• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

İtiraf sitesi nasıl açabiliriz?

yeahseeman
yeahseeman Takip Et
Xper 7 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Biz arkadaşlarla mezun olduğumuz okula ait bir itiraf sitesi oluşturmayı istiyoruz forum şeklinde olabilir hatıra kalması amacıyla nasıl kurabiliriz?
İtiraf sitesi nasıl açabiliriz?
Site Soruları Okul Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• helptome
    helptome Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Al sana güzel bir itiraf sitesi: demo. phpscriptlerim. com/free/itirafdedikodu/
    Buda yönetim paneli: demo. phpscriptlerim. com/free/itirafdedikodu/yonetim/

Eğer beğenirsen, burdan indir scripti: yadi. sk/d/mKZWAUBYJjeGR

Şimdi tek gereken domain + host. Ben ücretsiz isterim dersen, ama bedava istersen alan adının sonuna kendi linkini koyabilir site. Örneğin: boxhost. me/login/ Bu siteye üye ol. Sana sitenin alan adını sorucak mesela: ww w. BENIMALANADIM. boxhost. me diye adres alıcaksın. Aldıktan sonra "Details"ten FTP kullanıcı ismini ve password'unu öğreniceksin. Sonra FileZilla programını açıp FTP bilgilerini gireceksin. Ardından ta da host'a eriştin. İndirdiğiniz dosyaları rar'dan çıkartıp siteniz'e ftp yoluyla bağlanarak dosyaları klasörün içine atıyoruz. (SQL dosyası hariç) Upload işlemini tamamlandıktan sonra boxhost. me paneline bağlanıp veritabanı oluşturuyoruz.
    (nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız lütfen google'dan araştırın.)

Veritabanımızı oluşturduktan sonra oluşturduğumuz veritabanının phpMyAdmin'nine (veritabanı yönetim paneli) giriş yapıyoruz. İndirdiğiniz dosyalar arasında veritabani. sql. gz adında ki dosyayı veritabanı yönetim panelinde üst menü de bulunan İçe Aktar işlemini kullanarak dosyayı seçip diğer görünen seçenekler de bir değişiklik yapmadan hemen altında ki butona basarak veritabanı tablolarımızı oluşturuyoruz. En son işlemimiz ise dosyaların içinde bulunan config. php adlı dosyayı not defteri veya benzeri programlardan biriyle açıyoruz. (dosya içinde neyin nereye yazılması gerektiği açıklama satırlarıyla belirtilmiştir.) Dosyamızı kaydettikten sonra tekrar ftp'den değişiklik yaptığımız dosyamızı upload ediyoruz.

İşşallah güzel anlatabilmişimdir. Eğer bir sorun yaşarsanız bana yazabilirsiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sercan82
    sercan82 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

senin için açarım ama karşılığını bir şekidle beklerim. :D
    tabi birde beğenirmisin oda var.

1
    11 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Neymiş karşılığı

Yorumla
    • sercan82
      sercan82
      +1 yıl

bilmiyorum. bir şey talep etmek istemiyorum ama sonuçta vereceğim uğraş, harcayacağım zaman yani

Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Anlıyorum.

Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Mesajların kapalı nasıl olacağını anlat bende açabilirim

Yorumla
    • sercan82
      sercan82
      +1 yıl

normal forumlar var açmaya açılır ama deneyim ister mesela 1 günde olmaz.
      birde var parayla normal site alıp onu kendin geliştiriyosun o bayağı zor onu zor yaparsın deneyimin yoksa. mesela bu site açılımı gibi boş sayfa alıyorsun internetten sonra kendin geliştiriyosun.

sana verebileceğim en iyi fikir muhtemelen youtubedan video izlemen.. bol şans

Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Tamam teşekkürler peki joomla dan nasıl kurabilirim

Yorumla
    • sercan82
      sercan82
      +1 yıl

üzgünüm onu bende bilmiyorum :/

Yorumla
    • Minusker
      Minusker
      +1 yıl

Bu arkadaşın dediklerine sakın kulak asma soru cevap ya da itiraz tarzı siteler içi joomla kullanmak mantıksızdır hiç akıl karı değildir daha çok wp pluginleri ile ya da özel scriptler ile halledilebilir forum da olabilir bence lakin forumlar artık öldü ilgi çekici birşey lazım ayrıca bu sitenin yıllık kirası olacak host+domain lakin eğer site büyürse aylık olur o kirayıda siteden kazanacağın parayla ödeyebilirsin zaten..

