
Para verme boşuna. Çoğu dizinin korsanı var
netflix bence
Exxen ne yeni duyuyorum
Acun çıkarıyormus kendi yaptığı içerikleri koyacakmıs hiç doymuyor q
Fjejejejejeje asla üye olmam
Bende olmam umarım kimse olmazda izlenmez artık hep boş beleş tipleri ünlü ediyor düşünsene Aleyna tilki ve Cemal can kim hiç bir oyunculuğu olmayan dansları da iyi olmayan iki insan
Aleyna tilki bence başarılı : ))) kızın üstüne geliyorlar sadece ve sen de bu yüzden onyargilisin : )
Yok cidden çok itici ve egoist geliyor başarılı da gelmiyor işte Instagram youtuber fenomenler nasılsa oda onlar gibi yani boş tipler hep sevemiyorum
İkisini de kullanmadım
Ahmetflix
Netflix ya Exxen neymiş sihirli annem mi izliycem
netflix iyi
Şimdilik en iyisi gibi ama orada da izleyecek bir şey bırakmadım😆
Torrent tabiki
Bunu bilmiyorum 🤔
Torrent bilmeyen mi ben şok
Torrent dizi siteleri exxen şu bu bırak basit izleme
Film izleme siteleri yokken bile vardı
Ne ararsan bulabileceğin tek kaynak
Exxen çöp
Şaka mı bu? 😂
bu çocuklar acunla kafayı bozmuşlar
Çocuk derken
bi zamet onu da üstüne al hayırdır 40 yaşında mısın veled
Netflix direk
Bencede
Normal TV olsun
TV hepten boş hep dizi... Ben film seviyorum 😉
Youtubddaa
Ne anlamadım
Hiçbiri.
Hiçbiri
netflix tabiki
Bencede buda tutmaz
Acunun batışını hep beraber izleyeceğiz gibime geliyor.
Bencede bir de çok özenti başka ülkeler ne yapıyorsa onu kopyalıyor hep
Başka ülkelerin yıllar önce yaptığı şeyleri şimdi pazarlıyor burda millete. Bizim millet napsın bıkmış salak saçma türk dizilerinden yok aşiret dizisi yok mafya yok zengin çocuk fakir kız, yok aldatma , yok şiddet taciz tecavüz... 1 tane komedi yok , hep dram. Mucize doktor diye bi dizi yaptılar orjinalinde elemana normal insan gibi davranıyorlar, bizde bağırıp çağırıyorlar sırf reyting olsun diye. Bizden bi bok olmaz.
Bilmiyorum ama onun yapacağı dizilerde tutmaz genelde aynı tarz olur cesur sahnelerde ekleyemez zaten Türkiye'de komedi çok var yani tutmaz bence artık bir tek kırmızı oda güzel şimdilik oda romandan alıntı zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?