#Lucifan

Yapay zeka olayı işin içine girince hiç birimiz karşı koyamayız. Bilgisayara karşı kasparov iyiydi ama artık o devirler çoktan kapandı. Artık bilgisayarlar çok daha akıllı ve kendini geliştirebiliyor. Yapay zeka dediğinde işte tam olarak bu ;)
Ben olmasam bilgisayarının aklının hiçbir önemi yok. Kendi kendini mi idare edebiliyor bilgisayar? Edemiyor. Onlar sadece işini yapıyor. Kendini idare edemeyen güç hiçbir anlam ifade etmiyor
Teşekkürler eig için dostum. Eline emeğine sağlık. Takibe aldım seni✋
Cevap
4Cevap
İnsan daha akıllıdır ama aklını kullanmaz😅
Bilgisayar demek istiyorum.
(Kendimi stalk yapıyor gibi hissettim.😶)
İnsan beyni 400 katlı bir binanın bilgisayar olmasından daha büyük bir ağ sistemine sahipmiş yeğen.
Ama bizim memlekette tek katla idare ediliyor
Bu arada yeğen bilmiyorum belki şöyle olabilir eğer doğruysa insanların beyinlerinin 10% sini en fazla kullanabildiği , yunuslarda bu oran 20%miş deniyor mesela. Yani bu teori doğruysa birgün mutlaka bu beyin yüzdesini yükselmeye çalışacaklar.
Syberlar üretilecek kesin bakıyorum buna. Belki 50 yıl sonra beyin kapasitesinin 50%si, 100 yıl sonra da%100 ünü kullanan syberlar üretilecek.
Çünki evren ölçülebilir çapı 96 milyar kusur ışık yılı ve sonsuz evren teorisi en gercege yatkın duskur, evren bittiginde ne başlıyor, surekli balon gibi genişliyor. Zaman gibi anmıyormusun.
Ve ışık hizıyla en küçük uzakliga gidilemeyecegi aşikar.
Ne olacak beyinsel dönüşüm
Birde kusura bskma da yener felan sorusu acaip saçma oyle boyle değil.
Yapay zeka robotlarami gidiyor aklin yegen.
Bilgiden çatışma olmaz güç doğar, bilgi sorgulaysrak ulaşılan birsey, savaş degil.
Ysni niye insanlar hala bilim ilerlerse kotu olacagini düşünüyor
Neysr kafani şişirdim kusura bskma
Bilgisayar neden çünkü hızlı hesaplama ve geniş hafıza kapasitesine sahip
Bilgisayarıda yapan insan olduğuna göre insan daha akıllıdır.
bilgisayarıda yapan insan sonuçta
"bilgisayarı da insan yapmıştır" gibi cevap vermeyelim de ne diyelim mesela? Bilgisayar Allah tarafından mi yaratıldı da bizim haberimiz yok?
Elbette ki insanın yaptığı, ürettiği bir teknolojik alet.
Sadece insanları bu şekilde savunnamanızı rica ettim. En basit savunma biçimidir. Biraz daha analitik düşünmesini istedim insanların fakat ne yazıkki bazıları düşünemiyor.
Düşünelim de ne düşünelim acaba Allah tarafından mi yaratıldı böyle mi düşünelim gökten mi düştü bu bilgisayar böyle düşünüp kendimizi mi kandiralim? O zaman mi analitik düşünmüş oluruz.
Bilgisayarın benden akıllı olduğunu düşünüyorum 🤣
Bilgisayar askmdfsklgfh
Bilgisayar daha akıllı artık.
Bilgisayar
Benden daha akıllı olduğunu düşünüyorum
Bennnn
allah
Bilgisayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?