Yorumla
    • lemieux
      lemieux
      +1 yıl

Bu işler öyle kolay mı ya domain (site ismi) sonra hosting (alanının bulunacağı yer) sonra siteyi açman için script lazım lisanslı zaten alamassın 1-2 lra eder en aşağıya ücretsiz bulsan belki bulursun o da warezdir büyük ihtimal bu iş seni aşıyor ama wordpress açarsan forum tarzı değilde normal yorum tarzı kullanabilirsin en mantıklısınsır ;) Diğer arkadaşlara gelirsek bişe bildikleri yok çünkü siteden para kazanmak öyle kolay değil reklam koyacan para kazanacan (çok zordur para kazanmak 1 reklama tıklattığında 0,17 krş ile 2 tl arasında para verir) o parayı kazandın diyelim hadi mesela 1000 lirakazandın aylık... bu paranın %18 devlete vergi ödemen lazım ki şirket kurman gerekiyor resmi site için hatta yasal suçtur resmi olmayan siteden para kazanmak en sonunda ise 1 senelik kazancının %20 devlete vermelisin yani şu çıkıyor ki site açıcaksan parayı unutun ilk önce aklınızda bu olsun;)

Yorumla
    • Dovah
      Dovah
      +1 yıl

Lemeiux birkac sene once bilisimle ilgili cikan yasaya gore bilisimden para kazananlarin yillik geliri 35binin altindaysa serbest calisan olarak nitelendirilip vergi alinmiyor. Ustundeyse isletme kurmak sart. Yani bir siteyi kimse takmaz youtubeden para kazananlarida

Yorumla
    • lemieux
      lemieux
      +1 yıl

Türkiye'de yaşıyorsan o sitenin vergisini ödeyeceksin. Devlet hepimizin gizli ortağıdır ;)

Yorumla
  • goldwell
    goldwell Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51 , eic 38%
    +1 yıl

Önce Domain ismi yani site ismi satın al godaddy. com dan alabilirsin, sonra hosting alman lazım sitenin dosyalarını yüklemek için, godaddy host yavaştır başka yerder al, sonra wordpress kurup siteni iki saat içinde kurabilirsin. Wordpress bilmiyorsan internetten öğren ve wordpress. com dan ücretsiz bir siteismi. wordpress. com gibi bir site açıp deneyerek öğrenebilirsin. Ücretsiz açacaksan çok basit kalır siten, domain alıp hosting alıp açacaksan yaklaşık 100 TL civarı masrafın olur.

0
    0 Yorumla
  • gizlinumara
    gizlinumara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

www.itiraf.com :))))

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

129

Cevap

• This_is_Efe
    This_is_Efe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

Kimileri aylarını ve hatta yıllarını verip web sitesi kurma kodları, seo ve tasarım öğrenip site açar. Kimileri otomatik yazılımlar (E-kitaplar) satın alarak site açarlar. Kimileri de web tasarımcılara binlerce TL ödeyerek site kurma yoluna gider. Sağlam bir firmadan host ve alan adı alın.
    Eğer web sitesini kişisel zevkleriniz için kullanacaksanız, wordpress veya joomla isimli hazır scriptlerden birini kurup başlayabilrisiniz.
    Eğer ileri seviye kaliteli bir site istiyorsanız DreamWeaver programı ve photoshop ile tasarım yapmanız gereklidir.
    Daha ileri seviye siteler için php veya aspx gerekirken, program olarak Eclipse, phped veya Microsoft studio kullanılır.

0
    0 Yorumla
  • KilitliKalpler
    KilitliKalpler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

Wordpress ve joomla ile çok basit kurulumlarla siteler yapabilirsin. Arayüz güzelse ve içerik de anlaşılırsa, insanlar sitene üye olup itirafta bulunabilirler. Zaten bu açık yönetim sistemi olan wordpress ve joomla'da entegre sistem de var insanların üye olabilmesi için. google'ye wordpress kurulumu diye arama yap. Joomla için de aynı şekilde joomla kurulumu diye arama yap. İkisi için de videolu ve resimli anlatımlar mevcut. Acemiysen bu işlerde, wordpress öneririm. Joomla arayüzleri daha güzel olsa da bir gıdım daha bilgili olmak gerekiyor. alan adı ve hosting için de turhost'u öneririm. linux sunucusundan.

