Bilim ve eğitim kanalı olan youtuber kazançlarını derledim. Size göre bu kazançlar nasıl?

Youtube'da kaliteli içerikler çeken bazı isimler var. Ayhan Tarakçı, Haluk Tatar, Barış Özcan gibi. Sizce kazancı nasıl. Aşağıda derleme yaptım yorumlarınızı bekliyorum :)

Ayhan Tarakçı: 100 bin TL
Kısmen düşük bir kazancı olan ve pek reklam almayan sevilen hoca ayhan tarakçı ayda 100 bin lira kazanıyor.
Bilim ve eğitim kanalı olan youtuber kazançlarını derledim. Size göre bu kazançlar nasıl?
Bebar Bilim: 150 bin TL
Kendisi görünmeyi pek sevmeyen isimlerden. O da ayda tam tamına 150 bin lira alıyor.

Pelin Öztürk: 250 bin TL
Argonomi kanalının sahibi Pelin Öztürk hazırladığı içerikler sayesinde yaklaşık olarak ayda 250 bin TL kazanıyor

Haluk Tatar: 500 bin TL
Haluk hocanın geliri ayda tam tamına 500 bin tl. 1 milyonu aşmış bir kişi olarak. katıl butonunun da katkısı ile bu rakama ulaşabiliyor :)

Ruhi Çenet: 1 milyon 250 bin TL
uzun süredir kaliteli içerikler yapan ruhi çenet reklam ve sponsorların da etkisiyle 1250 bin tl aylık kazanca sahip.
Barış Özcan: 2 milyon 500 bin TL
herkesin merak ettiği isim barış özcan hem aldığı reklamlar hem çok yüksek izlenme oranları ve abd de yaşamasından dolayı oranın vergi oranlarının da etkisiyle aylık tam olarak 2 buçuk milyon tl kazanca sahip.