Android kullanıyordum Apple'a geçtim. Daha önceki bütün fotoğraflarımı da haliyle Google fotoğraflara yedekliyordum. Galeriye almak için de tek tek indirmek gerekiyor diye biliyorum. Yani şu an ki telefona almak şart değil flas belleğe de atabilirim. Ama telefona almak daha mantıklı benim için. Yani atabilir miyim var mı bilginiz 🙄
Google fotoğraflara yedeklenen fotoğraflarımı iCloud'a atabilir miyim?
Neden flash belleğe almak istiyorsun? Google Fotoğraflar'a yükledikten sonra sonsuza kadar kalabilir. Uygulamayı indirdikten sonra da tek tek indirmene gerek yok. Uygulamadan hesabına giriş yaptıktan sonra telefonuna otomatik indiriyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hala android kullaniyor olsaydım ona gerek kalmazdı zaten ama Google fotoğraflarla işim olmayacak bundan sonra yani o yüzden ordaki fotoğraflarımı yeni telefonuma aktarmak istiyordum. Otomatik indiriyor demişsin ama indirmedi 🙄
O zaman Google fotoğraflar hesabına başka bir cihazdan girip fotoğraf ve videoların hepsini seçerek başka bir uygulama üzerinden kendi cihazınıza yollayabilirsiniz. Bunun dışında başka bir seçenek varsa eğer ne yazık ki bilmiyorum.