0
    0 Yorumla
  • podboyaka
    podboyaka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Öncelikle host için bir sunucu gerekiyor birde domain satın alacaksın sunucunun fiziksel olarak sende olmasına gerek yok kiralarsın.. Ve ön önemli kısım bunun için bir web tasarımın olması gerekiyor herhangi bir bilişim şirketine yaptırabilirsin ancak meslektaşlarım biraz aç gözlü çok para isteyeceklerine eminim bilgisayardan daha doğrusu kodlamadan anlayan bir arkadaşın varsa ona yaptırt derim istersen bende yapabilirim ancak bende bir bilişim şirketi olduğum için tabiki ücret alacağım emek veriyoruz sonuçta :)

0
    0 Yorumla
  • GizliKullanıcık
    GizliKullanıcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Forum açmak 1 günden fazlamı sürüyor ahahah. d şimdi şöyle birşey var kendim web tasarımcıyım yardımcı olabilirim ücretsiz forumda açabiliriz bu web tasarım olayında ücretli olarak almak istersen işlerinizi görecek iyi bir site 150 170 tl civarı bu fiyat yıldan yıla ödenir yani ücretli ve ücretsi arasındaki fark şudur örnek olarak istuniversitesi-itiraf. com -olmadanda olabilir ama ücretsiz almak isterim dersen şöyle yapabiliriz örn istuniversitesiitiraf. hol. es buna yıllarca hiç birşey ödemezsin ve forum sitesi açmak 1günü almaz düzen ççekmek istersen zaman uzayabilir.

0
    4 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Yardım eder misin

Yorumla
    • GizliKullanıcık
      GizliKullanıcık
      +1 yıl

Tabiki ücretlimi ücretsizmi açacaksın?

Yorumla
    • mertonat
      mertonat
      +1 yıl

vbulletin ideal forum sitesi için o da yarım saat alır kurması en fazla

Yorumla
    • GizliKullanıcık
      GizliKullanıcık
      +1 yıl

Forum temalarından istediğini seçsin ya da ayrı bir site düşünülebilir forum olayı saçma gibi geldi bana

Yorumla
  • cem0zer
    cem0zer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

önce google amcadan ucuz host ve domain arastırıp buluyorsun fazla değil 250 mb işinizi görür sonra siteyi tasarlayıp hosta atıyorsun. Peki site nasıl olacak? Yorumlarda pek göremedim yardımcı olayım hemen SMF, VB, sooracıma PHPbb vs.. forum scriptleri var bunlar arasında en popüleri ve en çok modu olan kuşkusuz smf. SMF forum dosyalarını internetten arastırıp bul indir sonra bu dosyaları ftp atıp siteden kurulumu gerçekleştir daha sonra siteden ayarlar kısmından siteyi zorlanmadan istediğin türde düzelt ha bu arada tema olarak internette çok çeşitli temalar bulabilirsin.
    Saygılarımla :p

0
    0 Yorumla
  • Trky34
    Trky34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Biraz daha detaylandırabilirsen daha net bilgi alabilirsin.
    itiraf. com gibi mi olacak, üyelik olacak mı, üye olmayanlara kapalı bir sistem mi olacak, yorum olacak mı, forum derken...

Sonuç itibariyle merak etme, her türlü yapılır, biraz masrafı olacak tabi (alanadi, hosting, kurulum veya yazılım) ama herşey senin neyi istediğin ne amaçla istediğine (para kazanma, anı...) göre değişecektir.

Teknik olacak ama; Hazır script ile yapılmasından çok Wordpress ile yapmak daha mantıklı geliyor bana...

Umarım fikrinden vazgeçmeden, daha istekle sarılırsın... Şimdi yaptın yaptın, sonra mezuniyet sonrası gitgide zorlaşacaktır.

Kolay gelsin.

