Güncellemeler
+1 yıl
Yok be çirkin değil, sen nasıl aldın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üstteki kısım sen 18-20 gün oyuna girmediğin zaman dönüş ödülleri olarak sana sunuyor. Herkeste çıkan bir şey değil.
Mesela 20-30 gün oyuna girmedin, sonra girdin. Dönüş ödülü olarak sunuyor sana. Görev yapıp alabiliyorsun.
Benim gerçek hesabım dışında yedek hesabımda var. O yedek hesaba 18 günden sonra giriş yaptım ve geri dönüş ödülleri vs çıktı. Gerçek hesabımın kodunu yedek hesabımda (1. Fotoğraf görselde ki gibi) girmek istiyorum fakat yedek hesabımda ‘dönüş hediyeleri’ butonu yok. Onun dışında alabileceğim geri dönüş hediyeleri var. YouTube üzeri araştırma yaptım. Video’ya çeken insanlarda o buton var. Ben mobilden giriyorum. Düşündüm. Acaba mobilden girdiğim için mi o geri dönüş butonu yok? YouTube’da ki insanlar bilgisayardan giriş yapmışlardı çünkü
Alakası yok. Ben emülatör oyuncusuyum. Yedek hesabına o kadar günden sonra giriş yaptığın için gelmiş. Asıl hesabınla da o kadar gün giriş yapmazsan gelir diye biliyorum ki, çünkü ben de yedek hesaplarıma bir süre sonra girdiğimde görüyorum.
Tamam işte geri dönüş hediyeleri geliyor fakat o ‘dönüş ödülleri’ butonu yok (2. Fotoğraf) kodu yazamıyorum. Ben benim bi kaç tane yedek hesabım var, öteki yedek hesabımada giriş yaptım hediyeler vs geldi fakat tek eksik olan o buton. Kod falan giremiyorum maalesef.
Bilemiyorum o zaman, belki daha fazla zaman girmemen falan gerekiyordur :D Ben şu an emülatörden baktığım zaman da göremiyorum.
Baktığınız için, görüş ve yorumlarınız çok çok teşekkür ederim :)
Bu arada fotoğrafınızdan tanıdım sizi, geçen yıl popülerleşiyorduk ahdhah
O sıralarda sizin popülerliğiniz 500 bin civarıydı
Geçen yıl değildir o :D
Ben başlayalı 1 sene olmadı çünkü.. 9-10 ay falan olmuştur belki :D Şu an 1m 100k civarı falan..
Geçen yıldan kasıttım 2020 😅
Hay maşAllah o kadar kısa sürede bu kadar çok popülerlik edinmek, sırrınızı öğrenebilir miyim? 😃
2020 ise normaldir :D
Adın neydi, hatırlayamadım?
Takımdaki arkadaşlar atıyor, reel arkadaşlarım atıyor falan filan öyle yükseldi :)
MaşAllah maşAllah, bizim de böyle çevre olsaydı ballı olurduk :) Beni hatırlamazsınız muhtemelen, sizin oyuncu adınızı ben bile hatırlamıyorken, kaldı ki sizin o kadar çok çevreniz varken beni hatırlamanız :)
Hatırlarım ben :)
Hatırladım hatırladım :) Günlük popülerlik atalım deyip silmiştin :D
Teşekkürler. Aynen, buradan günlük popülerleşmek için ilan vermiştimde, siz talip olmuştunuz :)
Fakat ben sizi silmedim, orada bir yanlışınız var. Bu popülerleşme günden güne azalmıştı, sonradan ne olduysa popülerleşme bir son buldu. Uzun süre sonra sizin profilinize bakayım dedim, baktım arkadaş değiliz. Sanırım siz beni silmişsiniz günlük popülerleşmeye bir son verildi diye 🤷🏻♀️
Ben silmedim diye hatırlıyorum (: Aynı şeyi senin için düşünüyordum :D
Ahahah hayır, bende silmedim. :)
ID söylersen rutini devam ettirelim :)
Peki olur, ama şunu söylemek istiyorum, şu sıralar BP atmıyorum, almak istediğim bir kıyafet var onun için biriktiriyorum. Ve hediyelerim oldukça popülerleşiyorum insanlarla, her gün olmasada elde oldukça popülerleşiyorum. Bilin istedim 😅
Buna rağmen istiyorsanız hala verebilirim?
Sorun değil :D Nasıl istersen, fark etmez.
ID*
tamamdır :)
Teşekkür ettim, bende attım :)
Veeee sonunda istediğim seti aldım bir kuruş AG vermeden 😏
Dediğin gibi 31 gün sonra kod girebiliyorsun. Geri dönüş hediyeleri iki-iki buçuk haftada geliyorken, kod bi ayda geliyor
Ben iki buçuk hafta oyunda olmayacağım, hediye atma
Hangi set jshshzj
Biri yardım etmiş diye ne sevindim, görüşünü görüne kötü oldum 😒
Karadul seti bu arada
Cirkin oo ben de var jdnnsnzjnsbbsb
Yok be çirkin değil, sen nasıl aldın?*
Sandiktan cikti galiba
Şanslısın