Arkadaslar tango ve whatsap konusmalarını bir polis cıkarabilir mi? Hayat memat meselesi lütfen bir bakın?
Cevabın nedir?
İstedeğin yere yaz istediğin kişiye sor ama ortada ölüm söz konusu yani cinayet. Whatsapa elbette yazışmalarını bulacaklar. Fetöcülerin kullandığı programı nasıl buldularsa. İp adresinden bunları nerden yazdığını biliyorum ve kaydettim. Ya şimdi beni arayıp köpek gibi itiraf edersin. ya da 15 yıl hapislerde sürünürsün. Bu sana son uyarım.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon kardeş makara mı geçiyon 😂😂😂
+1 yılTangoyu bilemm ama whatsapp gelişmiş şifrelemeyle iki nokta arasında yazışma sağlar
Telefonunda yazışmaları silmediğin sürece hafızasında saklar
Telefonuna birşekilde sızıp sohbet geçmişini araklamadıkları ya da whatsappın sahibi olan facebooka yani california mahkemelerine başvurup haklı çıkmadığı sürece bir cacık yapamaz !!!27 Yorumla
Soran+1 yılYa emin misin
- +1 yıl
Bakma isterse yapar diyenlere modem istünden gsm üstünden ip dns proxy farketmez
Bu tip programlar yazışmalarını şifreli paketler halinde alıp verir gelen giden cihazlarda yeniden açarak okunabilir hale getirir
Dediğim gibi telefonuna ya da yazıştığın telefona sızıp sohbet geçmişini çalmadıkça ya da facebooka dava açıp sohbetleri istemezse (ki bildiğim kadarıyla facebook bile sadece 14 güne kadar kayıt tutuyor 15. Gün ilk günün kaydı silinerek devam ediyor
Bir cacık olmaz...
Senin tam olarak korkun ya da sıkıntın ne?
Çok bilmişler konuşmuş gene canım wharsapp veya tango mobil birbuygulamadır konuştukların hatta ait değil dir bubkonuşmaları almaları için bu uygulamarın işlem merkezine gitmekleri gerekir ve senin onayın olmadan alamazlar polis ancak telefonu dinler sms takip eder hatsız olaylara giremez okey
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Evet çıkarabilir..! Normal şartlarda özel izinle oluyor, ama malum TRseyiz, her görevli IP adresinden takip edebilir.
00 YorumlaMahkeme kararı ve savcılık izniyle yapabilir ancak. Eğer sorun kişisel bir meseleyse çokta korkmana gerek yok
10 Yorumlapolisin yapacak cok daha ciddi işleri var. ayrıca kişisel haberleşme özgürlüğü ihlal edilmesi suctur.
00 Yorumlahayır mobil konuşmaları alamazlar cahil cahil konusmuslar burada whatsapp sadece whatsapp merkez yönetiminden alabilirler onlarda siksen vermezler tangoda aynen inanma dava açsalar bile bulunmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
+1 yılSenin bulunabilmen için sadece modemi açman bile yetiyor. Yeter ki; seni bulmak istesinler.
00 Yorumla
+1 yılWhatsapp log tutar. Server'a var uygulamanın , o server'da geçmişi tutuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
@rrggbb123 Onu ancak whatsapp silebilir. Sen telefonundan sildiğin sürece 3. şahsılar tarafından geri getirilmesi mümkün değildir.
polis tehdit durumunda ske ske çıkarır whatsap merkezi kimmiş
00 YorumlaÜzerinden 1 yıl geçmiş acaba bu olayın sonu ne oldu çok merak ediyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. hemde detalı bır sekılde
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
+1 yılNiye hayat memat meselesii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır. karşılıklı davalar açılması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılSanrm evet
02 Yorumla
Soran+1 yılSavclk izni falan olması gerekmiyor mu
- +1 yıl
Pols bu savcdanda izin lar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNoldu?
00 Yorumla
+1 yılivit
00 Yorumla
+1 yılolay ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa benim arkadsm hem sevgilisiyle hemde arkadsyla konusmus cocuklar polis iste cıkarabilirler mi
- +1 yıl
yok o kadar gereksiz şeylerle ilgilenmez polis.
Soran+1 yılİnsallah yaa
- +1 yıl
Dikkat etsin ağırdan alsın oyuna gelmesin
Çıkaramaz ^^
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026