0
    0 Yorumla
  • Raskoln34
    Raskoln34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

Ücretsiz forum siteleri vardır açabilirsin.. Ancak ücretsiz forumlar veya normal siteler reklamlıdır ve emek verdiğin karşılında para kazanmak gibi bir durum varsa reklamlı olduğu için yasaktır. Şunu söylemek gerekirse, ücretsiz forum siteleri bir süre sonra hit, veya üye sayısı az olduğunda forum sitesi askıya alınır günü dolduğunda listeden kaldırılır. Değmez yıllık 15-20 TL ver. com. net gibi domain al daha iyi ;)

0
    0 Yorumla
  • ArnoVictorDorian
    ArnoVictorDorian Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Öncelikle alan adı (domain) yani, ". com, . net" gibi alacaksın. Daha sonra tasarım bulacaksın ve o tasarıma ait dosyaları kendine göre düzenleyeceksin. Alan adının FTP (File Transfer Protocol) üne bağlanacaksın. "Cute FTP, Filezilla" gibi programlar bu işlevi görüyor. Bağlandıktan sonra o tasarımı "public_html" klasörüne atıyorsun ve site açılmış oluyor.

0
    0 Yorumla
  • hipokondriyasis
    hipokondriyasis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 37%
    +1 yıl

Kanımca da en iyisi feysbuk grubu. Bunun belli başlı nedenleri var.

1. Halihazırda insanların facebook grubu olduğu için, ekstra üyelik formu doldurmak gerekmez. Bu önemli bir konu çünkü insanlar form doldurmaları gereken üyeliklerden nefret ediyorlar.

2. Yıllık ortalama 50TL'lik bir ücret ödemek gerekmez.
    3. Sayfa dizaynı, vs. gibi konularla uğraşmaya gerek kalmaz.

0
    2 Yorumla
    • romantic0686
      romantic0686
      +1 yıl

gizliikilk nolacak

Yorumla
    • hipokondriyasis
      hipokondriyasis
      +1 yıl

O konuyu hesaba katmadim.

Yorumla
  • ahmet-434343
    ahmet-434343 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

""tr. gg ""sitesine git buradan bedava bir internet sayfası al ve kendin birşey yapmaya çalış. ondan sonra gerçek sayfa alıp oraya geçirebilirsin , html kodları veya css kodlarını bilmelisin. adobe hakkında bilgin olmalı , photoshop konusunda bilgin olması lazım sana kolay gelsin. tr. gg yaz bedava bir sayfa alarak başla , ya benim gibi sıkılır arada bir bakarsın , ya da benim gibi işin başında merak eder devam edersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Gelişme var mı? Bu tarzda bir script özel olarak yazdırtılabileceği gibi, Wordpress, Joomla, Q2A tarzı script ve eklentileri ile de yapabilirsiniz. İstediğiniz gibi olur mu bilinmez tabi. Eğer denemediyseniz, olup olmayacağına bakmanız için birkaç günlüğüne Wordpress ve Joomla için size hesap açabilirim.

İyi çalışmalar.

0
    0 Yorumla
  • protonium
    protonium Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

buradan durumuna en uygun scripti seçiyorsun.(https://www.softaculous.com/softaculous/apps) sonra bir alan adı ve host alıp kuruyorsun. Web programlamadan anlayan bir arkadaşına sorarsan yardımcı olur sana bu konu hakkında

0
    0 Yorumla
  • Sinkeric
    Sinkeric Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

çok k, işi girecekse bu baya trafik yer onun için iyi bir host almalısın :) itiraf içinse forumlar işini görmez yani forum denen şey çoklu konular için :) bence bir codere yazdırın konuşun pazla tutmaz bence basit bişe olucak diyosanız admin panele falan gerek yok diyosanız fazla tutmaz :)

0
    0 Yorumla
  • jacner
    jacner Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 307 cevap paylaştı.

Forum Kuracaksan Joomla , Wordpress Falan Seni Kesmez. Şahsi Onerim XenForo Kullanman. Parasıyla Domain ve Hosting Alacaksın. Sonra İçine XenForo Scriptini Kuracaksın. Dilersen Yardımcı Olurum :) Ama Binlerce Kişi Girecek Diye Planlar Yapıyosan , Hevesin Kursağımda Kalabilir , Demedi Deme...

