İnternet & Teknoloji An itibariyle Whatsapp durumun var mı? Varsa ne paylaştın? FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Whatsap durumunu paylaşır mısın? Güncellemeler+1 yıl An itibariyle whatsapp durumum.KORKUN SENİ MAHKUM EDER, UMUDUN SENİ ÖZGÜR BIRAKIR. An itibariyle Whatsapp durumun var mı? Varsa ne paylaştın? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EmreJuan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Bir kez daha mücadelenin ortasındayım...Bildiğim en büyük muammayla boğuşuyorum.Yaşa ve öl bugün...Yaşa ve öl bugün...#Just 1 0 Yorumla
antropi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yok paylaşanlardan da iğrenirim anne ya da yeni gelin değilseniz paylaşmayın jxhkc 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek fazla kullanmıyorum ne yazık ki.. 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 409 cevap paylaştı. 'Yazıyor..." diyor🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kez daha mücadelenin ortasındayım...
Bildiğim en büyük muammayla boğuşuyorum.
Yaşa ve öl bugün...
Yaşa ve öl bugün...
#Just
yok paylaşanlardan da iğrenirim anne ya da yeni gelin değilseniz paylaşmayın jxhkc
Pek fazla kullanmıyorum ne yazık ki..
'Yazıyor..." diyor🙂