Arkadaşlar aslında istediğim iphone 11 ama malesef o aradaki 1000 tllik farkı denklestiremiyorum. Bende araştırdım xr da karar kıldım sizce guzelmi. Daha çok kamerasi için tercih ediyorum kullananlar varsa iyi- kötü taraflarını yazarmisiniz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sen biraz sabret 12 al daha güçlü ve güncel , havasından da geçilmez
Knk o kadar paran var mı diye bi sorsana yaa. 12 yi rüyamda göremem ben
10.500 tl sadece sende 10.000 yok mu
10.000 tlm olsa 11 alırım. 11 7 buçuk civarı onu bile denklestiremiyorum malesef
Deme ya ama iPhone da gereksiz pahalı bende almak istiyorum ama kimileri için heves kimileri için de gösteriş senin ne😂
Kamerasi çok kaliteli geliyo bence hiçbiri iphonenin yerini tutamıyor. Bide heves var tabi hep iphone istemiştim ilk defa nasip olucak 😂😂😂
İyi bakalım vallah bende alsam heves için alırım ki o heves içimde kaldı belki birkaç sene sonra bu arada dayım iPhone 11 5 bin tl aldı 0 kadar olmasa da güzel yani ama gene 2. El önermiyorum bu arada xr baya güzel telefondur iphone en cok. Satılan telefonu sanırım tek kamerası var bağzi telefonların 4,5 kamerasından daha iyi
Baktım şimdi iPhone xr ve 11 arasında sadece bin tl fark var dişini sık istersen
çok iyi düşünmeden alınır... istersen kaçak getirteyim sana ucuza :dd
Aman ben öyle işlere kalkismiyorum hiç 😂😂 kamerasi nasil kamerasi vallaha Android telefondan fotoğraf çekince fotoğraf fotoğrafliktan cikiyor.
iphone 7 plus bile çok iyi çekiyor xr yi düşünemiyorum :dd
Puu Allah seni bende xr kullaniyosun sandim
kaçak 11 alıcam 2 aya :D
Onu açtırmak falan uğraştirmiyomu
Knk sen yolunu bulmuşsun
aldıgım yer her şeyini hallediyor gps kayıtlarını bile siliyorlar
Aman ben onun içinden çıkamam sen al kendine hahshahs
ahadkdk saraya vergi vermekten iyidir
iPhone’un her türlüsü
Ee güzelmi kötümü 🤣🤣
Yavrum her türlüsü güzel
Teşekkürler bebeğim sayende daha iyi karar verdim 😂
Konu hakkında daha uzun konuşabiliriz
Ee bebek sen ne kullaniyosun
Şimdilik yedi plus işe girince 12 pro ya da 12 pro Max
Odaa güzelll 7 plusun şekli şemali hosuma gidiyo 😂 ama biraz geride kaliyo malesef her sene telefon çıkıyor yetisemiyoruz hızlarınaa. Bende işe girince xr satar 11 veya üstünu alırım diye düşünmüştüm
Konuşmaya buradan mı devam edeceğiz Bence mor 11 bayana çok yakışıyor
Yavru burda mısın
Başka bir fikrinmi var
Yavrum şu yorumda illere gidelim
11 aldım canavar gibi
11 canavar gibi biliyorum ama beni biraz aştı ve denklestiremedim napiyim xr alicam artık yarami deşme kardeşim 😂😂 bide o lila rengi varsa acayip hoşuma gidiyo. Belki ileride xr i satip 11 e geçerim. Güle güle kullan
Teşekkür ederim. Kırmızı aldım ben ama sarı ve yeşilde fena değilmiş. 1-2 ay bekle 12 alıcam bunu sana satarım:)
2. el tercih etmiyorum telefonda teşekkür ederimm. Maşallah Allah arttırsın 😂😂
İkinci el sayılmaz ya daha yeni 7950 tl verdim bir ay oldu garanti kasko hepsi var 😁
Olsun o kutusunu ben açmak istiyorum biraz şeylik var bendee 😂😂😂😂
Ben jelatinle sararım kutuyu hatta dahafazla şey olsun diye üç dört kutu iç içe yaparım senin için 🤪
Sen elindekini bana kitlemeye calisiyosun Şu an hahshqhsya
Ben normalde yeni model alınca elimdekini satmamki evde şu an 6 ve 8 var 12 alırsam buda evde kalacak ileride lazım olur diye 🤣
Ben o parayı bide 2. Ele verirsem babam beni mal evladim diye sever kusura bakma aile kaderdir hahshahdhahdh
Bende dedim kızın parası yok 4-5 bin tl ye vereyim işi görüldün neyseee 😎🤣🤣
Vay bee Allah arttırsın olmayanlarada versin 😂😂
😂😂😂 şaka bir yana alırsın inşallah..
İnşallah teşekkür ederim 😊
Rica ederim prenses hayırlı geceler
Hayırlı geceler 😊😊
İos pişmanlıktır
Bende Android den bıktım artıkk bi değişiklik istiyorum. Zaten samsung gözümde bitmiş durumda huawei senelerce kullandim. Bu seferde ios olsun
Gereksiz masraf olarak görüyorum ben
Şu zamana kadar telefona çok para yatırmış bi insan degilim. Bu seferlik kendi istediğim olsun dedim.
Kendini şımart çünkü sen buna değersin