0
    0 Yorumla
  • 06yavuzZz
    06yavuzZz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 53%
    +1 yıl

Forum tarzında değil de ziyaretçi defteri tarzında yaparsınız. Ziyaretçi defteri yazan başlıkları değiştirir kendinize göre düzenlersiniz olur biter. basit iş

0
    4 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Nasıl olacak

Yorumla
    • 06yavuzZz
      06yavuzZz
      +1 yıl

Aldığınız hostun php mi asp mi desteklediğini desteklemediğini bilmeniz lazım. Şayet ikisinide destekliyorsa sorun yok. Piyasada yığınla ziyaretçi defteri scriptleri mevcut. İndirirsiniz birisini atarsınız ftpye. Admin panelinden girip düzenlersiniz sağını solunu. Birtane index. html yaparsınız site girişi için dreamweaverde ya da frontpagede. Admin şifrelerini değiştirirsiniz. Giren herkes adını soyadını e postasını yazarak yorum yaparak gönder der. Yetki verdiğin insanlar da ya da sen yönetici olarak luzumlu gördüğün yorumları onaylarsınız sitede anlık görünür.
      Ama forum olarak yaparsanız pek ilgi çekici olmaz. Çünkü forumlar genelde tartışma ortamları, bilgi paylaşım platformları yaratılırken kullanılıyor

Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Ya herkesin üyeliği olmalı ama ne bileyim kullanıcı adı felan olmalı kimin kim olduğu anlaşılmamalı

Yorumla
    • 06yavuzZz
      06yavuzZz
      +1 yıl

Kayıt olunarak yapılan itiraflar pek etik olmaz çünkü gizliliği ihlale girebilir.

Yorumla
  • ErayGoztepe
    ErayGoztepe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Ücretsiz bir Site Kurabilirsin Ama Sonunda Başında gg. Kunduz Vb. Garip Eklentiler Olur Ve Siteni Tam Olarak Şekillendiremezsin bunun üstüne Sağda Solda Sizde Sitenizi Kurun Vb. Reklamlar Çıkar

Tabi Ücretli bir Site Kurmak İstersen

ProSunucum Yıllık 20 Tl Den Başlayan Fiyatlarla Sana Bu Hizmeti Sunar

Link veremiyorum Xper Seviyem Yüzünden

İyi Günler

0
    0 Yorumla
  • Controller
    Controller Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Sıfırdan basit bir site yapılır aslında c# ile. Bu aralar yougunum aslında ama facebook sayfası açıp sayfaya mesaj gonderenlerin mesajlarını yayınlayabilirsiniz bence.

0
    0 Yorumla
  • DjGospsy
    DjGospsy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Site değil de facebook ta sayfa Oluşturun iyi tutar. Site olursa fazla uğrayan olmaz. Facebook ta öyle sayfalar çok var. Gir birine bak. Nasıl işlediğini gör

0
    0 Yorumla
  • KuRSuN_06
    KuRSuN_06 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 635 cevap paylaştı.

hazır scriptler var onlardan kullanın ya da php fusionla bir site açıp orda itirafları yapın forum tarzında.

0
    6 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Sen yapabilir misin

Yorumla
    • KuRSuN_06
      KuRSuN_06
      +1 yıl

yaparımda bayadır hayır işlerine bulaşmıyorum

Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Hadi ya :( link at o zaman

Yorumla
    • KuRSuN_06
      KuRSuN_06
      +1 yıl

neyin linkini atıyım

Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Yani nasıl yapacağımızla ilgili şeylerin

Yorumla
    • KuRSuN_06
      KuRSuN_06
      +1 yıl

wmscripti.com/.../...dikodu-ve-itiraf-scripti.html bunu kurun özellikleride yazıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tek diyebilceğim sercan82 adlı arkadaşın bu işten zerre kadar anladığı yok. Bir webmaster olarak söylüyorum, wordpress veya joomla ile öyle bir şey yapamazsın. Kodlanması gerek öyle bir sitenin, siz de bunu yapamayacağınıza göre, yaptırmanız uygun olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • _Robin
    _Robin Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Zaten hali hazırda her üniversitenın siktiri boktan dedıkodu sayfaları var.. Sizde admin olup gizli gizli dedıkodulara bakıcaksınız.. asddfg kof iş.

0
    2 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Ama lise bu mezun olduğumuz lisenin

Yorumla
    • _Robin
      _Robin
      +1 yıl

Farketmez.. Amaç önemli burda..
      Sen bılıyorsun benın ne demek ıstediğimi zanımca.

