İnternet & Teknoloji Kaç tane mesaj isteğiniz var? turtaçilekli Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Dökülün bakalım😄 Güncellemeler+1 yıl süpper soruuu Kaç tane mesaj isteğiniz var? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Karrizmatik Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Yav bugünlerde hep kıçı-kıllı camuşlar beni kovalamaktalar.Bana temiz taptaze kayyymak gibi dam bulun.Damsız girilmez senen yerlere girebileyim artık. Ben de bir dam sahibi olayım.Nerdesiniz küçük damcıklar. 0 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Mesaj kutusu kapalı ,üst üste takip isteği yapan aynı kisileri de engelliyorum uğraşamam kimseyle 3 0 Yorumla
nasiptevarsa2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Kapalı mesaj kutum. Takip isteklerinide kabul etmiyorum. 1 0 Yorumla
İncim34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Oluyor baya cevapta yazmasam rahatsız oluyorum ama hangibirine yazayım :( 0 0 Yorumla
YürüyenCinsеllik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Mavi olduğum için arada sırada mesaj atıyorlar. Pembe hesap açsam +100 geçer :d 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çok absürt bir şey yoksa cevapsız bırakmıyorum pek mesajları.. 1 0 Yorumla
Ehehhehe123 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Burda 30 40vardir sayamam şimdi, baskada sosyal medya hesabım yok 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. 0 tane 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç. 0 0 Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. 0 sıfır. 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 875 cevap paylaştı. Hiç yok 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç yok 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Bgfghbvg Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sifir 0 1 Yorumla Bgfghbvg +1 yıl O resimdeki bacak acan sporcu kim iyi acmis hic o kadar acamadim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yav bugünlerde hep kıçı-kıllı camuşlar beni kovalamaktalar.
Bana temiz taptaze kayyymak gibi dam bulun.
Damsız girilmez senen yerlere girebileyim artık. Ben de bir dam sahibi olayım.
Nerdesiniz küçük damcıklar.
Mesaj kutusu kapalı ,üst üste takip isteği yapan aynı kisileri de engelliyorum uğraşamam kimseyle
Kapalı mesaj kutum. Takip isteklerinide kabul etmiyorum.
Oluyor baya cevapta yazmasam rahatsız oluyorum ama hangibirine yazayım :(
Mavi olduğum için arada sırada mesaj atıyorlar. Pembe hesap açsam +100 geçer :d
Çok absürt bir şey yoksa cevapsız bırakmıyorum pek mesajları..
Burda 30 40vardir sayamam şimdi, baskada sosyal medya hesabım yok
burda yok instada 20 falan kanks
yok... tam takir, kuru bakir
Merak etme sadece gotün için yazıyorlar
hiç yok aga be :D yalnız olmakta kötü
Mesaj 0 görüş yorumu 158 😀
Genelde herkese dönüş yaparım şuanlık sıfır.
8 istek
Hiç.
Sıfır
0 tane
170 en son
hiç yok
Zıfır
Sıfır
Hiç.
Hiç yok
Sıfır.
Hiç YOKK sjsjs