Yorumla
  • wingsuit
    wingsuit Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

Bir domain ve Hosting satın almakla başlayınız. Aldığınız hosting içinde hazır kurulum yapabileceğiniz forumlar olur. O kurulumu yaparak kodlama filan gerektirmeden bu işlemi gayet basit şekilde halledebilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • üzgnadam
    üzgnadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Şu ameleyle urasmayın 5 10 liraya web site hayal edio

2
    1 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Geniş bir kitlem olmayacak ki kendi aramızda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

OHAAA laaa millet facebookta sayfa kur demiş laaa adamlar orda itiraf edecekelr en mahrem sırlarını iyi valla yeahseeman filanca kişi ile kırıtmış çık pişmanmış 73 like 88 yorum kim adını soyadını kullanarak neyi itiraf edecek neyin kafasındasınız

0
    0 Yorumla
  • PcKopatik
    PcKopatik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

üniversiteler arası itiraf platformu var elimizde iOS uygulamasıda var sadece web kısmını 10 bine web + uygulamayı 17.500'e verebiliriz size :)) ya da isterseniz size göre uygun bir şeyler çıkartabiliriz ortaya :))

0
    0 Yorumla
  • Himerus
    Himerus Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Ücretsiz blog ya da face grubu oluşturabilirsin, yahut ücretsiz siteler var kurabileceğiniz.. İnternette araştır biraz ;)

0
    0 Yorumla
  • SercanŞ
    SercanŞ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Joomla kolaydır ya birtane weri tabanı birde hazır plugin taslaklar vardır aynı web sitesi kuraura gibi önce o taslagı domaine at sonra joomlanın üzerinden girere ayralarmaları yaparısn kolaydır.

0
    0 Yorumla
  • crazyymann34
    crazyymann34 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl

örnek bir site varsa istediğin bir siteyi aynen klonlayabilirim ama ücretini alırım...

0
    0 Yorumla
  • NdTrNd
    NdTrNd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 53%
    +1 yıl

1 Alan Adı 1 Host 1 Sctirp Bunları Temin Edeceksin Sonra Kurulumu Yapın

0
    0 Yorumla
  • The_end
    The_end Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

forum sayfası şeklinde açabilirsin hazır site alabilirsin pahalıya mal olmaz

0
    0 Yorumla
  • alper_izmirrrr
    alper_izmirrrr Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

okul döneminde yaptığınız dedikodular kesmedi sanırım...

0
    0 Yorumla
  • sıkıştım
    sıkıştım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

domain , host, seo vs... tüm masrafları dahil 600tl. ilgileniyorsan mesaj atabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • AnKaTR
    AnKaTR Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 64%
    +1 yıl

İnternetten site kurma diye yazarsan cevabını bulursun. İster forum ister site. Sana kalmış

0
    0 Yorumla
  • Beyza3495
    Beyza3495 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

aç işte face e bir sayfa veya grup olmadı askfm mi ne var ona kanki ^^

0
    0 Yorumla
  • AhmetlBerkay
    AhmetlBerkay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Karşılıksız yardımcı olabilirim. Tasarım ve hali hazırda site kurma konusunda uzman sayılırım.

0
    0 Yorumla
  • yorgundeniz
    yorgundeniz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl

iyi fikir:DD aklıma günah çıkarma muhabbeti geldi nedense:DDD

0
    0 Yorumla
  • ruhann
    ruhann Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

https://www.bedava-sitem.com/ buradan kendin yapabilirsin

0
    0 Yorumla
  • tursulumagnum
    tursulumagnum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ay çok eğlenceli olur. Ama bilmiyorum nasıl olduğunu :(

0
    0 Yorumla
  • antaly_ali
    antaly_ali Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 672 cevap paylaştı.

Modası geçti itiraf olayının facebook tada var zaten... tutulmaz...

0
    0 Yorumla
  • Alduino
    Alduino Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 559 cevap paylaştı.

Uzman bir şey istemezisen blogger tarzı siteleri kullanabilirsin ama şık ve özel bir site istersen benim gibi yazılım uzmanlarına konuyu ilet ücretli yapıcaklardır

0
    0 Yorumla
  • azgınntekeem
    azgınntekeem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Itiraf sitesinden cok. Senin ne itiraf edecegini merak ettim. Bizimle paylasmak ister misin. Kimseye ssoylemeyiz sozzz.:))

0
    1 Yorumla
    • yeahseeman
      yeahseeman
      +1 yıl

Hayır herkes kendi itirafını yapacak

Yorumla
  • SSelale
    SSelale Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Bu işten anlamadığınız kesin, bence bu işi meslek edinmiş kişilere veya firmalara yaptırın parayla

0
    0 Yorumla
  • manjeck
    manjeck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu konuda uzmanım, bir çok kurumsal firmaya web site açtım, istersen ulaşırsan yardımcı olabilirim

0
    0 Yorumla
  • alicincan
    alicincan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Facebooktan acacan bir sayfa ordan millet sana mesaji yazcak sende itraf olarak yayinliyacan

0
    0 Yorumla
  • baykaptan
    baykaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

https://www.hostinger.web.tr
    Burasi ucretsiz hazir sistemler var bunlari kullanarak kendinizi gelistirebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Chelaureux
    Chelaureux Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

20 lira domain + 30 lira hosting + ücretsiz worldpress scripti + biraz google amcadan araştırma

0
    0 Yorumla
  • Mehmetozeker
    Mehmetozeker Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

joomla ile bişeyler yapabiliriz? yardımcı olmaya çalışırım

0
    0 Yorumla
  • Exodia
    Exodia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

https://www.itiraf.com/

zaten var

0
    0 Yorumla
  • SuitUp
    SuitUp Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim sahip olduğum gibi veri tabanı, tasarım ve programlama konusunda iyi işler çıkaran sağlam bir webmaster grubuyla çalışman gerekir.

0
    1 Yorumla
    • ilkeweb
      ilkeweb
      +1 yıl

Hangi firna ile calisiyorsunuz.

Yorumla
  • Frozia
    Frozia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Hazır blog scriptleri ile olmaz bu iş. PHP + SQL bileceksin yanında da tasarım için HTML + CSS olacak...

0
    1 Yorumla
    • mertonat
      mertonat
      +1 yıl

o kadar bilgiye gerek yok forum sitesi için vbulletin var yeterli

Yorumla
  • deadmemories
    deadmemories Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bosbeles ıslerle ugrasma derım.. ben eskıden front page de cok sıte yaptım ucretsız domaın salglayan yerlerde yayımladım.. sımıd donup bakıomda ergenlıkmıs dıom..

0
    0 Yorumla
  • asiten
    asiten Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

ben bu konuda size yardımcı olabilrim çünkü bir webmaster olarak ilgilendiğim bir mesleğim var öncelikle bir website kurmak ve buna bir isimle domain satın almak gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

facebookta açın uğraşmayın.
    her sene domain ücreti vs ödersiniz bir süre sonra ödemezsiniz sayfanız kaybolur.

0
    0 Yorumla
  • Leonardo_k
    Leonardo_k Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

faceden bir gurup kur arkadaşları topla oraya bence

0
    0 Yorumla
  • ReamDa
    ReamDa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

2-3 ay takılıt sonra kimse uğramaz olan da paranıza olur. Mevcut sosyal ağları kullansanız?

0
    0 Yorumla
  • SexuaLOrgasm
    SexuaLOrgasm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

internette çok git hazır forum site temaları bul üyelikli bu arada neyi itiraf edeceğiz

1
    0 Yorumla
  • Glados
    Glados Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

google' a yaz kezo.. sabahtan beri önüme çıkıp duruyo soru uyuz oldum.. gırgıra saçlarını dolaştırırım

1
    0 Yorumla
  • 13ReDKaN
    13ReDKaN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Sozlukspot acin haci :)) sozlikspot. com dan bedava :) hem herkesin nicki var hem konular daha hos :))

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

brılerının gunahına girmekten vazgeccın bunun hatırAsımı olur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

itiraf sitesi
    site açabilecek birilerine yaptır
    bence itiraf sitesiyle uğraşmak sıkıcı olur ya

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İtiraf sitesi nasıl açabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Web sitesi nasıl açılır? 3 cevap verildi
İnternetten nasıl site açılır? 3 cevap verildi
Siteye nerden giriş yapıyorsunuz? 11 cevap verildi
Bildiğiniz itiraf sitesi var mı? 18 cevap verildi
İnternet sitesi kurdurmak istiyorum? 7 cevap verildi
Sıfırdan web sitesi nasıl kurulur, hangi adımları izlemek lazım? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